Binnaz Abla

Kız bu hatunu İstanbul topiğinde arat derim. Evinde 150 tl ye bakıyor.

Yıldızname stili bir şey bakıyor sanırım kart kahve vs bakmadı arkadaşlarıma. Ben baktırmamıştım anlatayım.

Şimdi ben bu hatuna 1 kere taaaa çocukken kuzenime takılıp gittim. Kuzenim nişanlıydı o zaman bununla evlenmeyip başkasıyla evlenceksin 30 yaşında da boşancqksın demiş çıktı?!!??

Arkadaşıma da dediği gibi oldu. Bu adamla evleniceksin demiş. Bizim kız da adam başkasıyla nişanlı ne olacak ne zaman ayrılacak demiş hatun da orasını bilemem bununla evleniceksin işte demiş. Birlikte gittiydik ama ben baktırmamıştım:)

Ben geçen yıl baktırmaya niyetlendiydim telefonda bakarım dedi ben de hesap no sordum. O da dedi ki banka hesabım yok ist da arkadaşın varsa getirsin. Çok ukalaydı sanki nostradamus haspa dedim kapattım baktırmadım. Yanlış anlamayın ukala olduğu için değil parayı gönderme yolum olmadığı için baktırmadım

İst topiğinde yorumları olmuş isteyene telefonunu atarım.

Bana at ozelden bacim. Merak ettim hatunu. Var mi sende daha boyle falci malci :))) 2 aydir fal batagina battim beni artik online kesmiyor. Cok sagol uzun uzun yazmissin cok tesekkurler

ayyy hiçbiri değil de Selena da olursa şunun ağzından şunları yüzde 99 duyacaksın demişti hakikaten de olmadı ama olursa çok eminim onları söyleyebilecek bi tip. demek ki bana da söyleyecekkk

Ben bu gidişle en yakın cami avlusuna gidip mendil açarım yavriş ancak :))))))) batık ltd şti . batış sebebi : titan mutluluk halkalı fallar zincirlemesi.

Saadet zinciri xsjsskjdh sesli guldum wallahi.
Bu erenkoy sebneme kesin gidelim onumuzdeki ay. Bu ay tobe ettim.

Saadet zinciri xsjsskjdh sesli guldum wallahi.
Bu erenkoy sebneme kesin gidelim onumuzdeki ay. Bu ay tobe ettim.
he yani tövbe ettin kurtulduk, yoksa mazaşllah İstanbul Harem den Ankara ya da götürürdün beni bakarız inşallah tövbe bitene dek bişiler olur

Banada gonderirmisin

Ya bişi dikkatimi çekti gerçekten burayı okuyan ne çok insan var.. Hira popülerliğini kaybedince ne vakittir 10 tlydi ve sırada kimse olmuyordu. şimdi sırada kahvede 3 kişi var 15 tl ücretle aynı şey nurbanu ya da naira için de geçerli olabilir.bence burası kaybedenler değil, maddi olarak kaybedip, hayrına onlara Kazandıranlar Kulübü

Sözüm meclisten dışarı olsun, zira o üç kişi burdan 3 kişi de olabülür :)

Bakk hele bakk topigi resmen harekete gecirmissin yavrumm

Posta yoluylada mı olmuyor Muş. Amann neyse offf ben ara verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…