ÇAKMA mERYEMLİĞİ valla benim de çok dikkatimi çekti :) hımm demek ki, sıfır bilgiyle sıfır isabet yapıyomuş :)Burca ben de baktirdim hic ole bi ayrinti bilemedi, uye olmadan mobil odeme ve kullanmadigim mail adresimle attim, lafi uzatip uzatip durmus ayni seyler vardi, devrik devrik cumleler kurmus cakma meryem gibiydi :)
e ben dün size de dedim, hatta sen burç murç deyince, denemiş olabileceğini düşündüm ama benim o da Efsun da daha önce denenmiş olduğu çok belliydi.Evetttt Burç hazretlerinin önceki falları açıp okuduğu zannımca herkese şu an malum oldu.
e ben dün size de dedim, hatta sen burç murç deyince, denemiş olabileceğini düşündüm ama benim o da Efsun da daha önce denenmiş olduğu çok belliydi.
Evetttt Burç hazretlerinin önceki falları açıp okuduğu zannımca herkese şu an malum oldu.
Ben atart bahsedince baktirdim kendimi feda ettim afgjkkll
Canım valla ben de cherry burç murç deyince deneyeyim dedim , adam pisliğin teki çıktı Rıza Baba oldu :)Ben atart bahsedince baktirdim kendimi feda ettim afgjkkll
Dedim ne fedakar bir erkek
HEM TAROT HEM DE KAHVE BAKACAKMIŞ BU AKŞAM ONDAN 40 TL OLMUŞdönmüşmü ki, sahalara tekrar fırtına Reiki?
Hönk 40 tl ile dönmüş ben hiç almam :) burç denenebilir ama sana attığım gibi , yani inş onun da bi fırıldağı yoksa
Lunayi hic kiramazSimdi luna06 gelse,5 tl ye su baksa, yine de baktirmican mi?
Hep oyle olur zatenkızlar benim ex facebooktaki engelimi kaldırmış ama ne zaman kaldırdı bilmiyorum çünkü tesadüfen çıktı karşıma tanıyor olabileceğiniz kişilerde. zaten hep böyle tam yeni ilişkiye başlarsın mutlu olursun eskileri unutursun bi gelişmeler olur.
Lunayi hic kiramaz
canim sevgi duman binnazdaKim dedi ve ayni ayda cikti. Kim bu arkasadaslar
Bana mükemmeldiKizlar ugga geri donmus. nasildi bilen varmi
Serkan tek i tavsiye ederimm..ama kahinvanganında çıkan falları ollmuş dün konuşuldu onada baktırdım o da çok iyiydikızlar kahve falı atıcam sizce kahinvanga ya mı atayım yoksa birinden bahsedilmişti burda olumsuzları tak tak tak söyleyen bi adam varmış adını unuttum serkan mıydı serdar mıydı ona mı atayım?
O biraz kapiyi tirmalayacak ne yahu sarhos farenin o kedi buraya gelecek uleeyynn demesi gibi :) ayy bnm yavastan sinirlerim bozuluyor galiba fal baktirdikca yeminliyken cok rahattim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?