Geleni geçeni düşürmeye çalışıyorum işte
banada bakabilir misinTelwede biri de bana üç satır fal gönderdi. Çok kısa bu diyince de ne yapayım hayatın çok monoton, çok sıradan dedi Onlarda mı suç yoksa onları böyle kendilerini bir halt sanacak konuma getiren bizde mi bilmiyorum.
Üç senedir tarot bakıyordum zaten geçen ay da katinaya başladım. Bundan sonra kendi söküğümü kendim dikerim
Katinayı çok sevdim ben ama henüz çözme aşamasındayım. Deste ile aramda bağ oluştuğunu hissedeyim sözüm olsun bakarım
Sadece 1 mesaj kadar uzağındayım
Madem bunca fal bakan var bakın bana işte
Ayy banada bakarmisin :) neye baktigin onemli degil yeterki bak cnmBen de boş değilim, tarot ve katinayla ilgilendim bir süre, destelerim ipeklere sarılı olarak duruyor. Ama uzun zamandır elime almadım.
Astrolojide iyiyim, hem doğum haritası hem ilişki haritası yorumu hem de Horary biliyorum, öğrenimim devam ediyor. Ama bu işlerde ne söylediğinize çok dikkat etmeniz gerekir, şov yapıcam diye kimsenin ruh sağlığı ile oynayamazsınız. O yüzden çok temkinliyim, ailem dahil, kimseye özel bakmıyorum zaten saatler sürüyor. Arada ufak kaçamaklarım var :))) Kendim için, eğlencelik, ama manüplasyondan kaçındığım için söylemeyi tercih etmiyorum.
İnsanları kararlarında hür bırakmalı.
Katinayı çok sevdim ben ama henüz çözme aşamasındayım. Deste ile aramda bağ oluştuğunu hissedeyim sözüm olsun bakarım
Ben de boş değilim, tarot ve katinayla ilgilendim bir süre, destelerim ipeklere sarılı olarak duruyor. Ama uzun zamandır elime almadım.
Astrolojide iyiyim, hem doğum haritası hem ilişki haritası yorumu hem de Horary biliyorum, öğrenimim devam ediyor. Ama bu işlerde ne söylediğinize çok dikkat etmeniz gerekir, şov yapıcam diye kimsenin ruh sağlığı ile oynayamazsınız. O yüzden çok temkinliyim, ailem dahil, kimseye özel bakmıyorum zaten saatler sürüyor. Arada ufak kaçamaklarım var :))) Kendim için, eğlencelik, ama manüplasyondan kaçındığım için söylemeyi tercih etmiyorum.
benim ruh sağlığımla oynayabilirsin canım hiiç önemli değil:)))
Fena olmaz aslındaBu gidişle kendin pişir kendin ye olucak burası :)) en güzeli
Ben de boş değilim, tarot ve katinayla ilgilendim bir süre, destelerim ipeklere sarılı olarak duruyor. Ama uzun zamandır elime almadım.
Benimkiyle de
Ah benim yumuşak kalbim, yok kızlar kıyamamBiraz da dobrayım, usulünce söylemeyi bilmem. Bir de yanlış yönlendiririm, aman aman vebal olur. Bakalım şöyle genel eğlenceli tüyolara denk gelirsem onları paylaşırım.
O değil falcılar laf atarken orda yorum yapanların ÇOĞU Falcı diyo ya
Sadece 1 mesaj kadar uzağındayım
Madem bunca fal bakan var bakın banişte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?