Binnaz Abla

Burca ben de baktirdim hic ole bi ayrinti bilemedi, uye olmadan mobil odeme ve kullanmadigim mail adresimle attim, lafi uzatip uzatip durmus ayni seyler vardi, devrik devrik cumleler kurmus cakma meryem gibiydi :)
ÇAKMA mERYEMLİĞİ valla benim de çok dikkatimi çekti :) hımm demek ki, sıfır bilgiyle sıfır isabet yapıyomuş :)

Evetttt Burç hazretlerinin önceki falları açıp okuduğu zannımca herkese şu an malum oldu.
e ben dün size de dedim, hatta sen burç murç deyince, denemiş olabileceğini düşündüm ama benim o da Efsun da daha önce denenmiş olduğu çok belliydi.

Ben atart bahsedince baktirdim kendimi feda ettim afgjkkll
Canım valla ben de cherry burç murç deyince deneyeyim dedim , adam pisliğin teki çıktı Rıza Baba oldu :)
Meryem yan şube açmış olabilir , onun öyle yapması var, şunun böyle olacak olması varrr, havar havaarr

Neyse fedailer, biz böyle feda ola ola gelecek nesillere tertemiz berrak bir fal dünyası bırakmış olacağız:)
Ounu denedim bana çıkmadı, beğenenler var bende patladı, söylediği şey tam tersi oldu diyen eski nesiliz biz. fetret devri falzedeler

kızlar kahve falı atıcam sizce kahinvanga ya mı atayım yoksa birinden bahsedilmişti burda olumsuzları tak tak tak söyleyen bi adam varmış adını unuttum serkan mıydı serdar mıydı ona mı atayım?

kızlar kahve falı atıcam sizce kahinvanga ya mı atayım yoksa birinden bahsedilmişti burda olumsuzları tak tak tak söyleyen bi adam varmış adını unuttum serkan mıydı serdar mıydı ona mı atayım?
Serkan tek i tavsiye ederimm..ama kahinvanganında çıkan falları ollmuş dün konuşuldu onada baktırdım o da çok iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…