Binnaz Abla

Bence Telweye girip Medyumselenayı bir deneyin derim
Jübile yapamayabilirsiniz ama o zaman

ilk online falımı selenaya baktırdım.şimdi bir daha baktım ama çok yuvarlak konuşmuş. inşallah olur ama çok genel konuşmuş gibi.
nesibeye fal gönderdim bu arada. bir de son gece şöleni olarak selenaya mı atsam tekrar

bu arada 1 2 saattir nesibenin bekleyen falı 7.azalmıyor. hepsini birden mi yorumlayıp atıyor yoksa o sayı 6 5 4 diye azalıyor mu?

sayı azalır mecbur beklıyceksın:)

nesibe güzel bakıyormuş gerçekten.olumlu konuştu.fakat şu tarihte geliyor gördüm gelecek kesin gelecek gibi bakmadı.biraz daha akıl mantık çerçevesinde yol gösterir gibiydi. yani olur bu iş ama bunun bunu yaparsan,senin elinde der gibi.

rezzan ablaya göndereyim diyorum bir kahve. ama birkaç gün müsait değilim ve çok meraktayım.

acaba 4 5 gün önce içip 2 kişiye yorumlattığıım fincanı atsam olur mu?

Günaydın hepinizeee :80::80:

Rezzan'a ilk fal baktırdığımda o kadar şok edici şeyler söylemişti ki....... Her yerde tavsiye ettim ama Perihan sanıyordum ve o kadar çok olumlu konuşmuştu ki.. İkincisinde de bana adam sana arkasını dönmüş demişti geçen yine dinledim falın sonunda da olumlu konuşmuş, ben o an ki sinirle,mutsuzlukla sadece olumsuzu hatırlıyorum. Bir de fincanın dibi çok karanlık demişti ama ben kahvesini biraz çok koymuştum şekil çok çıksın diye Allah'ım yaaaa vee fal faldan ziyade akıl verme niteliğindeydi, yazın baktırmıştım ki o zaman kafayı yemiştim fallarla çok sık baktırmak belki olumsuz etki ediyordur olamaz mı????? Çünkü ilk falında neler neler dedi bana herşeyi bildi,bir dediği şeyi bana Nesibe de demişti ve şuana kadar kimsenin demediği bir şey ve benimkiyle ilgili ,bende sonradan dedim böyle bir şey kesin var diye... Acaba baktırsam mı tekrardan Rezzan'a çok kararsızım...

Aynı fincanı iki ayrı kişiye yorumlatmak doğru değil,yüzyüze falda da böyledir.Tıpkı aynı ruyanın iki ayrı kişite anlatılamayacağı gibi...

falalem Nalan Ablaya baktıran var mı? 15tl ve 2yıldızla siteye girmiş
mükemmel 10 numara 5 yıldız diye biri yorum yapmış. olumlu konuşmuş diyemi böyle yazmış, yaşadıklarını bildi diye mi? :44: Varmı nalan ablaya baktıran????

Valla neredeyse 1 ay oldu baktırmıyorum, istikrarlı gidiyorum..Tabi bunda şu an hayatımda ekşın olmamasının da etkisi var

wauuvv hadi bakiim istikrarın daim olsun. ekşın olmayınca fallarda bir anlamsız oluyo yaw.

Son düzenleme:
Ben aksiyon olmayinca olacak mi, ne zaman hayatima birisi girecek diye baktiriyorum

Olsa baktiriyorum, olmasa daha cok baktiriyorum

walla arkadaşlar hayat devam ediyor. en azından kendi adıma konuşayım,,hep onun için, hep onun için baktıracak değilim.... ne oldu bana yaa. kendimde değişimler farketmeye başladım. bu iyiye işarettir umarım

Vallahi ben artik tarotta iliski acilimi degil, KENDIM icin, BEN ne olacagim diye kelt haci seciyorum. Onemli olan bizi tabi ki, hicbir adam bulunmaz Hint kumasi degil. Onemli olan mutlu olmamiz, bu adam olmazsa baskasiyla......onemli olan hayirli kismet olmasi, mutlu etmesi derim

Üranüs ülkemizde köklü değişimlere neden olacakmış. Sanırım üranüsten etkileniyorum. Benimde artık fal baktırma modum değişti. Beni neler bekliyora dönüştü. Aynen ne olursa olsun, herşeyden öncesi hayırlısı olsun. Düşünsene illaki istiyosun o olsun, oldu diyelim ama seni mutsuz ediyor, gözyaşı döktürüyor ıyyy kalsın o zaman istemem. Şimdi neyse halim çıksın falım diyerek fal baktırmak daha iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…