kadın hayattan olan hırsını benden çıkardı . kendi dokunmadan görmeden aşk yaşamış heralde uzaktan uzağa . ya benim öküz okadar romantik değildir .bulduysa bile birini yanında biridir . uzakyan uğraşmaz o işlerle .Evet ben kesin bir yargıya vardım Nurbanu evde kalmış ya da aldatılmış sinirini bizden çıkartıyorHayır bu kadar olumsuz olur bir fal resmen pembe bir tablo çizmemek adına seni kurban seçmiş. Sen detay verdiğin için ordan yürümüş canım ben Nurbanunun fallarına güvenmiyorum açıkçası o ilk falımdan sonra da bir daha hiç atmadım atmam da.
ay inadına inşş biri çıkar karşıma .
kadın takmış duyusallığa . duygusal bir bağlanması var birbirilerine duygusal bağlanmışlar . e ben ne oluyorum arada acaba benle niye çıktı herif duygusal olarak takılmalar diliyorum ona .telde aşk yaşasın banene ya aslına .kendi heralde sanal aşk mı yaşıyor ne ?yanyana olmamızı kıskandı .bu nurbanu hatun .
ya olabilir ama benden sonra birileriyle tanışmış olabilir . ama uzaktan uzağa ilişki yaşayacak biri değil yani . karekterini biliyorum adamın . varsa bile yanındadır .yeni biri varsa yani . bu kadın başından beri biri varmış diyor onla duygusalmış benlede takılmış .Bence de onun sevgilisi uzaklardaysa sizi kıskanmıştırSen hiç ciddiye alma o falı tatlım sen ne hissediyorsan o doğrudur. Sevenlerin arasında bir bağ vardır sen onun hayatında birinin olmadığını düşünüyorsan yoktur. Biz kızlar hissediyoruz biri olduğunda. Ayrıca falınla ilgili burda detay verme burayı okuyor falcılar.
kadın hayattan olan hırsını benden çıkardı . kendi dokunmadan görmeden aşk yaşamış heralde uzaktan uzağa . ya benim öküz okadar romantik değildir .bulduysa bile birini yanında biridir . uzakyan uğraşmaz o işlerle .
ya olabilir ama benden sonra birileriyle tanışmış olabilir . ama uzaktan uzağa ilişki yaşayacak biri değil yani . karekterini biliyorum adamın . varsa bile yanındadır .yeni biri varsa yani . bu kadın başından beri biri varmış diyor onla duygusalmış benlede takılmış .
kahinvanga bende birşey bilememişti hayret o pembeciydi şimdi olumsuz mu olmuş ?Bana romantik olup da bunu gösteren bir erkek söylesene kuzuHepsi odun bunların Erkekler uzaktan ilişkiyi zor yürütüyor kendilerine güvenmiyorlar bu konuda. Ayrıca iş için seyehat eden biri orda birini bulursa işiyle mi ilgilensin kızla mı :)) Uğraşmaz bence hiç kafana takma sen.
seyehat deyince kadın öyle yorumladı heralde kızı tarif bile etti .Bana romantik olup da bunu gösteren bir erkek söylesene kuzuHepsi odun bunların Erkekler uzaktan ilişkiyi zor yürütüyor kendilerine güvenmiyorlar bu konuda. Ayrıca iş için seyehat eden biri orda birini bulursa işiyle mi ilgilensin kızla mı :)) Uğraşmaz bence hiç kafana takma sen.
Hayirlisi olsun hakkinda hayatim uzatmalara giden seyler belki biterse daha hayirli olurIs icin 5 ay dedi, benim okuz icin de, sorun yok, tartisma yok demis.
Uzatmalari oynuyoruz halbuki.
Gey sunun yazim tarzina benziyorHayatım açık açık fala takılma demiş. Sende iki kişiden bahsettin ilkay ve Geysudan. Çünkü bahsedildiginide söylemiş. Yani bende fal bakan biriyim inanma dememiş kii. Ikisinden biri sor öğren yada kendisi söylesin kim olduğunu
iyide istediğim yorumu yaparım . sana çıkmış olabilir beni ilgilendirmez .istediğimi yazarım buraya sana mı sorucaktık birşey yazarken hayrola canım . niye gerginleştiriyorsun ortamı ?nurbanunun yakını mısın hayrola?ayrıca biz sana birşey demedik ki . sen niye atlayıp ben çıktı demedim dedin . sana birşey yazmadık ki . sana çıkmış tamam allah mesut etsin de biz ne yapalım yani . sanki sana birşey diyen oldu .bazı arkadaşları anlamakta zorlanıyorum. her özelinizi gelip buraya yazıyorsunuz falcılar elbette burayı okuyor yüz kere diyoruz yazmayın diye ne gerek var. git özelden istediğin kişiye yaz bdv değil burası fal topiği elbette birbirimize destek oluyoruz ama gelip her şeyi yazıp işin şeyini çıkarmayın.
