- 26 Eylül 2015
- 43
- 10
- 1
- 35
Katılıyorum.
Meryem geçen yıl Aralıkta değişti. Orjinal meryem bana çıktı. Yerine gelen hatun geleceği tutturamıyor.
İlk fali hic cikmamisti bende , ikinci falinda 1 dedigini yasamistimNesibenin çıkan ve cıkmayan falları varmı ozellıkle çıkmayan ? Çok merak edıyoeum
son zamanlarda popüler :)Serkan tek i nasil bilirsiniz kizlar
Anlık durum ve analizleri iyi idi.gelecek patladı.Nesibenin çıkan ve cıkmayan falları varmı ozellıkle çıkmayan ? Çok merak edıyoeum
Kuzu varmi sende bir gelismeeson zamanlarda popüler :)
Nesibenin çıkan ve cıkmayan falları varmı ozellıkle çıkmayan ? Çok merak edıyoeum
Geysu ya baktırıp, olumsuz yorum alan var mı ahali?
Çıkanı geçtim,olumsuz söylediği var mı?
anladım canım, yani alakasızdı derken , durum aslında olmuluyken o olumsuz mu söyledi, yoksa nasıl?bana olumsuzdu ama alakası da yoktu. enerji tutmamasına verdim.
anladım canım, yani alakasızdı derken , durum aslında olmuluyken o olumsuz mu söyledi, yoksa nasıl?
sağol tatlım , yok bana da olumluydu da, malum herkese mi öyle diye dedim :)ama arkadaşıma olumsuz konuştu ve ona dedikleri bir bir çıktı, o yüzden bende tutmadığını düşünüyorum. genel olarak olumsuz konuşuyor ve bu olumsuzların çıktığı izlenimini gördüm.
inşallah sana çıkar o zaman :) bana tek olumsuz konuşan kişi o ama o falı dikkate almıyorum kalan beş kişinin verdiği ortak tarihleri bekliyorum :) olumlu fallarımızın çıkması dileğiylesağol tatlım , yok bana da olumluydu da, malum herkese mi öyle diye dedim :)
Geysu ya baktırıp, olumsuz yorum alan var mı ahali?
Çıkanı geçtim,olumsuz söylediği var mı?
aminnn , cümlemizin inşallah, tek temennimiz bu ya, şekerli fallar, şekerli yaşamlarinşallah sana çıkar o zaman :) bana tek olumsuz konuşan kişi o ama o falı dikkate almıyorum kalan beş kişinin verdiği ortak tarihleri bekliyorum :) olumlu fallarımızın çıkması dileğiyle
Sende mi Brütüs :), çok bilgi vermiş miydin peki?Ben :)
Sende mi Brütüs :), çok bilgi vermiş miydin peki?
Hepimiz öyle ya çok çok isabet olunca , bu kimdi ki diyoruz, Gizem hatunla pek benzetemedim onu ama eğer bu sav doğruysa ve sen önce Gizem hatuna da atmışsan olabilir :), Benim de Efsun VE Burç öyleydi mesela.. Sezarcım öyle işte ...Ben de be SezarYa hiç fal sorusu sormadan attım. Bende de aşırı detay bildi. Sanki tanıdığım birisi gibi. Çok kıllanıyorum. Benim mesele hakkında olumsuz konuştu ama genel olarak çok sıcak. Beni tanıyan kankayla felan konuştum sanki. Farklı bir hesap ve isimle fal atacağım ona birgün. Çok şüpheler içerisindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?