Eskiden donus olacagini ve yeni biriyle de tanisacagimi soyledi ama sonuc kismi net degil sadece aralik sonunda duzene gitecegini 2016 da duzenli iliski olacagini soyledi yeni biri ile tanismadim ya aslinda tanistim da tarifine pek uygun degil oyle bi amacla da tanismadik isle ilgili bizim kurumdan biri burda yasamiyor geldiginde bulustuk da arkadascaydi ay yalniz fal baktirdikca insanda bi acabaya giriyor yazarken farkettim :)))
Tarihlere takılma canım geç olabilir ben kendimi de böyle telkin ediyorum. Geç olsun ama olsun
sende benim gibi yap kız eskiye çizgini çek . yenilere bak . ben yarından itibaren yenileniyorum . bunu beklemicem hiç . zaten tatil planı yapıyorum inşş gidicem bir yerelere yine . eskiyi düşünme yeniye bak .:) haklisin tatlim da yeni biri olmadikcq bu eskiler insanin aklini karistiriyor aklin karisinca da hayatina yeni bir baslangici cekemiosun.. Olsun artik yeni yil yeni sevgili <3
Çokk meşhur bir falcıdan yorumum geldi, 4 SATIR !!! İnanılır gibi değil, siteye yazdım, cevaplarına göre davranıcam...
kimden canım?
tellwe den. Eğer müşteri odaklı bir yanıt gelmezse üyeliğimi sonlandırıyorum. Selena Seruven ordaymış hiç farketmez. Böyle bir rezaleti destekleyen siteyle işim olmaz. Falcılar bağımsız çalışıyor olabilirler ama sitenin kendi hizmet kalitesini gözetmesi gerekir.
Aylık kayda değer bir fal harcamam var, tellwe bunu kendi sitesine çekmeyi bilmeli...
ben tellwe ye bir yıldır fal atmıyorum. toplu hareket etmek lazım ama çok zor
Çokk meşhur bir falcıdan yorumum geldi, 4 SATIR !!! İnanılır gibi değil, siteye yazdım, cevaplarına göre davranıcam...
Kimden yaa 4 satır ne demek yuhhh. Bence ifşa ett atmasın kimse. Yazismadan sonra nolcak kii falına tekrar mı bakacak bence ifşa ettt
Telwede biri de bana üç satır fal gönderdi. Çok kısa bu diyince de ne yapayım hayatın çok monoton, çok sıradan dedi Onlarda mı suç yoksa onları böyle kendilerini bir halt sanacak konuma getiren bizde mi bilmiyorum.
Üç senedir tarot bakıyordum zaten geçen ay da katinaya başladım. Bundan sonra kendi söküğümü kendim dikerim
Katılıyorum, 4 satır nedir ya?
Bunu söylemiciktinBelki de bana fal bakmalısın
Yaaa sen çok tatlisin hiç kacirmiyon haaa çakal böyle fırsatları da
Ben de boş değilim, tarot ve katinayla ilgilendim bir süre, destelerim ipeklere sarılı olarak duruyor. Ama uzun zamandır elime almadım.
Astrolojide iyiyim, hem doğum haritası hem ilişki haritası yorumu hem de Horary biliyorum, öğrenimim devam ediyor. Ama bu işlerde ne söylediğinize çok dikkat etmeniz gerekir, şov yapıcam diye kimsenin ruh sağlığı ile oynayamazsınız. O yüzden çok temkinliyim, ailem dahil, kimseye özel bakmıyorum zaten saatler sürüyor. Arada ufak kaçamaklarım var :))) Kendim için, eğlencelik, ama manüplasyondan kaçındığım için söylemeyi tercih etmiyorum.
İnsanları kararlarında hür bırakmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?