son bir falla jubile yapayım diyorum. zirvede bırakayım
ilkay,nesibe,melek,melih,derin
bu 5 ini çok duydum ama hiç baktırmadım. sonu bunlardan biriyle yapmak isterim:) tavsiyeniz hangisidir? son zamanlar en formda olan kim:)
alcanzar senin burcun ne?
Ben de Rezzan abla'nın dediklerini birebir yaşayanlardanım iyi kötü, hatta ayrılacağımızı bile bilmişti ayrılmadan ama ben anlamamazlıktan gelmiştimve barışı o zamandan beri söyler lakin daha vakit gelmedi barış olmadı biraz ileri tarih vermişti bana:26: sana tarihler de tuttu mu canım
hmm nesibe ve melek bence cok iyiler ikisinide cok sevdim ama tabi sen bilirsin
derinide cok övüyolardi ama hic yakalayamadim
tatli cadi falina bakti mi cherrycim merak ediyorum onu?
kızlar birde bu rezzan abla nerede bakınıyorum fakat bulamadım
son bir falla jubile yapayım diyorum. zirvede bırakayım
ilkay,nesibe,melek,melih,derin
bu 5 ini çok duydum ama hiç baktırmadım. sonu bunlardan biriyle yapmak isterim:) tavsiyeniz hangisidir? son zamanlar en formda olan kim:)
falalem.com
kim olsa ki
ben tellwede venusamberi seviorum
tellwede çok kimseye baktırdım burda adı geçen. hep yuvarlak konuştular hep olumlu. bir adin olumsuz konuşmuştu.
birde ugga çok net olanları anlattı. yani ben burdan birine derdimi nasıl anlatabilirsem o şekilde sanki ben söyledim o yazdı. bir ara şüphelendim acaba facebooktan mı baktı diye ama oradan görülmeyecek şeyler de vardı. şimdi bana bakmıyor:) zaman var diyor.
hepsi dönecek olacak diyor.ne bileyim olmayacak diyeni de biz beğenmiyoruz:) melek öze nedense çok baktırasım var ama.
tellwede çok kimseye baktırdım burda adı geçen. hep yuvarlak konuştular hep olumlu. bir adin olumsuz konuşmuştu.
birde ugga çok net olanları anlattı. yani ben burdan birine derdimi nasıl anlatabilirsem o şekilde sanki ben söyledim o yazdı. bir ara şüphelendim acaba facebooktan mı baktı diye ama oradan görülmeyecek şeyler de vardı. şimdi bana bakmıyor:) zaman var diyor.
hepsi dönecek olacak diyor.ne bileyim olmayacak diyeni de biz beğenmiyoruz:) melek öze nedense çok baktırasım var ama.
Başak canım.Neden sordun ki?
hiç öylesine, merak ettim sadece.
şu adin herkese mi olumsuz konuşuyor acaba.benimde baktırdıktan sonra baya moralim bozulmuştu.bu arada tolin adlı arkadaşım demet sakaryada küflü han var metro çıkışından çık sağda.ordaki cafelerden birinde.mesaj kutum dolmuş burdan yazıyorum görürsün inşallah.
içimden melek geçiyordu..nesibe de aklımı çeliyordu.. diğerleri siteden bulduklarım zaten.
madem fal enerji işi, melek online olunca baktırıp bitireyim:) şeytan dürtüyor yeni bir site buldum çoklu paketlerden alayım diyorum ama tutmam lazım kendimi:)
yoksa üçlüden alıp melek nesibe,ilkay kokteyli ile mi bitirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?