Ayy ne hatirlamiyorumda sanirim meslektaslarini savunmustu aklinca, biraksin herkes durust, dogru, iyi kalpli insanim ayaklarini ozunde hepsi birbirini utanmasa bir kasik suda bogar..para degilmi butun dert dava, spor olsun diyemi fal bakiyorlar?? O zmn belese baksinlar..kredin yoksa "bu fal icin yeterli krediniz yok"denmesin.biz derya abla appine fal atinca bi halt bilmedi diyormuyuz, arada para yoksa konusmayada hakkimiz olmuyor iste.Walla mi, selena - sarayli olayidürü yazmis sayin bilirkisi. Hicbir olayi da es gecmhepsmaasallah.
Burayi bizden daha cok okuyor demekki.
hayır tabikide . ben artık derya ablaya baktırcam zaten param gitmiyor bare .Ayy ne hatirlamiyorumda sanirim meslektaslarini savunmustu aklinca, biraksin herkes durust, dogru, iyi kalpli insanim ayaklarini ozunde hepsi birbirini utanmasa bir kasik suda bogar..para degilmi butun dert dava, spor olsun diyemi fal bakiyorlar?? O zmn belese baksinlar..kredin yoksa "bu fal icin yeterli krediniz yok"denmesin.biz derya abla appine fal atinca bi halt bilmedi diyormuyuz, arada para yoksa konusmayada hakkimiz olmuyor iste.
Cnm bariz bir bit yenigi var o kesin zaten.kahve falinda soru istemek tam sacmalik zaten, ne gorunuyorsa yorumlarsin kahvede.tarotta harf veren mi dersin, tarotu hisleriyle yorumlayanmi..tarot yol gosterir kartlara soru sorarsin bunu secersen sonuc su olur gibi cvp verir.ama masallah sanaldan cektigin kartla tarotta bilinmesi imkansiz seyleri dokuyorlar ortaya, hislerinle bakiyorsan tarot kahve bahane takir takir sayarsin.Geysuya benazirle aynı gün sorusuz fal attık. Benazirin hayatını döktü ama benim sorum yok diye iade etti. Aynı gün yazdım burda ben de olayımı kkda mı yazmalıydım diye, benazire mesajda hemen cevap vermiş bazen enerji alamıyorum iade ediyorum diye. Gönderme yapıyor aklınca yani ben de yedim. Kahve falında soru yok diye iade edeni de anlamam zaten ne zaman cafenin birinde fal baktırırken soru sorduk ki çok iyi falcı olsa sorusuz da bilir zaten. ve buralardan da bilgi toplayıp 2. 3. Hesaplarla dalga geçmeye kalkışmaz.
Cnm bariz bir bit yenigi var o kesin zaten.kahve falinda soru istemek tam sacmalik zaten, ne gorunuyorsa yorumlarsin kahvede.tarotta harf veren mi dersin, tarotu hisleriyle yorumlayanmi..tarot yol gosterir kartlara soru sorarsin bunu secersen sonuc su olur gibi cvp verir.ama masallah sanaldan cektigin kartla tarotta bilinmesi imkansiz seyleri dokuyorlar ortaya, hislerinle bakiyorsan tarot kahve bahane takir takir sayarsin.
Sorma cnm sorma paramizla rezil oluyoruz : D baktiracgm kisiler bellidir bnm gerisi fasa fiso..kimse baktirmasin bilmedigi kisiye fal burda adimiz gecsin diye debelenip dursunlar : DO değil de; Shalevisrael mi ne desteklemiş ya, pardoon ama o da fal baktkisiyerkese büyü,bağlama var vefk korumaya bağlayan ve dolandırıcılığı ispatlanmaya çalışılan kişi değil miydi? güldürmesinler yaa, kim kimin adamı burda, hepimiz birçok pislik siteye ve sahte falcılarına yok yere,haram yere para yediren zedeleriyiz. Ah hepsi bir sütten çıkmış ak kaşık, biz kaybeden de onlar 3 kuruşa maddi manevi kazandığını zanneden ezikler.
Hahahaaa okudum simdi yine dokturmusler o merwiss mi ne her falcinkn duvarinda, onune gelenin bayragini salliyorfalci koruma timi var sanirim tellwenin ona kesin belese fal bakiyorlardir yoksa bu kadar parasi olan bi tip olmadigi belli bize kaybeden diyen mervis sen ne kaybettinde falcilarda ariyorsun???
