Binnaz Abla

Durumda iyiydi ama çıkmadı sanki bana yaa taa geçen yıldı , ama sesi çok karizmatik
bu arada hakikaken uçan kaçan kalmamış, Ugga da iyiydi ,,gerçekçiydi ama o da çıkmamış olabilir, bayağı bi eski hesabım yani takribi 4 hesap önce :)), bana çıkmayan sana da çıkmayabilir enerjidaşşşş ama yine sen bilin

Temem beybim, almiim o zaman.

kızlar benim ex facebooktaki engelimi kaldırmış ama ne zaman kaldırdı bilmiyorum çünkü tesadüfen çıktı karşıma tanıyor olabileceğiniz kişilerde. zaten hep böyle tam yeni ilişkiye başlarsın mutlu olursun eskileri unutursun bi gelişmeler olur.

dönmüşmü ki, sahalara tekrar fırtına Reiki?
Hönk 40 tl ile dönmüş ben hiç almam :) burç denenebilir ama sana attığım gibi , yani inş onun da bi fırıldağı yoksa

Burca ben de baktirdim hic ole bi ayrinti bilemedi, uye olmadan mobil odeme ve kullanmadigim mail adresimle attim, lafi uzatip uzatip durmus ayni seyler vardi, devrik devrik cumleler kurmus cakma meryem gibiydi :)

Burca ben de baktirdim hic ole bi ayrinti bilemedi, uye olmadan mobil odeme ve kullanmadigim mail adresimle attim, lafi uzatip uzatip durmus ayni seyler vardi, devrik devrik cumleler kurmus cakma meryem gibiydi :)

Evetttt Burç hazretlerinin önceki falları açıp okuduğu zannımca herkese şu an malum oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…