Binnaz Abla

Byvda falcinin fala bakma suresi max 8saatmis ilkay o fallari gunlerce nsl uzerinde tutuyor cidden cok enteresan..ilkaya torpil gecmelerinin sebebi ne aceba???
ilkayın sorunları varmış kızlar .ondan böyle bekletiyormuş . bence bir süre fal almamalı . çünkü enerjisi düşükken iyi fal bakamıyor ilkay .

Byvda falcinin fala bakma suresi max 8saatmis ilkay o fallari gunlerce nsl uzerinde tutuyor cidden cok enteresan..ilkaya torpil gecmelerinin sebebi ne aceba???
O özellik şöyle ; süre 8 saat, 8 saat içinde fala bakmazsa senin falının altında falı iptal et butonu çıkıyor canım iptal edip etmemek sana kalmış yani beklemek isteyenler falı çekmiyor. Cepten girince görünmeyebiliyor buton masaüstü sürümde çıkıyor.

Hmm anladim cnm sagol pardon torpil durumu yokmus :)

Kizlar falci sema ve serkan tek ayni kisiler..yorumlarindaki ayni kaliplari buldum..serkan tek surekli hanimefendi beyefendi ile baskiliyor fali,dikkati buna cekiyor ama ikisinede baktiran varsa dikkat edebilir..ben burada yazmiyorum ozelime girecegi icin falimi

sağol ya bende atmayı düşünüyordum serkan a

hadi ya ben serkana baktırmıştım . zaten içi boş bir faldı .

canim iste semaya baktirmayanlara ici bos geldi demekki,semaya baktirmis olanlara dokturmus
semaya baktırmadım .
vay herife bak yada kadına bak ayy bilemedim ne cinsse bu
demek ki bakıyor ordan aldığı bilgilerle
bana hanfendi beyfendi dedi durdu yahu başka birşey yok .

sema ile serkan bana çok farklı senaryolar çizmişlerdi. hatta serkanın ın bir küfretmediği kalmış, okuyunca çok sinirlendim de oradan çok net hatırlıyorum falını
canim bilmiyorum sanada baskasimi bakti acaba..serkan kibardi bana ama ikisinin kalip cumleleri aynen ayni yani bu kadar olamaz

serkan benimkine hasta demişti
ama doğruu
ya kızlar hepsi atıyor ya işte hepsinin var bencede başka isimlerle bakıyorlar

nasıl yaaa, ben önce semaya 2 kez baktırmıştım, serkan a bi kez ama içerik olarak sema çok çok daha başarılıydı.. emin misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…