Sanirim aslinda fal bakan 5 6 kisi var piyasada herkesin de en az 2 hesabi var :))
valla keyifleri bilir,boyle birseye goz yummak istiyorlarsa buyursun yumsunlar..sitenin itibari zedeleniyor@selena80 canim byv yonetimi feci sekilde laf ebeligi yapiyor,
Yine de iyi yapmissin bildirmekle ama seni suclu cikarir bir cevapla geri donerlerse hic takma.
Tellwe yonetimi ile yarisir derecede sinir bozucular.
Ben semaya hic baktirmadim cnm ama bende serkan acayipti ve hicbir falcinin bilmedigi konulari bildicanim iste semaya baktirmayanlara ici bos geldi demekki,semaya baktirmis olanlara dokturmus
valla keyifleri bilir,boyle birseye goz yummak istiyorlarsa buyursun yumsunlar..sitenin itibari zedeleniyor
ya ilginc..bilmiyorum belki bir yetenek vardir ortada bende cok begenmistim ama cumle kaliplarini atayim sana ozelden bir bakBen semaya hic baktirmadim cnm ama bende serkan acayipti ve hicbir falcinin bilmedigi konulari bildi
Tamma cnm at merak ettimya ilginc..bilmiyorum belki bir yetenek vardir ortada bende cok begenmistim ama cumle kaliplarini atayim sana ozelden bir bak
attimTamma cnm at merak ettim
bana da atsana, 2sini de baktırmış olarak farkedebilirim belkiya ilginc..bilmiyorum belki bir yetenek vardir ortada bende cok begenmistim ama cumle kaliplarini atayim sana ozelden bir bak
atiyorum canimbana da atsana, 2sini de baktırmış olarak farkedebilirim belki
atiyorum canim
Ben semaya daha önce hiç baktıtmadım hrmde yeni hesaptan attım ve süperdi arkadaşımın hiç fal site üyeliği yok misafir olarak attı ona dahsda süperdi.iki hesaptan bakıyorsa o konuda kızmakta haklısın ama hakkını da yememek lazım işinde çok iyi bencecanim iste semaya baktirmayanlara ici bos geldi demekki,semaya baktirmis olanlara dokturmus
Ben semaya daha önce hiç baktıtmadım hrmde yeni hesaptan attım ve süperdi arkadaşımın hiç fal site üyeliği yok misafir olarak attı ona dahsda süperdi.iki hesaptan bakıyorsa o konuda kızmakta haklısın ama hakkını da yememek lazım işinde çok iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?