ulen ben batmışım ülkede batsın dedim gitmedimAyyy ben de oyumu kullanmadım daha. Hadi kalkkk kizzz gidelimm bari ülkemiz için vatandaşlık görevimizi yapalimm.
ulen ben batmışım ülkede batsın dedim gitmedim
ah nur banu yaktın beni . herifi arayıp saydırasım var . kim len o kız kimle telefonlaşıyorun uzaktaki sevgilinle diyesim var . adam sanal aşk yaşıyormuş haberimiz yokmuş .
valla atıcaktım az daha sabahın köründe okudum falı .uykum açıldı yemin ederim . benimki başkasıylada duygusal birşeyler yaşamış bu arada . ama kız uzakta diye benle görüşmüş . onu seviyormuş benide öyle işte takılmış . resmen bunu söyledi . daha bir gün önce benleydi adam yani nasıl sevgiymiş ya bu helal olsun..bir gün önce canım özledim diye arıyordu beni ayrılmadan önce ama adam aşıkmış başkasına bana bunları söylerken .Yaaaa sen çok Alemsin sakın adamı falan da arama. Hadi kalkkk hazırlan gitt oyunu kullan
benide kullanmış . duygusal olarak onlaymış kalbi ama o uzaktaymış .e şimdi yakına mı geldi o zaman beni bıraktığına göre . onu severken benle olmuş ama onu seviyormuş . ne güzel bir sevgi yani .benleyken aklı kabi orda . facebookada baktım birşey göremedim bir yorum bir like vs . ne bileyim ya anlamadım ben birşey .Bu olumsuz fallarin krali bence hala alexde kizlarr. Kismetsizim evde kaldim
Lanetlendm herkes beni kullanmak icin geliyor duzgun adam olmayacak mahfoldm bittim gittm curudum genc yasmda.Nesibede son falinda bu yas icin asiri guvenszlgn var yasadklarndan dolayi bundan sonraki iliskilernde etklycek falan dedi. Ah ah ne kadar takmiyoruz desekte resmen icimizi yiyor bu fallar. Gerci hala ask hayatmda mutsz oldgmu dusunursek belkide haklilar ya. Desemde inanmayn alt tarafi fal. Herkesn bir kismeti vardir bence.
nesibe ye kalsa ben evliydim . herkes onu beğeniyor ama bende tutmadı onun dediği . belki anda iyidir o ama gelecekte olmadı yani .Bu olumsuz fallarin krali bence hala alexde kizlarr. Kismetsizim evde kaldim
Lanetlendm herkes beni kullanmak icin geliyor duzgun adam olmayacak mahfoldm bittim gittm curudum genc yasmda.Nesibede son falinda bu yas icin asiri guvenszlgn var yasadklarndan dolayi bundan sonraki iliskilernde etklycek falan dedi. Ah ah ne kadar takmiyoruz desekte resmen icimizi yiyor bu fallar. Gerci hala ask hayatmda mutsz oldgmu dusunursek belkide haklilar ya. Desemde inanmayn alt tarafi fal. Herkesn bir kismeti vardir bence.
Birde cok fazla fal baktirmak kismet kapar derler ben buna inaniyorm ne zaman fallara dadandam islerm bozuluyor ne zaman boyle nadir bir iki fal kapatsam bu kadar karismiyor olaylar. Kismet kapama olayina inaniyorm. Selenada demsti bunu. Aile buyuklerimde kiziyor bu konuda. Arka arkaya baktirmak olumsuzluk verirmis
bende geliyorum o topiğe benide al kız dua topiğine .Gerçekten bu online fal olayı artık beni cezbetmiyor sadece ve tek olarak Selena hariç diyorum. Zaten çok Seçici davranmistim fal atarken onların içinde de sadece Selena benim için fal atacağım kişi. Falından ziyade tavrı tarzı çok güzel falı da gayet iyi.
Ben son olarak online da Saraylıhanım a baktırdım noktayı koydum. Ama telde bakan Eylemi daha önce de yazmıştım inanın insan somut birşey olduğunu anlayınca rahatliyor karşında canlı canlı konusuyorsun anında soru soruyorsun falan.
Haaa bu arada ben gerçekten artık fallara son verdim tevekkül etmem gerekiyor diye düşünüyorum.
