Binnaz Abla

ya atmayın şuna ya valla . bizim paramızla kendini birşey sandı . gizem hatun falan diye ortaya çıktı bide . gizem hatuna burdaki herkes baktırdı nerdeyse bide diyor size kalmadım benim danışanlarım var . hayır madem çok var neden buraya dadanıyorsun be kadın . her yezdığımızı görüyor inceliyor .

ben bilmem,Geysu bilir :)

Acaba bizim burdan oldugumuzu nasil anlayacak demek kimin kim oldugunu biliyor derdini de biliyor acaba kim bu geysu cidden

Biraksin ya atti tuttu arkanızdan sonrada geri vites..sarayli gibi basarili biri fal bakmiyor artik rahatsiz oldugu icin cok rahatsizsa o da bakmayabilir hala konuşuyor bos bos.zoruna gitmismis bu memlekette hastasina bakan doktor vatan koruyan asker hic ugruna ölüp gidiyor, hanim efendi hizmet sektorunun iki cilvesinde isyan ediyor, oyle kolay ekmek yok bacim burnun surte surte ogreneceksin sende..

kadın okuyor burayı sonra bunlar terk edilmiş herifler dönmez nasılsa diyor sallıyormuş bize meğerim .
bide kaybedenler kulubu diyor ya. hani kaybedenlerden birilerinin parası kursağından geçti bu ne nankörlük ya . günah ya .haram zıkkım olsun inşş .

Kizlar bakirkoy almira cafe deki enfal'e fal baktırdim begendim. Kisa bakti ama guzeldi.

kızlarrr okuyorum sizi doktor yatak istirati verdi kusura bakmayında geysuya kızamadım niye çünkü farketmicekkii aylin meryemm bilgehatunn ortaklaşa bakıyolarr diye kendimizii yırttık onlaraa nolduu hiçç demii rezzann falalemm sahibiii sonuçtaa ordakii fallara bakıp fal bakıyoo dedikk nolduu kadınaa hiçç falalemin derin2013 burdaki nicktenn ismi buldu hurayaa falı kopyaladıı noldu kadınaa hiçç saraylı kiraze yani ester kirayla arkadaşş dedimm ordann yırttılar kendileriini ben fal atıyorumm ordan anladımm yırttı herkes kendiniii kadınn itiraff etti nolduu ben insanlığına güvendiğime atıyorum biz falcıları etkilemiyoruz ne olursa olsunn internette fala bulaştım bulaşalı farkettim kimler vardı neler yaptılar yine bakıyodum sırada fal 5 mesela o kadar sahtekar demişizz kendimizi cok önemsemeyelim biz burda kendi kendimize konuşuyoruz burdakilerr atıyoo bizlerr reklamda olsaa sahtekarlıktaa olsa yine içimizde bile atanlarr varr o salakta bizii önemsemediği için müşterisi heraldee yettiği için yazmış biryolunvar bizlere aptal dedi diye kızmıştımm tepki gösterennn ablalarım oldu haklılar beni ilgilendirmez kim naparsaa yapsın konuşan suçlu olur

Son düzenleme:
Kizlar yeni okudum yine tartisma olmus. Geysuya hic baktirmadim, ama bildigim tek birsey var burada soylenenin, konusulanin herzaman dogruluk payi vardir.(Ozellikle eski uyelerin yorumlari onemlidir!) Falcilarin oldugu kadar "Kadinlarin" genel olarak hissiyatı mevcut. Nasil falcilar yorumlarinda kendi hissiyatlarinca kisiligimizi anlatiyorlarsa. Biraksinlarda bizde "Kadinlar Kulubunde" falcilara dair kendi hissiyatimizi paylasalim.Dusunce ozgurlugu vardir hakaret icermedigi surece ozguruz bu da unutulmamali. Seruvene bile olumsuz konusuldu ama bir gün olsun kalitesinden odun vermedi ne yakındı ne bişey helal olsun diyorum.Keske herkes boyle yoruma acik olsa.Garez fln sanmasinlar kimsenin kimseye garezi yok ekmeginden etme cabalarinda bulunan da yok. Reklam yapanlari ztn anlayabiliyoruz cok rahat ayirt edilebiliyo. Dedigim gibi sonuc olarak burda olumsuzda konusabiliriz olabilir yani enerji uyuşmaz nebiliym bize uymayan baskasina uyar vs. herkes bunlarin bilincinde. Insanlar salak yerine konulmasin daha fazla.