Bende serkana sifir hesaptan attim sirf bu olaylardan oturu ve bende begendim onuAynen öyle benim bildiğim tarot soru cevap şeklinde olur, burçları da temsil eden kartlar vardır ama harf çıkaranı ilk defa sevgi dumanda gördüm onu da anlamadım. Serkan tek mesela hanfendi beyfendi diye döver gibi fal baksa da adamın kahve falını çok beğendim, hiç sağda solda bahsetmediğim şeylerden bahsetti. Ama bu tellwe ve byvdeki kadar bir haltların döndüğü yer görmedim bir de falı beğenmeyince vicdan yaparım iade ediyim diye huyu var geysunun. Duvarına yazdığını göremedim ama madem burdan kimseye bakmıycakmış o zaman burdaki herkesi nerden biliyor?
:)))),,ya olay burda geysu meysu meysu zemzemsuyu değil, yahu burda en babalar bile yerden yere vuruluyo, ve onlar bile önemsiyoo.. he yani çıktı, süper dryince kazananlar olarak neden madalya vermiyolar da, söyleyince sanki hepimiz gudubet, perişan, dertlerin derya olduğu sahilde batan gemilermişiz gibi oluyoruz.. Mervişim de mervişim kazandığı için orda belli kiKlssdj o merwiss benim de dikkatimi cekti
Kendi dehset kazanmis belli
Kizlar tum gun basim agridi simdi girdim konu ne diye sorsam geysu mu yazmismadem okuyorsun burayı bil yani geysu falın bi gram çıkmadı:) ne istiyorsun? çıkmayan, tutmayan şeye iyiydi mi yazalım? tabii burdan fal baktıranları artık istemezsin. bilinçli kafası çalışan danışan rahatsız eder falcıları.
allaha havale falan hemen işi saptırmışlar. biz de şimdi haram mı edelim çıkmayan falların parasını. hey allahım bir de süper falcıymış gibi zorlarına gitmiyor mu kötüsün demek. kaybedenler kulübü falan zırvalamış ya.
Kizlar tum gun basim agridi simdi girdim konu ne diye sorsam geysu mu yazmis
Kk dan kimseye fal bakmiyacagim demis hala israrla millet kuyrukmu oldunuz bizim hbrimiz yok ?? Sana burdan baktiran baktirdi, olcup tartildin ve notun verildi zaten..mervis sen bide diger iki danisanin takilin iste aranizda :) cok fal almiyorumki zaten demis 7/24 onlinesin be bacim atiyorsun madem destekli at belliki ozelde baska bir isin mesguliyetin yok...ben mesela aksam 7ye kadar doluyumdur haftaici, sen kimsin ne yaparsin edersin allah bilir!! Kaybeden sensin asil..Atart sana diyom geysu sen anla:)))),,ya olay burda geysu meysu meysu zemzemsuyu değil, yahu burda en babalar bile yerden yere vuruluyo, ve onlar bile önemsiyoo.. he yani çıktı, süper dryince kazananlar olarak neden madalya vermiyolar da, söyleyince sanki hepimiz gudubet, perişan, dertlerin derya olduğu sahilde batan gemilermişiz gibi oluyoruz.. Mervişim de mervişim kazandığı için orda belli ki
Burası kapansa,onların tükenleri kapanır haberleri yok
Off uyduruk sitede fal bakan mi yoksa biz mi kaybedenizHe yawrum, geysu bize duvarindan geydirmis, sonra da silmis.
Bende okumadim ama kaybedenler kulubu demis bize.
Dklscns..
Merwis kimmis ki acaba kankasimiKk dan kimseye fal bakmiyacagim demis hala israrla millet kuyrukmu oldunuz bizim hbrimiz yok ?? Sana burdan baktiran baktirdi, olcup tartildin ve notun verildi zaten..mervis sen bide diger iki danisanin takilin iste aranizda :) cok fal almiyorumki zaten demis 7/24 onlinesin be bacim atiyorsun madem destekli at belliki ozelde baska bir isin mesguliyetin yok...ben mesela aksam 7ye kadar doluyumdur haftaici, sen kimsin ne yaparsin edersin allah bilir!! Kaybeden sensin asil..Atart sana diyom geysu sen anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?