Binnaz Abla

tabiki şeker bazı şeyler olmuyorsa zorlamaya gerek yok mantıken. ama bizi böyle ilişki bittiği halde zorlamaya iten sebepler, karşımızdaki şahsiyetsiz kişilerin bizi kaybetmemek uğruna yaptıkları hareketlerden kaynaklanıyor. bizde kendimizi onların önceki davranışlarına göre umutlandırıp şartlıyoruz ve şartlarıda zorluyoruz. ayyyy güzin abla gibi konuştum kuzuuuu ayrıca ne eyvallah diycem ona be.bir karşı karşıya gelsem öküzle ona bu sefer s......r git derim

yaa şekerler bu tellwe de nazaannn diye bir hatun var nasıl sizce baktıran var mı? bayağı iyi yorumlar var. birde halen diyorum binnazda param var ama halen baktıramadım kaldı yaa

Hah aynen kuzu eski davranışları yüzünden hep acaba düzelir mi diyoruz belki de asıl hali bu halidir gelse ben de hiç eyvallah demiycem yalnız sağlam sözler hazırladım ona ya da tek kelime etmeden direk engelllerim biraz da o kudursun

Cidden mutlu oldum adına, insan güzel gelişmeler olunca patlayanları güle oynaya anlatıyor inşaallah bize de nasip olur. Selenadan falım gelmiş, diğer falcılarla paraleldi fakat ilginç ayrıntılar söyledi bana. Ve şimdi mutluyum, umarım çıkar öngörüleri

Ne kadar güzel anlaşılır yazmışsın.
İnşallah daha güzel ve daha mutlu olursun canım

Teşekkür ederimm darısı hepinizin başına inşallah :)

Bugünlerde hep güzel haberler var

Ayhhh ben zaten online faldan bir soğudum. Yüz yüze fal cidden farklı enerji geçişini hissediyorum. Bana hep tutturan bir cafe falcısı var Ankara da dün ona gittim bugün enerjiyle doldum.

Soğudum ama yeni keşif varsa soluksuz baktırırım

Bu arada Nurbanu, Geysu bende sallamaydı. Sevgi Dumanı ben de beğendim binnazdaki tek düzgün falcı bence.

Bende fal olayı tamamen bitmiştir. Jübileyi Selenayla yaptım. Sözümde durucam inşaallah. Bir hesap ettim bir aylık maaşı yemişim :)

Kuzuu kim o gidecegimden değil merak ettim. Benim de var öyle bir tane sevdiğim ama ona bile gitmiyorum. Çok şükür bitirdim fal olayını hele online hele online bi daha denemem bile. Selena hariç

@AtartAtart kalk yawru ankaraya gidek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…