Bence zaten seni faldan çok astrolojiye eğilimin var.Rezzan Kıraz gibisin selinax.Dediğine aynen katılıyorum.Kuranı Kerimde de yazar ; bizim hayır sandığımızda şer,her şer de de bir hayır vardır diye..Üranüs ülkemizde köklü değişimlere neden olacakmış. Sanırım üranüsten etkileniyorum.Benimde artık fal baktırma modum değişti. Beni neler bekliyora dönüştü. Aynen ne olursa olsun, herşeyden öncesi hayırlısı olsun. Düşünsene illaki istiyosun o olsun, oldu diyelim ama seni mutsuz ediyor, gözyaşı döktürüyor ıyyy kalsın o zaman istemem. Şimdi neyse halim çıksın falım diyerek fal baktırmak daha iyi bence.
kahve cnmvenüsambere ne baktırmıştın?
falalem Nalan Ablaya baktıran var mı? 15tl ve 2yıldızla siteye girmiş
mükemmel 10 numara 5 yıldız diye biri yorum yapmış. olumlu konuşmuş diyemi böyle yazmış, yaşadıklarını bildi diye mi? :44: Varmı nalan ablaya baktıran????
kahve cnmbentarot sevmiorum
Bence zaten seni faldan çok astrolojiye eğilimin var.Rezzan Kıraz gibisin selinax.Dediğine aynen katılıyorum.Kuranı Kerimde de yazar ; bizim hayır sandığımızda şer,her şer de de bir hayır vardır diye..
Astroloji bilimsel derler doğrudur hislerin yeri yoktur astrolojide.Doğum saati cok önemlidir.Evet,iyi,güzel ama iki kez ciddi paralarla yıldız haritama baktırdım oda fos çıktı.Anlamadım kardeş acaba problem bendemi?astroloji defterimi açmayayım şimdi.teleskopum yok kızlar. olsa hepinizin yıldız falına bakıcam. bedavadan.
Astroloji bilimsel derler doğrudur hislerin yeri yoktur astrolojide.Doğum saati cok önemlidir.Evet,iyi,güzel ama iki kez ciddi paralarla yıldız haritama baktırdım oda fos çıktı.Anlamadım kardeş acaba problem bendemi?
Ben Istanbul topigindeki Nil Hanima yildizname baktirdim, bu ay olmasi gerken cok onemli bir olay olursa helal diyecegim
Gelecek yaza evleniceksin demis, ben acikcasi pek inanmadim, ortada adam yok, olanin da g.tu ayri basi ayri oynuyor
bi gelişme yok dimi kuzum.
bende hiç bir numara yok sanki biri çıkıp yerinde say uygun adım marş demiş gibi
Nerde........ortalik durgun gayet.
Bekledigim bir olay var ama bir turlu olmuyor.
neden bu kadar kağnı hızıyla ilerliyor yav.bekle bekle şiştim gayrı
Offffff yeter biktim ben de Rihanna. Baska biriyle tanissam diye gozumu acmaya karar verdim
Kendi kaybeder diyip gecicem yakinda , yilbasina kadar sure verdim, daha fazla ugrasmam ve beklemem.
o his az biraz bana da geldi bilio musun.belki yeni biriyle tanışsam etkilenirim fln.Bi de bu olay birazda benim inadımdan oluyor manyak bir inadım vardır benim bırak dimi işte önüne bak yok illa oldurucam
Vallahi sen benim ikinci kisiligimsin dedim ama inanmadin
Ben de deliler gibi inatciyim, baska birine gitsem bile bu isi oldurmak istiyorumYani bu i$i oldurup, icimi rahatlatip sonra ne yapacaksam yapmak istiyorum.
Etkileyici biri olursa neden etkilenmeyeyim ama nerdeeeeee etrafim sunepe + sumsuk dolu
boyumuz bile aynı zatenbende yeni bi hobiler arayışındayım spor salonuna mı gitsem diye düşünüorum ama işte de pek yoruluyorum spor fln yapasım yok.Birşey bulmalıyım mutlaka,yoksa kafayı yiycem sürekli aklımda adam ama sürekli yani,her dakka onu düşünüyorum sanki.İşe gidiom bişi olmuyor eve geliom foruma giriom facei açıom adamın laf atmasını bekliom hayatım böyle geçip gidiyor.Fallarımda tek tek patlıyor zaten.
Cherry Nil hanım telefonda bakıyormu?Ankara'da diye hatırlıyorum ben onu.Bide dün yine ist. topiğinde Nazlı diye bi medyum yazmışlardı şu an soyadını hatırlamıyorum.Çok iyi olduğu söylenmiş.Senin bi bilgin varmı cherry ?Yada burdan varmı bilen arkadaßlar Nazlı yı?Bir ara flash tvde cıkmış galiba..Baktımda ona gidenler hep olumlu yazmışlar ondan dolayı takıldı kafama..Ben Istanbul topigindeki Nil Hanima yildizname baktirdim, bu ay olmasi gerken cok onemli bir olay olursa helal diyecegim
Gelecek yaza evleniceksin demis, ben acikcasi pek inanmadim, ortada adam yok, olanin da g.tu ayri basi ayri oynuyor
Cherry Nil hanım telefonda bakıyormu?Ankara'da diye hatırlıyorum ben onu.Bide dün yine ist. topiğinde Nazlı diye bi medyum yazmışlardı şu an soyadını hatırlamıyorum.Çok iyi olduğu söylenmiş.Senin bi bilgin varmı cherry ?Yada burdan varmı bilen arkadaßlar Nazlı yı?Bir ara flash tvde cıkmış galiba..Baktımda ona gidenler hep olumlu yazmışlar ondan dolayı takıldı kafama..
ben biliorum onu da.Şaka gibiyim ama evet biliyorum.Annem bir ara izliyordu sanki onu tvde.Ama hatırlamakta güçlük çekiyorum,bir iki sene önceydi sanki.
Cherry Nil hanım telefonda bakıyormu?Ankara'da diye hatırlıyorum ben onu.Bide dün yine ist. topiğinde Nazlı diye bi medyum yazmışlardı şu an soyadını hatırlamıyorum.Çok iyi olduğu söylenmiş.Senin bi bilgin varmı cherry ?Yada burdan varmı bilen arkadaßlar Nazlı yı?Bir ara flash tvde cıkmış galiba..Baktımda ona gidenler hep olumlu yazmışlar ondan dolayı takıldı kafama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?