kuzum baktırdım ama beğendim çok şekerim desede :) ama ben şok oldum. hiç bilgi vermedim genel dedim. bana baktırmak istediğim kişinin isminde geçen harfleri burcunu falan kendi hep yazmış şak diye. bende detaylı bilgi istiyorum ne baktırayım diye sonradan sordum. o da doğum tarihlerinizle astroloji detaylı bilgi veriyor demiş. baktıran oldumu astroloji kahinvangaya ?Ya sakın baktırma. Şekerimmm de şekerim demiş. Tövbe ya
aynen bana da harfleri ve burcu verdi. ikimizinde aynı olmasın sonra?Kahinvangadan genel yorum istedim ayrıldığım kişinin içinden 3 harf verdi zaten adı 5 harfli çok şaşırdım ya öyle sağda solda bahsettiğim biri de değil
tatlım sende bana tavsiyede bulunmuştun. memnun kalmıştım. bence sende tabi sen bilirsin kahinvangaya bir baktır derimTemem beybim, almiim o zaman.
Ahahaha benzerlerini bana da yazdiBurç şunları bana da yazmıştı sanırım. Ama hesabımı kapattım. Keşke kapatmasaydım çok tanıdık geldi bu fal. Belki bi yerlere kopyalamışımdır bir bakayım.
Ahahaha benzerlerini bana da yazdi
aynen bana da harfleri ve burcu verdi. ikimizinde aynı olmasın sonra?
meryem de eskisi gibi değil önceden çok atardım ve yaşamıştım bazı şeyleri dediklerinden hala çıkan var ama eski fallarından şimdi beğenmiyorum..Kızlar günaydın,
Falalem Meryem doğru Meryem mi? 2 meryem var deniyor da? Övülmüş burda Meryem ama ben hiç beğenmedim :S
meryem de eskisi gibi değil önceden çok atardım ve yaşamıştım bazı şeyleri dediklerinden hala çıkan var ama eski fallarından şimdi beğenmiyorum..
Hüseyin Akdağ çok kötüydü cidden yok gözlerini kapa yok şu değer. Mi ya o paraya hiç çıkmadı da zaten açıyorum verdiğim paraya
meryem de eskisi gibi değil önceden çok atardım ve yaşamıştım bazı şeyleri dediklerinden hala çıkan var ama eski fallarından şimdi beğenmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?