Binnaz Abla

Tarihlere takılma canım geç olabilir ben kendimi de böyle telkin ediyorum. Geç olsun ama olsun

:) haklisin tatlim da yeni biri olmadikcq bu eskiler insanin aklini karistiriyor aklin karisinca da hayatina yeni bir baslangici cekemiosun.. Olsun artik yeni yil yeni sevgili <3
sende benim gibi yap kız eskiye çizgini çek . yenilere bak . ben yarından itibaren yenileniyorum . bunu beklemicem hiç . zaten tatil planı yapıyorum inşş gidicem bir yerelere yine . eskiyi düşünme yeniye bak .

tellwe den. Eğer müşteri odaklı bir yanıt gelmezse üyeliğimi sonlandırıyorum. Selena Seruven ordaymış hiç farketmez. Böyle bir rezaleti destekleyen siteyle işim olmaz. Falcılar bağımsız çalışıyor olabilirler ama sitenin kendi hizmet kalitesini gözetmesi gerekir.

Aylık kayda değer bir fal harcamam var, tellwe bunu kendi sitesine çekmeyi bilmeli...

ben tellwe ye bir yıldır fal atmıyorum. toplu hareket etmek lazım ama çok zor

ben tellwe ye bir yıldır fal atmıyorum. toplu hareket etmek lazım ama çok zor

Çok doğru söylüyorsun canım bence
de
Ben artık fal sitelerine atmam.
Selena ya mail ile ulasirsam belki ona öyle baktırırım yoksa atmayi düşünmüyorum artık.

Çokk meşhur bir falcıdan yorumum geldi, 4 SATIR !!! İnanılır gibi değil, siteye yazdım, cevaplarına göre davranıcam...

Kimden yaa 4 satır ne demek yuhhh. Bence ifşa ett atmasın kimse. Yazismadan sonra nolcak kii falına tekrar mı bakacak bence ifşa ettt

Çokk meşhur bir falcıdan yorumum geldi, 4 SATIR !!! İnanılır gibi değil, siteye yazdım, cevaplarına göre davranıcam...

Resmen REZİLLİK bunlar iyice suyunu çıkardılar bakmayacaksan durma sitede milletin de parasını gaspetme!! Canım bence de ifşa et arkadaşların da dedikleri gibi kimse fal atmasın ona.

Telwede biri de bana üç satır fal gönderdi. Çok kısa bu diyince de ne yapayım hayatın çok monoton, çok sıradan dedi Onlarda mı suç yoksa onları böyle kendilerini bir halt sanacak konuma getiren bizde mi bilmiyorum.
Üç senedir tarot bakıyordum zaten geçen ay da katinaya başladım. Bundan sonra kendi söküğümü kendim dikerim

Bunu söylemiciktin Belki de bana fal bakmalısın

Katılıyorum, 4 satır nedir ya?

Sitenin yaklaşımını merak ediyorum. Falcı tamamen bitik tabii ki, ama sitenin yaklaşımı önemli.

4 satırı buraya kopyalamakta hiç bir sakınca görmüyorum çünkü içinde zaten bana ait hiç bir şey yok. Yoldan birine sorsam bunları bana ayaküstü söyleyebilir. Gülüp geçtiğimiz otomatik falcılar bile daha çok şey söylüyor, tutma kısmını geçtim, yazmaya tenezzül etmemiş !!!

Daha fazla yazıp canımı sıkmak istemiyorum. O yazmaya üşendi, ben hem para verdim hem de satır satır döşeniyorum mailde / burda...

Ben de boş değilim, tarot ve katinayla ilgilendim bir süre, destelerim ipeklere sarılı olarak duruyor. Ama uzun zamandır elime almadım.

Astrolojide iyiyim, hem doğum haritası hem ilişki haritası yorumu hem de Horary biliyorum, öğrenimim devam ediyor. Ama bu işlerde ne söylediğinize çok dikkat etmeniz gerekir, şov yapıcam diye kimsenin ruh sağlığı ile oynayamazsınız. O yüzden çok temkinliyim, ailem dahil, kimseye özel bakmıyorum zaten saatler sürüyor. Arada ufak kaçamaklarım var :))) Kendim için, eğlencelik, ama manüplasyondan kaçındığım için söylemeyi tercih etmiyorum.

İnsanları kararlarında hür bırakmalı.

Sadece 1 mesaj kadar uzağındayım

Madem bunca fal bakan var bakın bana işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…