Binnaz Abla

Sanirim aslinda fal bakan 5 6 kisi var piyasada herkesin de en az 2 hesabi var :))

çok çok olası kuvvetle muhtemel , bizim onlarca hesabımız olması farketmiyo, atıyorum bi hesaptan sorduğumuz soru ya da soru-cevaptaki bişi başka hesapla attığımız aynı falcının diğer hesabı olabilir.. çünkü bu benzer falları ben birebir çok yaşadım .. bence bi tek ilkay,selena,saraylı, luna,estanbul ,nesibe şahsına tek ve münhasır bi de dürüstlük babında.. aklıma gelenler bunlar, varsa ekleme yapabiliriz

@selena80 canim byv yonetimi feci sekilde laf ebeligi yapiyor,
Yine de iyi yapmissin bildirmekle ama seni suclu cikarir bir cevapla geri donerlerse hic takma.
Tellwe yonetimi ile yarisir derecede sinir bozucular.
valla keyifleri bilir,boyle birseye goz yummak istiyorlarsa buyursun yumsunlar..sitenin itibari zedeleniyor

ya ilginc..bilmiyorum belki bir yetenek vardir ortada bende cok begenmistim ama cumle kaliplarini atayim sana ozelden bir bak
bana da atsana, 2sini de baktırmış olarak farkedebilirim belki

Semaya ben byv yonlendirme yaptigi icin baktirmak zorunda kalmistim is ile ilgiliydi sorum ve fal cok kotuydu zaten cikmadi da, haliyle serkan ile sema ayni kisi ise serkan' in benim ask hayatim hakkinda bilgisi yoktu ve tabi oyle aman aman bir sey bilmedi

evet cidden farklı şekillerde öylemeye çalışsalarda, söylenmek istenilen şey ancak bu kadar aynı olabilir diyim ben de çok açık vermeden.. olabilir,beklerim.. ama Sema bende Serkanla hem alaka ,hem söylenilenler bakımından taban tabana zıttı. ama seninki çok çelişkili

canim iste semaya baktirmayanlara ici bos geldi demekki,semaya baktirmis olanlara dokturmus
Ben semaya daha önce hiç baktıtmadım hrmde yeni hesaptan attım ve süperdi arkadaşımın hiç fal site üyeliği yok misafir olarak attı ona dahsda süperdi.iki hesaptan bakıyorsa o konuda kızmakta haklısın ama hakkını da yememek lazım işinde çok iyi bence

bır yolunvardakılerın hepsı sana super bılıyor canım masallah enerjı meselesı ıste hep dıyoruz ya

ama bız salak yerıne konulmaktan bıktık ..

demin smokecity sen yazmıstın galıba canım gecrekten bunlar bencede 5-6 kısı hepsınınde 2-3 hesabı olsa ztn falcılar bunlardan ıbaret bılgıleırmız farklı olsa bıle aldıgımız yenı hesap olsa bıle sorudan,ısımden bır sekılde bulurlar bızde salaklıgımıza doymayalım

Kızlar yazmıycam yazmıycam dıyorum uzun suredırde gırmemeye calısıyorum ama alıskanlık olmus,
İnsan ıster ıstemez bakıp okuyor yazılanları gercekten artık salak yerıne konuldugumuz yeter !!
Ben bundan sonra bır ıkı ısım dısında kımseye fal falan atmam kendımı tutmam zor olucak bılıyorum bıldıgın bagımlılık bu durum çünkü ama artık yeter gercekten ..

Zaten hepsı aynı seylerı dıyor o yuzden artık bekleme evresı benım ıcın ınsallah sıze guzel haberler verırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…