bana çıkan başkasına çıkmaz. ben çıktı demedim ki tarif ettiği gibi adamla tanıştım dedim. hemen fal atıp olumsuzu duyunca karalar bağlamak niye??? pembeciler çıkıyor mu ki çok olumsuzlar çıksın? falın fal olduğunu unutmayın, hayat dediğniz bizim elimizde arkadaşlar kendinize yazık edersiniz, dönüp de kimse umursamaz.
iyide istediğim yorumu yaparım . sana çıkmış olabilir beni ilgilendirmez .istediğimi yazarım buraya sana mı sorucaktık birşey yazarken hayrola canım . niye gerginleştiriyorsun ortamı ?nurbanunun yakını mısın hayrola?ayrıca biz sana birşey demedik ki . sen niye atlayıp ben çıktı demedim dedin . sana birşey yazmadık ki . sana çıkmış tamam allah mesut etsin de biz ne yapalım yani . sanki sana birşey diyen oldu .
ya arkadaşım benden rahatsısan beni takip etme . benimde buraya yorum yapmaya hakkım var . detleşiyoruz arada . ne oluyor hemen atladın ?ben ne yapmaya çalışıyorum ya . ssiz atlıyorsunuz bana hemen . ben senin adını nerde evrdim nerde dedim çıktı dedi o kız diye . hem çıksa ne olucak beni ilgilendirmez .iyi birşeyse allah çıkarsın karşına . benim kimseye kötü niyetim yok ki . derdimi paylaşıyorum . aylardır yazmıyorum canım bu topiğe. bir aydır aranızdayım . yani uzun bir mazim yok . sen onun avukatlığını yaparsan hayrola derim bende doğal . senden bir kelime bahsedildi mi hemen avukatlık moduna geçtin bana çemkiren sensin canım ben gayet rahatım .vallaha beni topikte bilen bilir. nurbanunun yakını mısın deyip çemkirerek ne yapmaya çalıştığını herkes görüyor. aylardır yazdıklarınla ne olduğunu herkes biliyor. bir şey demeyeceğim.
Gey sunun yazim tarzina benziyor
seyehat deyince kadın öyle yorumladı heralde kızı tarif bile etti .
benim hayatımı karartttı kadın . bence o kadının benle sıkıntısı var . daha önce baktırdığım birinden şüpheleniyorum ben uslupleri benzer . ben yazılı fallara güvenmiyorum artık sesli olanlara atıcam atarsam .Nurbanuda boyle olmasina da sasirdm vallahi kizlar ne desem bilemedm benmde yari olumsuz ama yon gosterici bir faldi.
Hep soyluyorm enerji isi bu her falci ile herksn yildizi tutmuyor sanirim
zaten öyle işlem yapıcam falan diyenlere hiç inanma yalancı onlar .Bir kere instagramdan bir numarayı aradım arkadaşım baktırmış bana da söyledi, ücretsizdi. Neyse aradım adam bir işlem yaptıracak mısınız dedi yani bağlanma için. Ben de hayır dedim birden bana kızdı ve bu sizinle evlenmicek aynı meslekten biriyle evlenecek adı da şu dedi. Şok etkisi yarattı bende kapattım hemen, numarasını da sildim hemen. Salak herif resmen işlem yaptırmıyorum para vermiyorum diye moralimin içine etti. İnanmadım ama enerjimi düşürdü o an için.
Sevgican beğendiğin ve isabetli baktı diyen falcı oldu mu senin?benim hayatımı karartttı kadın . bence o kadının benle sıkıntısı var . daha önce baktırdığım birinden şüpheleniyorum ben uslupleri benzer . ben yazılı fallara güvenmiyorum artık sesli olanlara atıcam atarsam .
Yaa bazilari hep dikkat cekme derdinde onu gormek eglenceli oluyor ben iyiyim hayatim senSevgi öğrendi kim olduğunu önce merak etmiştim ama artık etmiyorum
Nasılsın canım senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?