Çok samimi soliyorum şu iyi bu iyi diyoruz ya hani sole baktirip da son zamanlarda yaşadığım olayları bilen bi kişi yok ki hepsine baktirdim ama en çok acidigim o hüseyin Akdağ bi de Nesibe neymis ani biliyorlar yahu zaten soruda belli ayrildim ne olcak? Bana düşünceleri ne olcak diyoruz aramız kötü ki fal baktiriyoruz zaten onlarda ucundan biliyorlar işte derin2013 o da attı gizem hatun da ole zaten şu esas konu çıkmasın ben de bilenleri bilmeyenleri yazcam burdaki çoğu kişi belki guvenmicek acaba reklam mi da diyebilir onlara da özelden trhli foto atarim :) bazen de hayirlisiysa olsun diyorum isteğim için çünkü bişeyi bekliyoruz istiyoruz da Allah sabretmeyi de öğretiyor sora da inancimiz artıyor ve hayırlı edilse olmasin Allahım. Demeye başladım artık bakış açım değişti

Kızlar merhaba,
Uzun zamandır sizi yani bu konuyu takip ediyorum. Daha önce burda bir hesabım vardı fakat bu topike girmiyordum, uzun süre önce kapattım. İnanın online fal dünyasını sizlerin tercihleri yönetiyorsunuz bence. Çok falcı buradan nemalanıyor yada ayağı kayıyor bir şekilde. Tabi sizin tavsiyelerinize uyanlardan biride benim, arayıştaydım burayı buldum. Fal dünyasına acayip para kaptırdım, anlamadan bağımlısı oldum. Fal deneyimlerini paylaşmak istiyorum sizinle.

Fal sepeti Nesibe ; burdan öğrenipte baktırdığım en çok beğendiğim falcı oldu kendisi. Analiz harika gerçekten ruhların içine giriyor sanki. Tek sıkıntılı nokta çok yuvarlak konuşması ve çoğu zaman fala baktıranın hissiyatlarından bahsetmesi. Karşıdaki kişi az konuşsa da birebir anlatıyor onu. 5-6 kez baktırdım. Yakın gelecektekiler çıktı, zaten uzun bir gelecek vermiyo.

Fal sepeti Medyum gizem ; samimi olmasına rağmen orta vasatlıkta bir falcı. O nedenle geleceğe dair pek umudum yok onla ilgili.

Fal sepeti Alex ; özellikle can acıtmak için uğraşan biri sanki :) karamsırlığa yol açıyor. Çok şükür ki patladı.

Binnaz abla Hüma ; yine buradan öğrendiğim ve 3 kez baktırdığım falcı. İlki beni çok şaşırttı, ikinci de iyice danışman havasında daha çok ilişki konusunda yönlendirme yaptı. Zam yaptıktan sonra baktırdığımda iyice zırvaladı. Hümayı kapattım kendi adıma.

Binnaz abla Hira ; açıkcası tutarlı ve iyi analiz ediyor, o da uzun süreler verdi bekleyip göreceğiz.

Bir yolun var İlkay ; Negatif bir enerji vermesine rağmen dürüst bir yorumcu, o nedenle inandırıyor. Kendi içinde çelişmelerini saymazsak gayet başarılı.

Bir yolun var Aylin ; Gerçekten beğenime yol açan bir falcı. Hiç bir ayrıntı vermediğim halde çok şeyi döktü. Umarım dedikleri çıkar.

Bir yolun var Handan Abla ; Su falı baktırdım, beni çok şaşırttı anda. Ama süreler yine uzun tabi. Ayrıca burda çok methini duymadığımdan güvenmek zor geldi.

Fal alem Gizem hatun ; Tamamiyle şaşırtmış bir falcı. Vadeler uzun ama anda süperdi. Onun hakkında bir sürü tartışma çıkınca güvenirliliği zedelendi açıkcası.

Beğenmediğim ve patlayanlar;
binnaz abla emre, gizem sitare, elif ışık ve daha bir kaç tane daha (isimleri aklımda değil)
fal sepeti ; melih gün, rezzan
falalem ; nalan abla
biryolunvar ; emine, başak güven(yeni) , falcısema, serkan tek

Telwe Medyumselena sırasındayım, umarım söylendiği kadar iyidir. :)

selana nasıl ki hiç baktırmadım ya .hiç online göremiyorum onu

Cumhuriyet Bayram'ımız kutlu olsun kızlar..

Sabah sabah sinirlendim şu falcılara fal sonundaki soruyu cevaplamamak nedir acaba haftalardır bekletmek
Üç tane falı gün içinde beş kez açıp duruyorum bir soru cevaplamak bu kadar mı zor
Hakkıyla yapamıyorsanız yapmayın bu işi ya da kaldırsınlar bu soru olayını umutlanmayalım biz de
Tamam fal olayı genel olarak saçma ama ümitleniyoruz sonuç olarak sorumuza cevap bekliyoruz

hangi falcıyı tavsiye edersiniz siz?katinada tavsiye edebileceğiniz birileri varrmı dedikleri çıkan

kim cevaplamadı. ben ilkayda hala bekliyorum cevaplamasını. olmuştur 10 gün belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…