iyide saraylıdan hiç bahsetmedik ki şimdi .deminden beri nur banuyu konuşuyoruz yahu .
merak ettim . geysu olduğunuda sanmam o kadın bana gıcık oldu .off bilemedim kafam karıştı ..Canım birde Geysudan bahsetmissin. O olabilir. Özelden sor söylerim adımı demiş
Geysu olduğunu sanmam Çinkü onun Hakkı'nda çok aşırı kötü konuşuldu burda kimseye tavsiye vermek için yazmaz Burda benceCanım birde Geysudan bahsetmissin. O olabilir. Özelden sor söylerim adımı demiş
aynen ya çok haklısın . ben şimdi nasılsa bu adamda gidecek diye bakıcam belkide olaylara yeni biri gelirse bu piskolojiyi ona yansıtıcam.bu benim eski herif öküzdü möküzdü ama biri yoktu bence hayatında olsa benle çıkıcağını sanmam . yada söylerdi çünkü öküzdü dediğim gibi beni üzse bile başkası var derdi giderken . bir gün önce buluştuk daha herifle .Adim gecince demis..nurbanu sandim ama ilkayinda adi gecti.her kimse kim ilkay nurbanunun yaninda polyanna kalir.lutfen madem okuyor falcilar burayi olumsuzu adam gibi soyleyin kartlar olumsuz napim demekle olmuyor.bir seye soylemenin kirk yolu var en olumsuzu secmek tercih meselesidir.iki fali cikti diye bnm fallarim cikar demekse apayri bir problem.tarot yol gosterir o kadar lfn tarotun amacini iyi kavrasin fallar.olumsuz enerji olumsuzu cagirir..sen felaket tellalligi yaparsan cikadabilir yani.cocuk oyuncağı degil bu isler.sevgi arkadasimiz artik kim ciksa karsisina bu fal aklina gelecek ve o paronayalarla Iyi olacakbir iliskiyi mahvedecek.o zmnmi fal cikti olacak?? Buna mi sevinecegiz??el insaf..
merak ettim . geysu olduğunuda sanmam o kadın bana gıcık oldu .off bilemedim kafam karıştı ..
O zaman takılma arkadaşım kendi düşüncene göre yaşa hangi bir falcının her söylediği doğru çıkıyo ki??aynen ya çok haklısın . ben şimdi nasılsa bu adamda gidecek diye bakıcam belkide olaylara yeni biri gelirse bu piskolojiyi ona yansıtıcam.bu benim eski herif öküzdü möküzdü ama biri yoktu bence hayatında olsa benle çıkıcağını sanmam . yada söylerdi çünkü öküzdü dediğim gibi beni üzse bile başkası var derdi giderken . bir gün önce buluştuk daha herifle .
iyileri yazmadım kiYalniz sevginin de iyi bahsettigi falci yok nerdeyse :) hep kotulere odaklaniosun, sil onlari
iyide şöle birşey var ilkay kesinlikle değil bence .uslubu farklı ve ilkayın burayı sıkı takip ettiğini sanmam .ilkaydan sürekli bahsederim ben hiç böyle birşey yapmadı .Hayatım açık açık fala takılma demiş. Sende iki kişiden bahsettin ilkay ve Geysudan. Çünkü bahsedildiginide söylemiş. Yani bende fal bakan biriyim inanma dememiş kii. Ikisinden biri sor öğren yada kendisi söylesin kim olduğunu
iyide şöle birşey var ilkay kesinlikle değil bence .uslubu farklı ve ilkayın burayı sıkı takip ettiğini sanmam .ilkaydan sürekli bahsederim ben hiç böyle birşey yapmadı .
bence geysu da değil .ay çatlıcam valla . bana moral vermek istediyse allah razı olsunda keşke kim olduğunu paylaşşsa benle özelden .
ya orası öyle , olumsuzluk değil olay neyi nasıl söylediğimiz bence.. bana da hiç unutmuyorum gaposky mi ne fal sepetinden, uzun süreli bi yalnızlık,böyle de devam edecek gibi. sorduğun kişi kendi hayatında aklına gelmiyorsun bile.. sanırım hep böyle olacak vs vb.. arkada garip fon müziğ. ben çok iyi anımsıyorum anında silmiştim çok garip oldum çünkü. ha hiç olumsuz söyleyen olmadı mı çookk ama en azından tutarlı ve sadece sorduğun konuyla ilgili.. bence de bunu bütün bi ömürü kapsayacak şekilde genişletmek için ehlinden bi yıldıznağme ya da bilmiyorum çok ciddi ilimsel bakımla olur.Serkan da bana kismetsizsin dedi, o dedi diye kismetsiz mi olacagim, insan kendi kismetini kendi yaratir bence
iyi niyetli biri olsun da biz bilmeyelim. sil o falı ve hiç bilinçaltına falan da yerleştirme.kızlar ben öğrendim ama söylemicem kim olduğunu o kişiye saygımdan beni anlayın . dediğimiz isimlerden biri değil . nurbanu hanımcık hiç değil tabikide o dediği lafı yemez ..
banada olumsuz bakanlar oldu ama en negatifi geysu ydu ve nurbanuyduya orası öyle , olumsuzluk değil olay neyi nasıl söylediğimiz bence.. bana da hiç unutmuyorum gaposky mi ne fal sepetinden, uzun süreli bi yalnızlık,böyle de devam edecek gibi. sorduğun kişi kendi hayatında aklına gelmiyorsun bile.. sanırım hep böyle olacak vs vb.. arkada garip fon müziğ. ben çok iyi anımsıyorum anında silmiştim çok garip oldum çünkü. ha hiç olumsuz söyleyen olmadı mı çookk ama en azından tutarlı ve sadece sorduğun konuyla ilgili.. bence de bunu bütün bi ömürü kapsayacak şekilde genişletmek için ehlinden bi yıldıznağme ya da bilmiyorum çok ciddi ilimsel bakımla olur.
ister istemez etkisinde kalıyorum ya yemin ederim oy kullanmaya gidemedim üzüntüden .şimdi kalkıp gideyim inşş çıkmaz hiç bir dediği . soru yazdım kadına ama kartların böyle belkide enerjin düşüktür bilemiyorum ama fallarım çıkar hep gibi birşey söyledi .iyi niyetli biri olsun da biz bilmeyelim. sil o falı ve hiç bilinçaltına falan da yerleştirme.
ister istemez etkisinde kalıyorum ya yemin ederim oy kullanmaya gidemedim üzüntüden .şimdi kalkıp gideyim inşş çıkmaz hiç bir dediği . soru yazdım kadına ama kartların böyle belkide enerjin düşüktür bilemiyorum ama fallarım çıkar hep gibi birşey söyledi .
olumsuzun çok etkisinde kalıyorum ben . hatta adamı arayıp kavga edicektim . ama zor tuttum kendimi . kafayı yedi iyice diye düşüncekti herif .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?