Hepimiz öyle ya çok çok isabet olunca , bu kimdi ki diyoruz, Gizem hatunla pek benzetemedim onu ama eğer bu sav doğruysa ve sen önce Gizem hatuna da atmışsan olabilir :), Benim de Efsun VE Burç öyleydi mesela.. Sezarcım öyle işte ...
yok cnm ya bekle bekle agac oldum ..Kuzu varmi sende bir gelismee
geysu insanlari uzmekten zevk alan bir karakter bizzat yasadimsevdiğim kişiyi tarif etmiş, ama öyle biri değil ne fiziksel ne karakter olarak
hiçbir gelişme olmayacak ikiniz aranızda demiş, ama olduhemde birkaç saat sonra
üç vakte kadar en nefret ettiğim bir tipte erkekle tanışıp çok mutlu olacağımı söylemiş (yok öyle bir şey),
iş ortamı demiş ama öyle bir ortammım da yok
Çok ilginçmiş cidden burda bahsettiğin kişisel problemler , ilişki problemleri de bahsetmedim diyosun ha, ya bilmiyorum ki ben de farklı hesaplardan atıyorum ama yine bulunuyor sanki , bunun başka bi yeniği olmalı. öyle dene bi bence de ancak o zaman belli olabilirGizem Hatun'a attım. O kadın da beni aşırı şaşırtmıştı ama Fal sorusu sormadım ikisine de ve faldan sonra yazdığım sorularda da bahsetmediğim şeyleri söyledi Geysu. Forumdaki nickimle de alakam yok fal sitelerinde. Burdan biliyor desem. Alle allee. Çelişkiler içindeyim. Mesela ben bu forumda da anneme aşırı düşkünlüğümden, annemle beraber yaşama isteğimden bahsetmedim onları da söyledi. Farklı alakasız bir hesapla atacağım birgün. Beni en çok şaşırtan falcı Geysu.
Valla beni mutluluktan uçuracak şeyler söylemişti ya, o yüzden korktum.. ay olumsuz olsa bi türlü,olmasa bi türlü.Seninki de alakasız bir olumsuzluk durumu muydu?geysu insanlari uzmekten zevk alan bir karakter bizzat yasadim
beğenmedim ben , olumsuzluğu- olumluya bağladığı için değil, bilemiyorum yaa Serkan a ilk çıktığında attım.. bir tek bu falcı için net bi fikrim yok. iyi mi kötü mü diye.serkana fal atan varsa benimle yorumlarini paylassin lutfen
sacmalamisti ama dedigi olmadiValla beni mutluluktan uçuracak şeyler söylemişti ya, o yüzden korktum.. ay olumsuz olsa bi türlü,olmasa bi türlü.Seninki de alakasız bir olumsuzluk durumu muydu?
bende muhtesem oldu serkan 3 yildir ilk kez bu kadar sasrdim iki fal attim ikiside birbirinden harikaydi ya kimsenin bilmedigi detaylar ufacik sorudanbeğenmedim ben , olumsuzluğu- olumluya bağladığı için değil, bilemiyorum yaa Serkan a ilk çıktığında attım.. bir tek bu falcı için net bi fikrim yok. iyi mi kötü mü diye.
bende muhtesem oldu serkan 3 yildir ilk kez bu kadar sasrdim iki fal attim ikiside birbirinden harikaydi ya kimsenin bilmedigi detaylar ufacik sorudan
uymamis cnm o zaman sizinSevindim adına ama bi arkadaşın da baştan aşağı alakasızdı bu Serkan, bende ise her zamanki gibi sorduğum kişi dışında anlatılana yakın başka biri oldu yorumda.
geysu bence forumu izliyor . ben farlı bir hesaptan atmıştım olumlu konuşmuştu bana o kadın . kendi hesabımdan atınca olumsuzluğun dibine vurmuştu .benim nickimle mail adresim aynı ama .Gizem Hatun'a attım. O kadın da beni aşırı şaşırtmıştı ama Fal sorusu sormadım ikisine de ve faldan sonra yazdığım sorularda da bahsetmediğim şeyleri söyledi Geysu. Forumdaki nickimle de alakam yok fal sitelerinde. Burdan biliyor desem. Alle allee. Çelişkiler içindeyim. Mesela ben bu forumda da anneme aşırı düşkünlüğümden, annemle beraber yaşama isteğimden bahsetmedim onları da söyledi. Farklı alakasız bir hesapla atacağım birgün. Beni en çok şaşırtan falcı Geysu.
geysu bence forumu izliyor . ben farlı bir hesaptan atmıştım olumlu konuşmuştu bana o kadın . kendi hesabımdan atınca olumsuzluğun dibine vurmuştu .benim nickimle mail adresim aynı ama .
o kadında var birşeyler . bide emin falan konuşuyor böyle . o zaman iade edeyim triplerine giriyor . ay dedim yok iade etme istemiyorum .Geysu bana berbattı.
aynen ya giden gelmez yani niye gelsin . gelicekse niye gitsin dimi ?Geysu banada olumsuzun dibiydi :/ kumarini olumsuzdan yana oyuyor net olan bu yani, bizim sap gibi bekleme durumu zaten basli basina sacma ve olumsuz bir durum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?