ilkayın sorunları varmış kızlar .ondan böyle bekletiyormuş . bence bir süre fal almamalı . çünkü enerjisi düşükken iyi fal bakamıyor ilkay .Byvda falcinin fala bakma suresi max 8saatmis ilkay o fallari gunlerce nsl uzerinde tutuyor cidden cok enteresan..ilkaya torpil gecmelerinin sebebi ne aceba???
O özellik şöyle ; süre 8 saat, 8 saat içinde fala bakmazsa senin falının altında falı iptal et butonu çıkıyor canım iptal edip etmemek sana kalmış yani beklemek isteyenler falı çekmiyor. Cepten girince görünmeyebiliyor buton masaüstü sürümde çıkıyor.Byvda falcinin fala bakma suresi max 8saatmis ilkay o fallari gunlerce nsl uzerinde tutuyor cidden cok enteresan..ilkaya torpil gecmelerinin sebebi ne aceba???
Hmm anladim cnm sagolO özellik şöyle ; süre 8 saat, 8 saat içinde fala bakmazsa senin falının altında falı iptal et butonu çıkıyor canım iptal edip etmemek sana kalmış yani beklemek isteyenler falı çekmiyor. Cepten girince görünmeyebiliyor buton masaüstü sürümde çıkıyor.
Byvda falcinin fala bakma suresi max 8saatmis ilkay o fallari gunlerce nsl uzerinde tutuyor cidden cok enteresan..ilkaya torpil gecmelerinin sebebi ne aceba???
Kizlar falci sema ve serkan tek ayni kisiler..yorumlarindaki ayni kaliplari buldum..serkan tek surekli hanimefendi beyefendi ile baskiliyor fali,dikkati buna cekiyor ama ikisinede baktiran varsa dikkat edebilir..ben burada yazmiyorum ozelime girecegi icin falimi
rica ederim,ben yedim kazigi baskasi yemesin bari..bak semayi begeniyordum simdi onuda artik begenmiyorum bu yuzden ..sahtekarlik resmensağol ya bende atmayı düşünüyordum serkan a
hadi ya ben serkana baktırmıştım . zaten içi boş bir faldı .Kizlar falci sema ve serkan tek ayni kisiler..yorumlarindaki ayni kaliplari buldum..serkan tek surekli hanimefendi beyefendi ile baskiliyor fali,dikkati buna cekiyor ama ikisinede baktiran varsa dikkat edebilir..ben burada yazmiyorum ozelime girecegi icin falimi
canim iste semaya baktirmayanlara ici bos geldi demekki,semaya baktirmis olanlara dokturmushadi ya ben serkana baktırmıştım . zaten içi boş bir faldı .
rica ederim,ben yedim kazigi baskasi yemesin bari..bak semayi begeniyordum simdi onuda artik begenmiyorum bu yuzden ..sahtekarlik resmen
yapmazlar canim sesli,sahtekarligi nasil yapacakklar sonra..orda aylin ve ilkay disinda kimseye atmam artikben sema yı beğenmedim çok kısaydı falı, çıkar ama umarım.
sesli yapsalar da kurtulsak ya
sema ile serkan bana çok farklı senaryolar çizmişlerdi. hatta serkanın ın bir küfretmediği kalmış, okuyunca çok sinirlendim de oradan çok net hatırlıyorum falınıAhh ahh kaziklandik yine..ama neyse fali birakmam vesile oldu bu g.zekalilik da..:)
semaya baktırmadım .canim iste semaya baktirmayanlara ici bos geldi demekki,semaya baktirmis olanlara dokturmus
canim bilmiyorum sanada baskasimi bakti acaba..serkan kibardi bana ama ikisinin kalip cumleleri aynen ayni yani bu kadar olamazsema ile serkan bana çok farklı senaryolar çizmişlerdi. hatta serkanın ın bir küfretmediği kalmış, okuyunca çok sinirlendim de oradan çok net hatırlıyorum falını
Kizlar falci sema ve serkan tek ayni kisiler..yorumlarindaki ayni kaliplari buldum..serkan tek surekli hanimefendi beyefendi ile baskiliyor fali,dikkati buna cekiyor ama ikisinede baktiran varsa dikkat edebilir..ben burada yazmiyorum ozelime girecegi icin falimi
canim propofole ozelden gonderdim kalip cumleleri,cok cok buyuk ihtimal yaa.. malesefnasıl yaaa, ben önce semaya 2 kez baktırmıştım, serkan a bi kez ama içerik olarak sema çok çok daha başarılıydı.. emin misin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?