Binnaz Abla

son bir falla jubile yapayım diyorum. zirvede bırakayım

ilkay,nesibe,melek,melih,derin

bu 5 ini çok duydum ama hiç baktırmadım. sonu bunlardan biriyle yapmak isterim:) tavsiyeniz hangisidir? son zamanlar en formda olan kim:)

hmm nesibe ve melek bence cok iyiler ikisinide cok sevdim ama tabi sen bilirsin
derinide cok övüyolardi ama hic yakalayamadim

merhaba tarihler tam tuttu diyemem sonbahara kadar demişti ekim gibi oldu ama nasıl başlayacağına dair bildi di,yebilirim birde karşı taraf ileilgili ne söylediyse dogru çıktı içinde bulunduğu sartları şehir değişikliğini hemen hemen herşeyini

hmm nesibe ve melek bence cok iyiler ikisinide cok sevdim ama tabi sen bilirsin
derinide cok övüyolardi ama hic yakalayamadim

içimden melek geçiyordu..nesibe de aklımı çeliyordu.. diğerleri siteden bulduklarım zaten.

madem fal enerji işi, melek online olunca baktırıp bitireyim:) şeytan dürtüyor yeni bir site buldum çoklu paketlerden alayım diyorum ama tutmam lazım kendimi:)

yoksa üçlüden alıp melek nesibe,ilkay kokteyli ile mi bitirsem

hicbiri

ben tellwede venusamberi seviorum

tellwede çok kimseye baktırdım burda adı geçen. hep yuvarlak konuştular hep olumlu. bir adin olumsuz konuşmuştu.
birde ugga çok net olanları anlattı. yani ben burdan birine derdimi nasıl anlatabilirsem o şekilde sanki ben söyledim o yazdı. bir ara şüphelendim acaba facebooktan mı baktı diye ama oradan görülmeyecek şeyler de vardı. şimdi bana bakmıyor:) zaman var diyor.

hepsi dönecek olacak diyor.ne bileyim olmayacak diyeni de biz beğenmiyoruz:) melek öze nedense çok baktırasım var ama.

Binnaz abladan Açelya Tuğra ve Haleh Çetiner i an itibariyle öneririm.Bende de gelecekle ilgili zamanları dolmadı henüz.Ancak sadece öneririm illaki bunlara baktır diyemem.Fal bu bana tutar da sen beğenmezsin.Nacizane önerim sadece.

şu adin herkese mi olumsuz konuşuyor acaba.benimde baktırdıktan sonra baya moralim bozulmuştu.bu arada tolin adlı arkadaşım demet sakaryada küflü han var metro çıkışından çık sağda.ordaki cafelerden birinde.mesaj kutum dolmuş burdan yazıyorum görürsün inşallah.

banada olumlu konustu adin ama ben bakis tarzini sevmedim.

Bence Telweye girip Medyumselenayı bir deneyin derim
Jübile yapamayabilirsiniz ama o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…