Bence Telweye girip Medyumselenayı bir deneyin derim
Jübile yapamayabilirsiniz ama o zaman
ilk online falımı selenaya baktırdım.şimdi bir daha baktım ama çok yuvarlak konuşmuş. inşallah olur ama çok genel konuşmuş gibi.
nesibeye fal gönderdim bu arada. bir de son gece şöleni olarak selenaya mı atsam tekrar
bu arada 1 2 saattir nesibenin bekleyen falı 7.azalmıyor. hepsini birden mi yorumlayıp atıyor yoksa o sayı 6 5 4 diye azalıyor mu?
sayı azalır mecbur beklıyceksın:)
Aynı fincanı iki ayrı kişiye yorumlatmak doğru değil,yüzyüze falda da böyledir.Tıpkı aynı ruyanın iki ayrı kişite anlatılamayacağı gibi...nesibe güzel bakıyormuş gerçekten.olumlu konuştu.fakat şu tarihte geliyor gördüm gelecek kesin gelecek gibi bakmadı.biraz daha akıl mantık çerçevesinde yol gösterir gibiydi. yani olur bu iş ama bunun bunu yaparsan,senin elinde der gibi.
rezzan ablaya göndereyim diyorum bir kahve. ama birkaç gün müsait değilim ve çok meraktayım.
acaba 4 5 gün önce içip 2 kişiye yorumlattığıım fincanı atsam olur mu?
Bence Telweye girip Medyumselenayı bir deneyin derim
Jübile yapamayabilirsiniz ama o zaman
Vallahi bakmamis. 26 dk once sisteme girmis ve falda gozukuyor lakin, bilemedim, tik yok gibi.
bende burclari cok merak ederim:))
ben kaçkere jübile yaptığımı hatırlarım.iyi ki futbolcu değilmişim, sahalardan atılırdım o vakit.
bende fal yollamistim hala bakmamis gece bitircem diye yazmisti oysaki sende durumlar nedir cherrycim seninkine bakmis olsa bari?
Valla neredeyse 1 ay oldu baktırmıyorum, istikrarlı gidiyorum..Tabi bunda şu an hayatımda ekşın olmamasının da etkisi var
wauuvv hadi bakiim istikrarın daim olsun.ekşın olmayınca fallarda bir anlamsız oluyo yaw.
Ben aksiyon olmayinca olacak mi, ne zaman hayatima birisi girecek diye baktiriyorum
Olsa baktiriyorum, olmasa daha cok baktiriyorum
Ben aksiyon olmayinca olacak mi, ne zaman hayatima birisi girecek diye baktiriyorum
Olsa baktiriyorum, olmasa daha cok baktiriyorum
venusamberin dedigi kucuk bir olumsuzlugu dun yasadim arkadaslar..uzundur ilk cikan fal bu oldu
walla arkadaşlar hayat devam ediyor. en azından kendi adıma konuşayım,,hep onun için, hep onun için baktıracak değilim.... ne oldu bana yaa. kendimde değişimler farketmeye başladım. bu iyiye işarettir umarım
Vallahi ben artik tarotta iliski acilimi degil, KENDIM icin, BEN ne olacagim diye kelt haci seciyorum. Onemli olan bizi tabi ki, hicbir adam bulunmaz Hint kumasi degil. Onemli olan mutlu olmamiz, bu adam olmazsa baskasiyla......onemli olan hayirli kismet olmasi, mutlu etmesi derim
venusamberin dedigi kucuk bir olumsuzlugu dun yasadim arkadaslar..uzundur ilk cikan fal bu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?