- 23 Ağustos 2012
- 52.028
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.454
- 898
ya bir de isim-soyasim kısmı onlara gidiyor mu? çünkü mesleğimden dolayı internette bulunuyorum. özgeçmişim, tipim vs. her şey ortada yanio zamanlar safım tabi bu forumda öğrendim bir şeyler yazmıyorum artık ama google'a adımı soyadımı yazan hakkımda aşağı yukarı 5 dakika da bir fikre sahip olabilir.
Canim seninki mesaj atmiyirmuydu sutlamistin hatta simdi kim icin atiyorsun fallarikahinvanganın falından hiç bişey anlamadım ben devamlı şekerim şekerim şekerim
evet canım engellemiştimCanim seninki mesaj atmiyirmuydu sutlamistin hatta simdi kim icin atiyorsun fallari
Hayir cikmadiAyisigin çıkmadı salladı bana Ceren aydın in çıkanı oldu mu acaba ya
Kizlar herkes mi patlar be? Aptal ben burda aylardir tek bi kisi icn fal atip durdum, o sirada ynmda olan ve beni her seydn cok seven eski sevgilim, dostum benden bu kdr dedi gecen hafta sonu. O gidince dedmki ne kdr degmeyen biri icn en degerlimi kaybettim.. O kdr uzgunum ki.. Kimse de bilemedi bunu. Sen vazgeciceksin o degersizi sevmekten, degerlin gidicek cok uzulceksin demedi
Senin durum cok karisik anlattin ama ben bile anlamadim:/ bu durumu hicbir falcinin bilememesi normal.Kizlar herkes mi patlar be? Aptal ben burda aylardir tek bi kisi icn fal atip durdum, o sirada ynmda olan ve beni her seydn cok seven eski sevgilim, dostum benden bu kdr dedi gecen hafta sonu. O gidince dedmki ne kdr degmeyen biri icn en degerlimi kaybettim.. O kdr uzgunum ki.. Kimse de bilemedi bunu. Sen vazgeciceksin o degersizi sevmekten, degerlin gidicek cok uzulceksin demedi
tabikide gidiyor canım bilgilerin falcıların sayfasına .ya bir de isim-soyasim kısmı onlara gidiyor mu? çünkü mesleğimden dolayı internette bulunuyorum. özgeçmişim, tipim vs. her şey ortada yanio zamanlar safım tabi bu forumda öğrendim bir şeyler yazmıyorum artık ama google'a adımı soyadımı yazan hakkımda aşağı yukarı 5 dakika da bir fikre sahip olabilir.
Geysunubiofili okusanıza bir..
Ayy okudum simdi hizmetkar falan demis bize de parayi veren biziz hizmeti alan yani asil hizmetkar kim oluyor?? Sanki hayrina bakiyor kadina bakGeysunun profili okusanıza bir..
ne olmuş ya geysu bize mi saydırmış anlamadımmadem okuyorsun burayı bil yani geysu falın bi gram çıkmadı:) ne istiyorsun? çıkmayan, tutmayan şeye iyiydi mi yazalım? tabii burdan fal baktıranları artık istemezsin. bilinçli kafası çalışan danışan rahatsız eder falcıları.
allaha havale falan hemen işi saptırmışlar. biz de şimdi haram mı edelim çıkmayan falların parasını. hey allahım bir de süper falcıymış gibi zorlarına gitmiyor mu kötüsün demek. kaybedenler kulübü falan zırvalamış ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?