Evet cnm tellwede ki duvarindanne olmuş ya geysu bize mi saydırmış anlamadım
burayı okuyor o kadın burdan bilgi topluyor . zaten kaç kişi fal atıyor onlarında hepsi burdaEvet cnm tellwede ki duvarindan
Ay yazdiklari resmen komedi selena-sarayli olayini ornek gostermis asik attigi adamlara bak..madem okuyaşıkn burayı bil yani geysu falın bi gram çıkmadı:) ne istiyorsun? çıkmayan, tutmayan şeye iyiydi mi yazalım? tabii burdan fal baktıranları artık istemezsin. bilinçli kafası çalışan danışan rahatsız eder falcıları.
allaha havale falan hemen işi saptırmışlar. biz de şimdi haram mı edelim çıkmayan falların parasını. hey allahım bir de süper falcıymış gibi zorlarına gitmiyor mu kötüsün demek. kaybedenler kulübü falan zırvalamış ya.
Burdan kimseye bakmayacakmis artik kapat git ozaman dukkani..burayı okuyor o kadın burdan bilgi topluyor . zaten kaç kişi fal atıyor onlarında hepsi burda
ya ben göremedim silmiş mi o kaybedenler kulubu mu demiş buraya ?onu var ya ben öyle bir yaparım ki . o kendi hayatına baksınBurdan kimseye bakmayacakmis artik kapat git ozaman dukkani..
Hshahaaa korkakmista baktim simdi silmis yazdıklarıni ve ben diyecegimi dedim yazmis ama dediklerini silmis hahahaaaHahahaaaTE="sevgican86, post: 43266994, member: 677224"]ya ben göremedim silmiş mi o kaybedenler kulubu mu demiş buraya ?onu var ya ben öyle bir yaparım ki . o kendi hayatına baksın
aa şimi ağzımı bozucam yemin ederim . silmiş kadın korkak şey . arkasında dursana geysu yazdığının seni eleştirenleren biri benim . sahtekara bak sen .[/QUOTE]Hshahaaa korkakmista baktim simdi silmis yazdıklarıni ve ben diyecegimi dedim yazmis ama dediklerini silmis hahahaaakendine gel geysu sakin ol :)
aa şimi ağzımı bozucam yemin ederim . silmiş kadın korkak şey . arkasında dursana geysu yazdığının seni eleştirenleren biri benim . sahtekara bak sen .
Cnm hepsi okuyor burayi ama yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis bununki..seruvende elestirildi burdan kadin gik bile demedi kimseye..geysu selena-sarayli olayindada duvarina basin aciklamasi yazmisti kendine neyse, ablalarina ozeniyor belliki de daha kirk firin ekmek yemeli.kızlar tam tahmin ettiğimiz gibi burayı okuyor ve burdan bilgi topluyor . zaten çok belliydi benim falımda . .iyice tasdiklendi durumu .
selena-saraylı olayını bilmiyorumCnm hepsi okuyor burayi ama yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis bununki..seruvende elestirildi burdan kadin gik bile demedi kimseye..geysu selena-sarayli olayindada duvarina basin aciklamasi yazmisti kendine neyse, ablalarina ozeniyor belliki de daha kirk firin ekmek yemeli.
bide uslup diyor sen kaybeden kulubu derlen uslup nerde geysu dedim toz oldu . engelledi galiba beni vericek cevabı yok . efelik yaptı kendince işte lafı yiyince oturdu sahtekara bak ya . biz çok yüz verdik bunlara . bir daha kimse baktırmasın bu şarlatana . burdan bilgi topluyor .Geyse bana olumlu konuşmuş ama falın benimle alakası yok buraya copy paste yapayım ölüp bitersiniz
Geysu da tellwedeki çok hesaplı sahtekarlardan bence.
Cnm hepsi okuyor burayi ama yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis bununki..seruvende elestirildi burdan kadin gik bile demedi kimseye..geysu selena-sarayli olayindada duvarina basin aciklamasi yazmisti kendine neyse, ablalarina ozeniyor belliki de daha kirk firin ekmek yemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?