Duâ topiklerinde zaman geçiriyorum içim huzurlu gerçekten sizde gelin biraz rahatlarsiniz.
Ama yanlış anlamayin ben fal günah falan diye düşünmüyorum kesinlikle biraz ara vermek gerekiyor çok çok üst üste baktirmamak gerekiyor.
Hepinizi öpüyorum hep okuyorum aklım ve gözüm buralarda özlüyorum sizleri
bende geliyorum o topiğe benide al kız dua topiğine .
Valla gell kız çok güzel duâ ediyoruz birbirimiz için valla huzur buluyor ruhun.
Bu nurbanu nasil birsey ya sacmalamis en olumsuz bunun fali .evlenemezsin sen zor yazmis.oda burayi takip ediyor heralde.
kızlar ben sivri zeka bu nurbanu hatuna sevgiilimin sürekli seyahat ettiğini bile yazmışım ya . kadın ordan çıkardı heralde başka şehirde yada ülkede sevgilisi olduğunu . inanmıyorum ya kadına herşeyi yazmışım soruda .
pembeci olmamak adına yaptı bence .iyice abarttı kadın.hikaye yazmış bide bana . herkese benzer konuşuyor demek ki .Tatlım yazın ben de baktırdım Nurbanuya moralimin içine etmişti. Dedikleriyle benim hayatımın alakası yoktu. Beklediğim kişi için aklında başka biri var boşver sen bunu zaten karşına çok aşık olacağın biri çıkacak dedi. Benimkinin hayatında hala kimse yok eminim bundan benim de karşıma hiçkimse çıkmadı, sallamış yani. Takma hiç boşver sil hatta falı moralin bozulmasın. Evlenemezsin de ne demek ya sanki öfkesini kusmuş sana olumsuz konuşucaz diye abartıyorlar bazen.
ben herşeyi açık açık anlatmışım soruda . orda ona istinaden yapıştırmış başka şehirde sevgilisi var diye .sinir oldum ya kadına günümün içine etti .aslında detay vermemek lazım haklısın . ama benim çenem düşük konuşuyorum çok .Detay vermiceksin falcılara canım yoksa ordan yürüyorlarAyrıyız barışıcak mıyız vs. böyle desen tamamdır bilen falcı zaten bu kadarından bile yorum yapabilir. Ama bilmeyen detay istiyor ya da sallıyor salladığı da saçma oluyor.
ya şu nurbanu çıkıyor mu deli odlum .çok kötü şeyler demiş bana . senin adamın bir duygusal bağı oluşmuş sen varken demiş ondan sana böyle davranmış vs vs . hatta bundan sonrada hep kötü niyetli erkekler çıkacak karşına . evlilik zor demiş .
ya bu nurbanu geysu olmasın kadın hırsını aldı benden . çok beddua almışın falan dedi kendi etti heralde . bazı cümleleride benziyor ama bilemedim tabi .hayatımda baktırdığım en olumsuz faldı ama iyi oldu biraz kendime geldim motive oldum .çok kötü şeyler dedi . benimki benle ilişkiye başladığı sırada bir kızdan etkilenmiş . hem benle çıkmış hemde o kızla görüşmüş o kız uzaktaymış başka bir yerde şehir,ülke vs . böyle birşeye ihtimal vermedim . ilişikmiz boyunca sadık olduğunu düşünüyorum bana . ama bellide olmaz tabi . eğer öyle birşey olduysa adamı arayıp a.. edesim var yani zor tutuyorum kendimi .olumsuz fal beni çok etkiliyor . buda yetmezmiş gibi iş yerimdeki şefimle yada patronumla kavga edicekmişim . hayatıma girmek isteyen erkekler evlilik düşünmeyecekmiş bu yüzden evliliğim çok zormuş .aaa bide benimki benden sadece hoşlanmış aşık olmamış hadi öyleyse niye peşimde dolandı başta ?anlamadım ben . eğer öyle birşey yaptıysa allaha havala ediyorum onu tabi .
ay inadına inşş biri çıkar karşıma .Ay kadın resmen öfkesini çıkarmış senden kuzu ya. Bana da işte böyle duygusal bağ kurduğu biri var dedi. Ama adamın hayatında kimse yoktu olmadı da çok şükür. Ama o günümü berbat geçirmeme sebep olmuştu. Evlilik zor da nedir ya bence kendisi evde kalmış sinirini bizden çıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?