Kk dan kimseye fal bakmiyacagim demis hala israrla millet kuyrukmu oldunuz bizim hbrimiz yok ?? Sana burdan baktiran baktirdi, olcup tartildin ve notun verildi zaten..mervis sen bide diger iki danisanin takilin iste aranizda :) cok fal almiyorumki zaten demis 7/24 onlinesin be bacim atiyorsun madem destekli at belliki ozelde baska bir isin mesguliyetin yok...ben mesela aksam 7ye kadar doluyumdur haftaici, sen kimsin ne yaparsin edersin allah bilir!! Kaybeden sensin asil..Atart sana diyom geysu sen anla
Bilmiyorumki cnm tellweteam sanirim, her duvarda o ve onun sorulari prenses2 gibi birsey tek farki soru sordugu yetmiyor bide avukatlik yapiyor iki soru fazla nsl sorarim derdinde biri belliki...Merwis kimmis ki acaba kankasimi
Biraksin ya atti tuttu arkanızdan sonrada geri vites..sarayli gibi basarili biri fal bakmiyor artik rahatsiz oldugu icin cok rahatsizsa o da bakmayabilir hala konuşuyor bos bos.zoruna gitmismis bu memlekette hastasina bakan doktor vatan koruyan asker hic ugruna ölüp gidiyor, hanim efendi hizmet sektorunun iki cilvesinde isyan ediyor, oyle kolay ekmek yok bacim burnun surte surte ogreneceksin sende..sevgican8tuttust: 43268929 .!.:ya atmayın şuna ya valla . bizim paramızla kendini birşey sandı . gizem hatun falan diye ortaya çıktı bide . gizem hatuna burdaki herkes baktırdı nerdeyse bide diyor size kalmadım benim danışanlarım var . hayır madem çok var neden buraya dadanıyorsun be kadın . her yezdığımızı görüyor inceliyor .
kadın okuyor burayı sonra bunlar terk edilmiş herifler dönmez nasılsa diyor sallıyormuş bize meğerim .Biraksin ya atti tuttu arkanızdan sonrada geri vites..sarayli gibi basarili biri fal bakmiyor artik rahatsiz oldugu icin cok rahatsizsa o da bakmayabilir hala konuşuyor bos bos.zoruna gitmismis bu memlekette hastasina bakan doktor vatan koruyan asker hic ugruna ölüp gidiyor, hanim efendi hizmet sektorunun iki cilvesinde isyan ediyor, oyle kolay ekmek yok bacim burnun surte surte ogreneceksin sende..
kim cevaplamadı. ben ilkayda hala bekliyorum cevaplamasını. olmuştur 10 gün belkide.Cumhuriyet Bayram'ımız kutlu olsun kızlar..
Sabah sabah sinirlendim şu falcılara fal sonundaki soruyu cevaplamamak nedir acaba haftalardır bekletmek
Üç tane falı gün içinde beş kez açıp duruyorum bir soru cevaplamak bu kadar mı zor
Hakkıyla yapamıyorsanız yapmayın bu işi ya da kaldırsınlar bu soru olayını umutlanmayalım biz de
Tamam fal olayı genel olarak saçma ama ümitleniyoruz sonuç olarak sorumuza cevap bekliyoruz
Ona online olmasada atabiliyorsun ki fal alımı açıksa. Asıl sorun Sevgi Duman benim için. Kredim bile hazır duruyor bi türlü yakalayamadımselana nasıl ki hiç baktırmadım ya .hiç online göremiyorum onu
Byvda falcinin fala bakma suresi max 8saatmis ilkay o fallari gunlerce nsl uzerinde tutuyor cidden cok enteresan..ilkaya torpil gecmelerinin sebebi ne aceba???kim cevaplamadı. ben ilkayda hala bekliyorum cevapentnı. olmuştur 10 gün belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?