Binnaz Abla

Eveetttt, Kesira'nin baktigi tarot beni yine bunalima soktu Kendim kasindim resmen, bu hatuna sadece kahve baktircam bundan sonra.

Kahve baktiginda ben size bir baslangic goruyorum demisti, simdi bu is olmaz dedi.
Sakın önemseme ve canını sıkma.Üç ay önce baktırmıştım,bir sürü şey söylemişti ,tek bir dediği çıkmadı.

Sakın önemseme ve canını sıkma.Üç ay önce baktırmıştım,bir sürü şey söylemişti ,tek bir dediği çıkmadı.

Kesira bence kahveye guzel bakiyor. Tarotu hissettigini acikcasi dusunmuyorum, sadece soyledigim duruma bagli kalarak mantik yurutmus.

Bir daha ona kahveden baska bir sey baktirmam.

Ben de Rezzan abla'nın dediklerini birebir yaşayanlardanım iyi kötü, hatta ayrılacağımızı bile bilmişti ayrılmadan ama ben anlamamazlıktan gelmiştim ve barışı o zamandan beri söyler lakin daha vakit gelmedi barış olmadı biraz ileri tarih vermişti bana:26: sana tarihler de tuttu mu canım

rica ederim alcanzar..alcanzar una estrella dizisi vardi eskiden..onu hatirlardim

benimde aklıma, el pueblo unido jamas sera vencido, şarkısı geliyor. Grubun içinde alcanzar isimli biri vardı. bak işte bilinçaltı neler çağrıştırıyor

Kesira bence kahveye guzel bakiyor. Tarotu hissettigini acikcasi dusunmuyorum, sadece soyledigim duruma bagli kalarak mantik yurutmus.

Bir daha ona kahveden baska bir sey baktirmam.
Vallaha benim baktırdığım kahveydi işte yinede fos çıktı.

ne harika dizidir o:))degilmi cok sevindimm seninde sevmene Eduardoya asiktim ben
Hiii Eduardo Capetillo ya onun için ölürdüm ben.Odam posterleriyle doluydu.Eduardo şu an aynı dizide oynayan Bibi Gaytan la evli ve üç çocuğu var.Belki de biliyosundur.

benimde aklıma, el pueblo unido jamas sera vencido, şarkısı geliyor. Grubun içinde alcanzar isimli biri vardı. bak işte bilinçaltı neler çağrıştırıyor

Evet canım tüm Meksika dizileri anılarım canlandı benimde..

Hiii Eduardo Capetillo ya onun için ölürdüm ben.Odam posterleriyle doluydu.Eduardo şu an aynı dizide oynayan Bibi Gaytan la evli ve üç çocuğu var.Belki de biliyosundur.

haha eveett ama harika bir kadin bibi gaytanda..kac senedir de evliler

Evet canım tüm Meksika dizileri anılarım canlandı benimde..

meksika ve brezilya dizileri fenomendi o zaman. birde köle isaura dizisi vardı. sadece müziğini hatırlıyorum diziyi hiç izleyemezdim, çok geç yayınlanırdı, bekle bekle gözlerimden uyku akardı. evde herkes izlerdi ertesi gün yorum yaparlardı. diziyi yorumlardan hatırlıyorum :))

Zaman nasıl geçiyor hepsi dün gibi.Halbuki yıllar yıllar gećti.Zamanı doğru değerlendirmek ne kadar önemliymiş meğer ancak şimdi anlıyorum.

Yahu 10 tl küçük bir meblağ gibi gözükebilir fakat çok da önemli olmayan bir şeye para harcamak
Ne bileyim, o parayla aç bir insanın bir öğün karnını doyurabilir ve onun mutluluğunun sizin mutluluğunuz olmasını sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…