Binnaz Abla

Ben hep.soluyorum Nesibe de cidden bişey yok tm.bole azcık biliyo gibi oluyo gelecek fos bi de çok. Siyasi cvp lar veriyor bazen net değil sayarSam. .Ayışığın Nesibe hüseyin Akdağ gizem.hatun Şehrazat bunlar cidden çok boş Şole batırıp da işte bu dediği çıktı ayrıntılı diyemiyoruz şu cikti bu cikti azcik hep şu eslina enerji felan çalışma yapiomus ama ayrintili biliyor mu ?

Geysu ya baktırıp, olumsuz yorum alan var mı ahali?
Çıkanı geçtim,olumsuz söylediği var mı?

anladım canım, yani alakasızdı derken , durum aslında olmuluyken o olumsuz mu söyledi, yoksa nasıl?

sevdiğim kişiyi tarif etmiş, ama öyle biri değil ne fiziksel ne karakter olarak
hiçbir gelişme olmayacak ikiniz aranızda demiş, ama oldu hemde birkaç saat sonra
üç vakte kadar en nefret ettiğim bir tipte erkekle tanışıp çok mutlu olacağımı söylemiş (yok öyle bir şey),
iş ortamı demiş ama öyle bir ortammım da yok

ama arkadaşıma olumsuz konuştu ve ona dedikleri bir bir çıktı, o yüzden bende tutmadığını düşünüyorum. genel olarak olumsuz konuşuyor ve bu olumsuzların çıktığı izlenimini gördüm.

sağol tatlım , yok bana da olumluydu da, malum herkese mi öyle diye dedim :)

sağol tatlım , yok bana da olumluydu da, malum herkese mi öyle diye dedim :)
inşallah sana çıkar o zaman :) bana tek olumsuz konuşan kişi o ama o falı dikkate almıyorum kalan beş kişinin verdiği ortak tarihleri bekliyorum :) olumlu fallarımızın çıkması dileğiyle

inşallah sana çıkar o zaman :) bana tek olumsuz konuşan kişi o ama o falı dikkate almıyorum kalan beş kişinin verdiği ortak tarihleri bekliyorum :) olumlu fallarımızın çıkması dileğiyle
aminnn , cümlemizin inşallah, tek temennimiz bu ya, şekerli fallar, şekerli yaşamlar

Sende mi Brütüs :), çok bilgi vermiş miydin peki?

Ben de be Sezar Ya hiç fal sorusu sormadan attım. Bende de aşırı detay bildi. Sanki tanıdığım birisi gibi. Çok kıllanıyorum. Benim mesele hakkında olumsuz konuştu ama genel olarak çok sıcak. Beni tanıyan kankayla felan konuştum sanki. Farklı bir hesap ve isimle fal atacağım ona birgün. Çok şüpheler içerisindeyim.

Hepimiz öyle ya çok çok isabet olunca , bu kimdi ki diyoruz, Gizem hatunla pek benzetemedim onu ama eğer bu sav doğruysa ve sen önce Gizem hatuna da atmışsan olabilir :), Benim de Efsun VE Burç öyleydi mesela.. Sezarcım öyle işte ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…