Binnaz Abla

Paypal, kredi kartıyla ödeme yapıyorsan ismin çıkıyor.

Yeni hesap aç, mobil ödeme yap bundan sonra.

Kizlar herkes mi patlar be? Aptal ben burda aylardir tek bi kisi icn fal atip durdum, o sirada ynmda olan ve beni her seydn cok seven eski sevgilim, dostum benden bu kdr dedi gecen hafta sonu. O gidince dedmki ne kdr degmeyen biri icn en degerlimi kaybettim.. O kdr uzgunum ki.. Kimse de bilemedi bunu. Sen vazgeciceksin o degersizi sevmekten, degerlin gidicek cok uzulceksin demedi

Durumunu anlayamadım , eski sevgilin yanındayken bu sırada sen başka biri için mi fal baktırıyordun ve kim gitti ?

Senin durum cok karisik anlattin ama ben bile anlamadim:/ bu durumu hicbir falcinin bilememesi normal.

tabikide gidiyor canım bilgilerin falcıların sayfasına .

Geysunubiofili okusanıza bir..
Geysunun profili okusanıza bir..
Ayy okudum simdi hizmetkar falan demis bize de parayi veren biziz hizmeti alan yani asil hizmetkar kim oluyor?? Sanki hayrina bakiyor kadina bak ve yine karalama su bu demis pees ya kimse ustune elestiri almiyor masallah hemen kiskaniliyorum moduna giriyorlar egoya bak.bu sayfa umrunuzda degil madem acip okumayın artik falci bozuntulari.kadinlar klubunden sana hep fal gelir ve senin ruhun duymaz...hislerinle bulabiliyorsan ne ala.

Tum falcilar okuyor burayi zaten bari sunu dikkate alsinlar size cok fal geliyorsa da bu form sayesindedir, az fal geliyorsada.cok iyiydi dedigimizde bir tesekkur eden yok ama elestirdigimizde hemn savunmaya geçiliyor.bu nsl bir mantik allah askina?? Bir daha fal bakmamakla tehdit ediliyoruz birde bakmazsaniz bakmayin yalvaracak degiliz.pasa gonlunuz bilir..

madem okuyorsun burayı bil yani geysu falın bi gram çıkmadı:) ne istiyorsun? çıkmayan, tutmayan şeye iyiydi mi yazalım? tabii burdan fal baktıranları artık istemezsin. bilinçli kafası çalışan danışan rahatsız eder falcıları.

allaha havale falan hemen işi saptırmışlar. biz de şimdi haram mı edelim çıkmayan falların parasını. hey allahım bir de süper falcıymış gibi zorlarına gitmiyor mu kötüsün demek. kaybedenler kulübü falan zırvalamış ya.

ne olmuş ya geysu bize mi saydırmış anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…