Binnaz Abla

ya geysu saçmalama ya çıkanı çıktı diyoruz . okuyorsun burayı artık buda tasdiklendi yani .kendi kendini ele verdin . olumsuz konuşuyorsun diye yorum yapmadık canım sadece sallıyorsun dedik falcısın tövbe haşa Allah mısın ne bu özgüven kendine ya ?benim dediğim çıkar ne demek yani ?çıkar yada çıkmaz fal bu . madem çok iyi falcısın kendi hayatına hayrın dokunsun . başka isimlerle niye fal bakıyorsun madem dürüstsün .çık gizem hatun benim de görelim dürüstlüğünü .

Ay yazdiklari resmen komedi selena-sarayli olayini ornek gostermis asik attigi adamlara bak..

geysucum sana iki ayrı hesaptan fal attım birinde olumlu dediğini ikincisinde olumsuz yaptın be gülüm . kaybedenler klbundenim belki haklısın ama en azından sahtekar olup dürüstlük naraları atmıyorum .
bu fal çıkar çıkmaz sonuçta isteyerek fal baktırıyoruz ama sen sahtekarca burayı takip edip burdakilerin bilgilerini topluyorsun onu ne yapacaksın canım . maskeni düşürdük diye mi bu öfke geysucum ?yoksa gizem hatun mu diyelim . sen bu kk sayesinde para kazandın kendi adıma verdiğim parayı helal etmiyorum .

HahahaaaTE="sevgican86, post: 43266994, member: 677224"]ya ben göremedim silmiş mi o kaybedenler kulubu mu demiş buraya ?onu var ya ben öyle bir yaparım ki . o kendi hayatına baksın[/QUOTE]
Hshahaaa korkakmista baktim simdi silmis yazdıklarıni ve ben diyecegimi dedim yazmis ama dediklerini silmis hahahaaa kendine gel geysu sakin ol :)

HahahaaaTE="sevgican86, post: 43266994, member: 677224"]ya ben göremedim silmiş mi o kaybedenler kulubu mu demiş buraya ?onu var ya ben öyle bir yaparım ki . o kendi hayatına baksın
Hshahaaa korkakmista baktim simdi silmis yazdıklarıni ve ben diyecegimi dedim yazmis ama dediklerini silmis hahahaaa kendine gel geysu sakin ol :)[/QUOTE]
aa şimi ağzımı bozucam yemin ederim . silmiş kadın korkak şey . arkasında dursana geysu yazdığının seni eleştirenleren biri benim . sahtekara bak sen .

Bir de kaybedenler kulubu demis ya ne yani kendisi fal bakmiyor mu? Burda yazanlar disinda kendisine fal baktiranlar felsefik sorularina mi cevap ariyormus? Yoksa burda yazanlari falci olarak gordugu icin mi kaybedenmisiz? Geysu hanim maalesef elestiriyi kaldiramiyorsunuz, asil burdan "prim" yapip isminizi duyurabildiginiz icin tesekkur etmelisiniz, o sizi "bosver canim yeaa" diye teselli edenler de sizin uzerinizden "prim" yapiyor, kapitalist duzene hosgeldiniz

kızlar tam tahmin ettiğimiz gibi burayı okuyor ve burdan bilgi topluyor . zaten çok belliydi benim falımda . .iyice tasdiklendi durumu .

Hshahaaa korkakmista baktim simdi silmis yazdıklarıni ve ben diyecegimi dedim yazmis ama dediklerini silmis hahahaaa kendine gel geysu sakin ol :)
aa şimi ağzımı bozucam yemin ederim . silmiş kadın korkak şey . arkasında dursana geysu yazdığının seni eleştirenleren biri benim . sahtekara bak sen .[/QUOTE]

Sevgican falci da sen oluyorsun o zaman ahahaa

geysu olumsuz konuşan bir sen değilsin canım ilkay gür vardır bilmem bilir misin olumsuzun dibidir kadın ama kimse ona sahtekar demez çıkar çıkmaz falı o ayrı konu ama orda burda farklı isimlerle fal bakmaz en azından .

aa şimi ağzımı bozucam yemin ederim . silmiş kadın korkak şey . arkasında dursana geysu yazdığının seni eleştirenleren biri benim . sahtekara bak sen .

Sevgican falci da sen oluyorsun o zaman ahahaa[/QUOTE]
yok bu bizi eleştirmiş ya ben göremedim yazısını silmiş korkak .

kızlar tam tahmin ettiğimiz gibi burayı okuyor ve burdan bilgi topluyor . zaten çok belliydi benim falımda . .iyice tasdiklendi durumu .
Cnm hepsi okuyor burayi ama yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis bununki..seruvende elestirildi burdan kadin gik bile demedi kimseye..geysu selena-sarayli olayindada duvarina basin aciklamasi yazmisti kendine neyse, ablalarina ozeniyor belliki de daha kirk firin ekmek yemeli.

selena-saraylı olayını bilmiyorum
geysuda var birşey demiştim size yani .
kadına bak ya .

Geyse bana olumlu konuşmuş ama falın benimle alakası yok buraya copy paste yapayım ölüp bitersiniz

Geysu da tellwedeki çok hesaplı sahtekarlardan bence.
bide uslup diyor sen kaybeden kulubu derlen uslup nerde geysu dedim toz oldu . engelledi galiba beni vericek cevabı yok . efelik yaptı kendince işte lafı yiyince oturdu sahtekara bak ya . biz çok yüz verdik bunlara . bir daha kimse baktırmasın bu şarlatana . burdan bilgi topluyor .

Walla mi, selena - sarayli olayina ne yazmis sayin bilirkisi. Hicbir olayi da es gecmemis maasallah.
Burayi bizden daha cok okuyor demekki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…