Binnaz Abla

özelden konuşmayı denesen? demiş ya özelden konuşmak isterse konuşalım diye. bence kim kim diye kafa yoracağımıza söylesin buraya iyi niyetle yazmış olduğunu düşünelim

Yalniz sevginin de iyi bahsettigi falci yok nerdeyse :) hep kotulere odaklaniosun, sil onlari

aynen ya çok haklısın . ben şimdi nasılsa bu adamda gidecek diye bakıcam belkide olaylara yeni biri gelirse bu piskolojiyi ona yansıtıcam.bu benim eski herif öküzdü möküzdü ama biri yoktu bence hayatında olsa benle çıkıcağını sanmam . yada söylerdi çünkü öküzdü dediğim gibi beni üzse bile başkası var derdi giderken . bir gün önce buluştuk daha herifle .

merak ettim . geysu olduğunuda sanmam o kadın bana gıcık oldu .off bilemedim kafam karıştı ..

Hayatım açık açık fala takılma demiş. Sende iki kişiden bahsettin ilkay ve Geysudan. Çünkü bahsedildiginide söylemiş. Yani bende fal bakan biriyim inanma dememiş kii. Ikisinden biri sor öğren yada kendisi söylesin kim olduğunu

O zaman takılma arkadaşım kendi düşüncene göre yaşa hangi bir falcının her söylediği doğru çıkıyo ki??

Yalniz sevginin de iyi bahsettigi falci yok nerdeyse :) hep kotulere odaklaniosun, sil onlari
iyileri yazmadım ki
pembe bakanlarda oldu olmadı değil ama onları yazmadım ben
herkesin beğendiği çoğu falcı vallahi yemin ediyorum bana çıkmadı
misal nesibe yani . evleniceksin demişti bir sene önce hani nerde hala bekarım .
rezzan abla mesela oda yuvarlaktı olmadı dediği
ilkayın baktrığı fallar çıktı bazen hakkını yiyemem
öyle işte .

iyide şöle birşey var ilkay kesinlikle değil bence .uslubu farklı ve ilkayın burayı sıkı takip ettiğini sanmam .ilkaydan sürekli bahsederim ben hiç böyle birşey yapmadı .
bence geysu da değil .ay çatlıcam valla . bana moral vermek istediyse allah razı olsunda keşke kim olduğunu paylaşşsa benle özelden .

Ayyy ben de merak ettim

Serkan da bana kismetsizsin dedi, o dedi diye kismetsiz mi olacagim, insan kendi kismetini kendi yaratir bence
ya orası öyle , olumsuzluk değil olay neyi nasıl söylediğimiz bence.. bana da hiç unutmuyorum gaposky mi ne fal sepetinden, uzun süreli bi yalnızlık,böyle de devam edecek gibi. sorduğun kişi kendi hayatında aklına gelmiyorsun bile.. sanırım hep böyle olacak vs vb.. arkada garip fon müziğ. ben çok iyi anımsıyorum anında silmiştim çok garip oldum çünkü. ha hiç olumsuz söyleyen olmadı mı çookk ama en azından tutarlı ve sadece sorduğun konuyla ilgili.. bence de bunu bütün bi ömürü kapsayacak şekilde genişletmek için ehlinden bi yıldıznağme ya da bilmiyorum çok ciddi ilimsel bakımla olur.

kızlar ben öğrendim ama söylemicem kim olduğunu o kişiye saygımdan beni anlayın . dediğimiz isimlerden biri değil . nurbanu hanımcık hiç değil tabikide o dediği lafı yemez ..
iyi niyetli biri olsun da biz bilmeyelim. sil o falı ve hiç bilinçaltına falan da yerleştirme.

banada olumsuz bakanlar oldu ama en negatifi geysu ydu ve nurbanuydu
hatta geysuya başka hesaptan atmıştım orda olumlu konuşmuştu
nurbanu ya yapmıcam böyle birşey umrumda değil falı malı kendine olsun . evlenemezsemde otursun kına yaksın ne diyeyim .

iyi niyetli biri olsun da biz bilmeyelim. sil o falı ve hiç bilinçaltına falan da yerleştirme.
ister istemez etkisinde kalıyorum ya yemin ederim oy kullanmaya gidemedim üzüntüden .şimdi kalkıp gideyim inşş çıkmaz hiç bir dediği . soru yazdım kadına ama kartların böyle belkide enerjin düşüktür bilemiyorum ama fallarım çıkar hep gibi birşey söyledi .
olumsuzun çok etkisinde kalıyorum ben . hatta adamı arayıp kavga edicektim . ama zor tuttum kendimi . kafayı yedi iyice diye düşüncekti herif .

Ayyy ben de oyumu kullanmadım daha. Hadi kalkkk kizzz gidelimm bari ülkemiz için vatandaşlık görevimizi yapalimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…