Binnaz Abla

[QUOTmaalesef sevgican86, post: 43250953, member: 677224"]aynen ya giden gelmez yani niye gelsin . gelicekse niye gitsin dimi ?
kadında biliyor bunu olumsuz diyor işte .
kadın pembe tablocu değilim ben diyor ve olumsuz konuşuyor ve çoğu zamanda çıkıyor çünkü giden gelmiyor .[/QUOTE]
Oyle maalesef cnm durumun ne kadar patolojik oldugu zaten ortada o yuzden guvendiginiz kişilere atin ve tavsiyelerine uyun bence, karsi tarafin hislerine ve dusuncelerine gore sekil almak lazim yani.bu konuda basarili falcilar var.gelecegi kimse bilemez ama andan yola cikarak biseyler yapabiliriz sadece.

Geysu banada olumsuzun dibiydi :/ kumarini olumsuzdan yana oyuyor net olan bu yani, bizim sap gibi bekleme durumu zaten basli basina sacma ve olumsuz bir durum zaten.

Yani durumu olumlu olanlar zaten fal baktırmıyor. %20 olumluysa %80 olumsuz. Bu durumda sallaycaksam olumsuz diye sallarım.

İlişkisi olmayanlara yarısına aile ortamında , diğer yarısına arkadaş veya iş ortamında tanışcaksın diye sallarım.

Alın ben de falcı oldum işte:)))

zaten ya aile yada bir kadın vasıtasıyla tanışcaksın yada arkadaş ortamı deniliyor . kimsede demiyor atıyorum gideceğin bir seyahatte tanışacaksın yada netten tanışacaksın yada barda vs tanışacaksın . yani böyle uç şeyler söylemiyorlar dikkat edin . ne şekilde tanışacağımın önemi zaten yok da böyle aynı şeyleri tekrarlamaları sinirimi bozuyor artık . bide hepsi ya esmer yada kumral diyor e malum türkiyede yaşıyoruz hollandada değil .
dediğin doğru ben mutluyken niye fal atayım yani .kafamda sorular var ki karşı tarafın duygu ve düşüncelerini merak ediyorum . sevgilime yüze yüz güvensem gider kendine sorarım yani değil mi ?

Oyle maalesef cnm durumun ne kadar patolojik oldugu zaten ortada o yuzden guvendiginiz kişilere atin ve tavsiyelerine uyun bence, karsi tarafin hislerine ve dusuncelerine gore sekil almak lazim yani.bu konuda basarili falcilar var.gelecegi kimse bilemez ama andan yola cikarak biseyler yapabiliriz sadece.[/QUOTE]
bilmiyorum ya ben onca fal attım . anda bile başarılı olanlar olmadı gibi.sevgilimin karekterini çıkaranlar oldu gerçi ama bütün erkekler aynı olduğu için pek önemli detaylar değil.basit ufak tefek şeyler .

serkan yani okadar övülmüş burda inanamadım ya hanfendi beyfendi hanfendi beyfendi ooo yani beynimin içine etti resmen .söylediği şeylerle ilgisi yok . aa şunu bildi bak senin sevgilin kafadan hasta dedi doğruya doğru .

women mı ne telwede onada attım oda saçma sapandı pembeci sanırım
bide adı garip birşeydi bayağı iddalıydı onada baktırdım üç satır birşey göndermiş yani .

Bu arada serkan tek'e dun sifir hesaptan fal attim iyiydi bence denenebilir.
women mı ne telwede onada attım oda saçma sapandı pembeci sanırım
bide adı garip birşeydi bayağı iddalıydı onada baktırdım üç satır birşey göndermiş yani .
Cnm seruveni dene kitap falini.sana ozelden bise yazacgm.

ya bide adam gitti diyelim hadi geldi kimbilir kaç kişiyle oldu arada . sonra bulamadı bizim gibisini geri döndü ne kıymeti kaldı yani .?bence kimseyi beklemeyin gerçekten sevse gitmezler bizide alternatif yapmazlar yani .

bende muhtesem oldu serkan 3 yildir ilk kez bu kadar sasrdim iki fal attim ikiside birbirinden harikaydi ya kimsenin bilmedigi detaylar ufacik sorudan
Aynen canım serkan bendede süperdi kimsenim bilmediği detayları bildi.arkadaşım baktırdı ondada şok oldukki arkadaşım online fal hesabı yok hiçbiryerde baktırmıyor adamın bilgi çalabileceği hiçbiyer yok öyle diuim.böyle olunca şok olduk.

en son kahve 4 kişi vardı, şimdi olmuş 6 :))) , adamın haberi bile yok belki burda konuşulduğundan ama takipçimiz çok maşallah :)

geysu bence forumu izliyor . ben farlı bir hesaptan atmıştım olumlu konuşmuştu bana o kadın . kendi hesabımdan atınca olumsuzluğun dibine vurmuştu .benim nickimle mail adresim aynı ama .

ya bir de isim-soyasim kısmı onlara gidiyor mu? çünkü mesleğimden dolayı internette bulunuyorum. özgeçmişim, tipim vs. her şey ortada yani o zamanlar safım tabi bu forumda öğrendim bir şeyler yazmıyorum artık ama google'a adımı soyadımı yazan hakkımda aşağı yukarı 5 dakika da bir fikre sahip olabilir.

bilmiyorum ya ben onca fal attım . anda bile başarılı olanlar olmadı gibi.sevgilimin karekterini çıkaranlar oldu gerçi ama bütün erkekler aynı olduğu için pek önemli detaylar değil.basit ufak tefek şeyler .[/QUOTE]

ya sevdiğim adam çok tatlış nazik cici biridir. kadın "kaba saba konuşan, saldırgan bir adam" demiş abow dedim ne ile çıktım ben haberim yok tipi de çok değişik yani farklı bir adam. onu en iyi tarif eden selena'ydı

asli09 .!.:
Bana burç vermedi ama işkillendim bak yine de. Mobilden giriyorum karşılaştırsak mı diycektim :/ sana da 2-3 ay böyle geçicek sonra birşeyler olucak dedi mi canım?
Yok demedi benim işim çok zor zaten canım ama söyliyim harf olarak m, n, a harflerini verdi

member: 294602"]Ben de be Sezar Ya hiç fal sorusu sormadan attım. Bende de aşırı detay bildi. Sanki tanıdığım birisi gibi. Çok kıllanıyorum. Benim mesele hakkında olumsuz konuştu ama genel olarak çok sıcak. Beni tanıyan kankayla felan konuştum sanki. Farklı bir hesap ve isimle fal atacağım ona birgün. Çok şüpheler içerisindeyim.[/QUOTE]
Canim Bu bahsettiginiz kisi geysumu

TE="aprilnis, post: 43254217, member: 61257"]Bekleme bosverrr.aaayy toplu halde bisiymi yaptirsak bunlara.parasi neyae veririzz..bir gelsinler sonra biz şutlayalimmmm superrr olurrr[/QUOTE ne cok bekleyen var herkez sutlamak icin bekliyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…