Binnaz Abla

Merhaba arkadaşlar/falzedeler :)
Öncelikle foruma yeni üyeyim, hepinize selamlar. Üzgünüm daha önce nasıl oldu da burayı keşf edemedim :-(
Neyse beni aranıza kabul ederseniz sevinirim
Yaklaşık 2 senedir online fallara takmış olan ben (iflas ettim )
Deneyimlerimi paylaşayım diyeceğim ama denemediklerimi paylaşırsam yazi daha kisa olur
Yukarida analiz anketinde saraylihanim ve selena harici hepsine fal baktirmişim
Favorilerim var
Başta hüseyin akdag falsepeti, bu adam gerçekten çok süper bakio ve ben bizzat ay be ay soylediklerini yasadim, tek eksisi çoook pahali :-(
Rezzan abla fal alemde, o kadinda gercekten bir seyler oldugunu soyle anladim; arkadasimin gecmiste 8 yaşinda cocugunu kaybettigini ve bundan dolayi cok kötü seyler yasadigini ilk bakimda dile getirdi, onun hissiyatini tartismiyorum bile.
Nesibe Tekbaşer kişilik analizini çok güzel biliyor ve dediği bir cok seyi yasadim, son baktirdigimda ocak ayi gelmeden güzel gelismeler olacak dedi, beklemedeyim. .
Kizlar
Sorum şu;
Falalem Naira şuman, falalem mert reiki, falsepeti ayisigim, biryolunvar araf ve falsepeti Rezzan.. Bunlarin arasinda tutturan oldumu hic?
Simdi arafa su fali gonderdim ama forumda haziran ayinda bir arkadasimiz ayri yerde iki profili oldugunu yazmis bu dogrumu?

Ya sakın baktırma. Şekerimmm de şekerim demiş. Tövbe ya
kuzum baktırdım ama beğendim çok şekerim desede :) ama ben şok oldum. hiç bilgi vermedim genel dedim. bana baktırmak istediğim kişinin isminde geçen harfleri burcunu falan kendi hep yazmış şak diye. bende detaylı bilgi istiyorum ne baktırayım diye sonradan sordum. o da doğum tarihlerinizle astroloji detaylı bilgi veriyor demiş. baktıran oldumu astroloji kahinvangaya ?

Kızlar günaydın,

Falalem Meryem doğru Meryem mi? 2 meryem var deniyor da? Övülmüş burda Meryem ama ben hiç beğenmedim :S

Hüseyin Akdağ çok kötüydü cidden yok gözlerini kapa yok şu değer. Mi ya o paraya hiç çıkmadı da zaten açıyorum verdiğim paraya

aynen bana da harfleri ve burcu verdi. ikimizinde aynı olmasın sonra?

Bana burç vermedi ama işkillendim bak yine de. Mobilden giriyorum karşılaştırsak mı diycektim :/ sana da 2-3 ay böyle geçicek sonra birşeyler olucak dedi mi canım?

meryem de eskisi gibi değil önceden çok atardım ve yaşamıştım bazı şeyleri dediklerinden hala çıkan var ama eski fallarından şimdi beğenmiyorum..

Katılıyorum.

Meryem geçen yıl Aralıkta değişti. Orjinal meryem bana çıktı. Yerine gelen hatun geleceği tutturamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…