Binnaz Abla

Bence zaten seni faldan çok astrolojiye eğilimin var.Rezzan Kıraz gibisin selinax.Dediğine aynen katılıyorum.Kuranı Kerimde de yazar ; bizim hayır sandığımızda şer,her şer de de bir hayır vardır diye..

Ben feda ettim kendimi sizin için dün akşam :)) kesinlikle tavsiye etmiyorum, benimle hiç ilgisi olmayan bir fal yollamış bana!

Bence zaten seni faldan çok astrolojiye eğilimin var.Rezzan Kıraz gibisin selinax.Dediğine aynen katılıyorum.Kuranı Kerimde de yazar ; bizim hayır sandığımızda şer,her şer de de bir hayır vardır diye..

astroloji defterimi açmayayım şimdi. teleskopum yok kızlar. olsa hepinizin yıldız falına bakıcam. bedavadan.

astroloji defterimi açmayayım şimdi. teleskopum yok kızlar. olsa hepinizin yıldız falına bakıcam. bedavadan.
Astroloji bilimsel derler doğrudur hislerin yeri yoktur astrolojide.Doğum saati cok önemlidir.Evet,iyi,güzel ama iki kez ciddi paralarla yıldız haritama baktırdım oda fos çıktı.Anlamadım kardeş acaba problem bendemi?

Ben Istanbul topigindeki Nil Hanima yildizname baktirdim, bu ay olmasi gerken cok onemli bir olay olursa helal diyecegim

Gelecek yaza evleniceksin demis, ben acikcasi pek inanmadim, ortada adam yok, olanin da g.tu ayri basi ayri oynuyor

Son düzenleme:
Ben Istanbul topigindeki Nil Hanima yildizname baktirdim, bu ay olmasi gerken cok onemli bir olay olursa helal diyecegim

Gelecek yaza evleniceksin demis, ben acikcasi pek inanmadim, ortada adam yok, olanin da g.tu ayri basi ayri oynuyor

bi gelişme yok dimi kuzum.
bende hiç bir numara yok sanki biri çıkıp yerinde say uygun adım marş demiş gibi

neden bu kadar kağnı hızıyla ilerliyor yav.bekle bekle şiştim gayrı

Offffff yeter biktim ben de Rihanna. Baska biriyle tanissam diye gozumu acmaya karar verdim

Kendi kaybeder diyip gecicem yakinda , yilbasina kadar sure verdim, daha fazla ugrasmam ve beklemem.

Offffff yeter biktim ben de Rihanna. Baska biriyle tanissam diye gozumu acmaya karar verdim

Kendi kaybeder diyip gecicem yakinda , yilbasina kadar sure verdim, daha fazla ugrasmam ve beklemem.

o his az biraz bana da geldi bilio musun.belki yeni biriyle tanışsam etkilenirim fln.Bi de bu olay birazda benim inadımdan oluyor manyak bir inadım vardır benim bırak dimi işte önüne bak yok illa oldurucam

o his az biraz bana da geldi bilio musun.belki yeni biriyle tanışsam etkilenirim fln.Bi de bu olay birazda benim inadımdan oluyor manyak bir inadım vardır benim bırak dimi işte önüne bak yok illa oldurucam

Vallahi sen benim ikinci kisiligimsin dedim ama inanmadin

Ben de deliler gibi inatciyim, baska birine gitsem bile bu isi oldurmak istiyorum Yani bu i$i oldurup, icimi rahatlatip sonra ne yapacaksam yapmak istiyorum.

Etkileyici biri olursa neden etkilenmeyeyim ama nerdeeeeee etrafim sunepe + sumsuk dolu

boyumuz bile aynı zaten bende yeni bi hobiler arayışındayım spor salonuna mı gitsem diye düşünüorum ama işte de pek yoruluyorum spor fln yapasım yok.Birşey bulmalıyım mutlaka,yoksa kafayı yiycem sürekli aklımda adam ama sürekli yani,her dakka onu düşünüyorum sanki.İşe gidiom bişi olmuyor eve geliom foruma giriom facei açıom adamın laf atmasını bekliom hayatım böyle geçip gidiyor.Fallarımda tek tek patlıyor zaten.

Ben spor ve sanat ikilisine sardim ama nerdeeeeeeeeee.......aklim fikrim hep adamda , nasil bakti, nasil guldu, ne dedi Gecen pazar yerimde duramadim, popoma civi batmis gibiyim, oturup tv seyredemedim. Kafayi siyirdim sonunda sanirsam

Adamlar da koc burcuydu zaten, yoksa yoksa.......ayni adama mi sardik

Son düzenleme:

Cherry Nil hanım telefonda bakıyormu?Ankara'da diye hatırlıyorum ben onu.Bide dün yine ist. topiğinde Nazlı diye bi medyum yazmışlardı şu an soyadını hatırlamıyorum.Çok iyi olduğu söylenmiş.Senin bi bilgin varmı cherry ?Yada burdan varmı bilen arkadaßlar Nazlı yı?Bir ara flash tvde cıkmış galiba..Baktımda ona gidenler hep olumlu yazmışlar ondan dolayı takıldı kafama..

ben biliorum onu da.Şaka gibiyim ama evet biliyorum.Annem bir ara izliyordu sanki onu tvde.Ama hatırlamakta güçlük çekiyorum,bir iki sene önceydi sanki.

ben biliorum onu da.Şaka gibiyim ama evet biliyorum.Annem bir ara izliyordu sanki onu tvde.Ama hatırlamakta güçlük çekiyorum,bir iki sene önceydi sanki.

Rihannas ım anneciğine bi sorsan kadını hatırlarmı acep?En azından kadın elle tutulur düzgün bakım yapan birimi ?

Kuzum ben Ankara'daydim, o istanbulda ve ben telefonla baktirdim.

Nazli Eraslan mis zannimca bu hatun, super diyen de var, cikmadi diyeni de gordum.Ben bu hatunu iyice google yapmak istiyorum. Asil Niko diye bir adam varmis, ona bakalim derim. Bir de evinde bakan Orhan diye birini gordum ama telefonda bakmiyormus, ayip ediyor

Nikoya giden olursa hayrina bana da kahve kapatmak isteyen var mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…