Binnaz Abla

Keşke mail adresinine atsaydiniz hem daha çabuk ve daha detaylı bakiyor. Hemde arkadasina yardım amaçlı yapıyorduu.

Tabiii hala maille bakiyorsa benim bir ay oldu galiba baktirali
maile atarsam nasıl ödeme yapıyorsun ?aman neyse onada baktırmayayım artık . herşey olucağına varıyor zaten .

Ben genel baktirmisim falin yarisi cikti simdi kisi bazli baktirmak istiyorum ama yok kadin ortada :)

Ayyy gerçekten mii çok mutlu oldum. Yani inşallah güzel ve olumlu şeyler çıkmıştır.

ama 3 gündür yok hatun .
aslında ben onada güvenmiyorum . ama merakta ediyorum .
ay şiştim kız fal mal yok bana artık .

Ayyyy sen de beni şişirdin kizzz. Selena da dursun falın çekme unut orda kalsın bakar o bir ara.
Hadi duâ topiğine yürü binnaz da yasak artık uzak kal burdan.

Ayyy gerçekten mii çok mutlu oldum. Yani inşallah güzel ve olumlu şeyler çıkmıştır.

Eskiden donus olacagini ve yeni biriyle de tanisacagimi soyledi ama sonuc kismi net degil sadece aralik sonunda duzene gitecegini 2016 da duzenli iliski olacagini soyledi yeni biri ile tanismadim ya aslinda tanistim da tarifine pek uygun degil oyle bi amacla da tanismadik isle ilgili bizim kurumdan biri burda yasamiyor geldiginde bulustuk da arkadascaydi ay yalniz fal baktirdikca insanda bi acabaya giriyor yazarken farkettim :)))

Kimin fali cnm bu selenami?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…