Binnaz Abla

Sevgican beğendiğin ve isabetli baktı diyen falcı oldu mu senin?
ilkay anda iyidir mesela bende .
onun dışında famada bilmişti ama eski fama şimdiki değil telwedeyken
sonra derin diye bir falcı vardı oda bildi ama bakalım gelecekteki dediği şey çıkar mı bilmiyorum .
onun dışında birşeyi bilen olmadı bende . nesibede anda iyiydi ama gelecek çıkmadı .
elif ışık vardı anda iyiydi gelecek hiç çıkmadı
bence anda iyiler bazıları ama gelecek foss
ama ilkay gür bu sevgilimi hayatıma girmeden tarif eden kişidir .ilkayın gününe rastlarsan çok iyi bakar . resmen sevgilimi yaptığı mesleği tipini tarif etmişti . bu bile başarı bence .

Selena temelli gitti mi ya. Profilinde uzakta gözüküyor Tellwe ye mesaj attim cevap gelmedi

İlkay an da iyiydi bende çok da seviyorum kadını ama neden bende bu kadar net konuşmadı hiçbir zaman ya. Son günlerde sorunları var bence çok iyi bakamıyor gününe denk gelemedim demek ki :/

İlkay an da iyiydi bende çok da seviyorum kadını ama neden bende bu kadar net konuşmadı hiçbir zaman ya. Son günlerde sorunları var bence çok iyi bakamıyor gününe denk gelemedim demek ki :/
ilkay bu dönem problemli . ben atmıyorum bu dönem pek ona . ama genelde anda iyidir ilkay . en aızından dürüsttür . on tane isimle burdan bilgi toplayarak fal bakmaz ..

Yazmayacaktım ama duramadım. Ne de olsa her istediğimizi yazabiliriz gibi bir düşünce varsa madem burada ben de yazayım.
Cidden merak ediyorum bu kadar olumsuz olmak ve olumsuzluğu başkalarına empoze etmek zorunda mısınız? Fikir alışverişi başka şeydir, karşıt fikir yürüten birini başka birinin "avukatı" olarak lanse edip çemkirmek ayrı şeydir. Forumlar da esasen fikir alışverişi işidir ve bir insanın özgürlüğü başlarken diğerininki biter. Yok öyle ben istediğimi yazarım sen karışamazsın.
Nurbanuya iki ay önce fal baktırmıştım ve kartlar inanılmaz olumsuzdu ben korktum. Gelen yorumda bazen danışanın olumsuzluğu kartlara geçer ben de kendim kart açtım ama onlar olumlu geldi yazmış ve ona göre yorumlamış. Şimdi burda onu savunduğum anlaşılmasın sakın çünkü bir insana sen asla evlenemezsin demek yanlış. Ancak anlatmak istediğim burası bir forum ama ben fikrimi paylaşmaktan korkuyorum çünkü anında birinin avukatı olarak suçlanma ihtimalim var ve kişilik olarak laf yetiştiren bir tip değilim, sevmem.
Ayrıca lütfen özel hayatlarımızı bu kadar paylaşmayalım. Bdv ve özel mesajlar bunun için var. Burada fikir alışverişi yapıyoruz ve kimsenin özel hayatıyla ilgili bu kadar bilgi sahibi olmak istemiyorum.
Rica ediyorum bir tartışma ortamı yaratılmasın. Anlayanlar zaten saygı duyacaklardır.

senle tartışmak istemem ama neden ortaya atılıyorsunuz . ben yazıyorum canım buraya rahatsızsan görmezden gel . tamam sana çıksın falları inşş olumluysa zaten hepsi çıksın diyoruz . ben kimseye çemkirmedim .arkadaş atladı yorum yaptım . özelimide istediğim yere açarım kime ne ya . sizde açıyorsunuz size birşey diyen mi var . herkesin ilşkisini şu duvardan bakarsak görebiliyoruz zaten .

sende serkan hakkına yazmışsın . yazma mı diyecez yani . herkes beğenmediğini yazar doğal birşey . burası bu yüzden var . ayrıca falın çıkmamış heralde ki hala burdasın hayatım .

sende serkan hakkına yazmışsın . yazma mı diyecez yani . herkes beğenmediğini yazar doğal birşey . burası bu yüzden var . ayrıca falın çıkmamış heralde ki hala burdasın hayatım .
Evet burası bunun için var zaten. Serkan bana sağlam saydırmış dedim dalgamı geçtim ama bir bak bakalım serkan bilmiş diyenlere sana noluyo avukatısın demiş miyim? Ya da hayır kesinlikle bilemiyo demiş miyim? Bir başkasını eleştirmek benim haddime değil arkadaşım. Herkes fikrini söylemeli. Ancak kırmadan, dökmeden, suçlamadan.
Ayrıca falın çıkmamış ki burdasın, öteki evde kalmış ki bize sarıyor falan çirkin bence.

ya ben burdaki herhangi bir üyeyi neden kırayım ?ben falcılar hakkında konuşurum . bana berbat ötesi bir fal baktı dediğimiz şahıs . ve kendisinin geysu olduğunu düşünüyorum . çünkü tartıştık geysuyla bunu paylaştım
ben üyelere bir söz niye söyleyeyim herkes dertli zaten . kız kendi atladı bana dediği çıktı dedi tamam çıksın olumluysa hepsi çıksın zaten herkese . olumsuzlar çıkmasın . biz bunu konuşruken atladı çünkü bana yazdı yorumu cevap verdim .

Kizlar soylemeden gecemiycem, benim bildigim fallarn cogu yildizname haric max 1 seneyi kapsar yok sen evde kaldin 5seneye evlenicen tarzi seylere bence inanmayn, ozellikle kahve fali cok yakn gelecegi kapsar ve soru sorulmaz sadece niyet edilir bir dilek icin. Tarot ve katina soruya ozel bakilir ve soruya cvap verebilir. Bu kartlardanda zaman falan ckmaz. Yakn glecek karti 1 ay icinde final kartida bir kac ayi kapsar diye biliyorm. Belki bi faydam dokunur , her zaman icinizi ferah tutun lutfen.

aaa doğru ya . kadın üç gündür girmemiş
neyse ya çeksek mi falları ?ne yapsak anlamadım .

Keşke mail adresinine atsaydiniz hem daha çabuk ve daha detaylı bakiyor. Hemde arkadasina yardım amaçlı yapıyorduu.

Tabiii hala maille bakiyorsa benim bir ay oldu galiba baktirali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…