Binnaz Abla

Bakırköye kadar gitmene gerek yok Erenköyde de ruh ve sinir hastalıkları hastahanesi var
gırdın galbimi, gel al gönlümü , niye dedin ki şimdi belki ben hunimi taç yapıp, elimdeki süpürge çalılığıyla bakırköy nikah memurluğuna gideceydim, mutluluğumu bir kibritin yanıp sönmesi kadar kısa tutttun, sana küsüyorum Bermuda

Atart yawru birini daha bulduk, hemide evi yakinmis
Kalk gidek yaw, kredi neyim cekelim artik napalim, hatunun enerjisini once biz somurelim.

seni yirim, smokecity e yazcaktım dur hepsini kullanma azıcık da bize kalsın diye de ,cıx bu ay battı balık yan going no no no beklediğimiz gelsin hele bi önce ( şair burda birini değil, bekleyen falı kastetti )

Bekledigimiz gelene kadar biz hafta sonu gider, smoku da alir, hatunu dener,
Bide ustune istanbulda takilir, hatta donup bide bizim burda takiliriz

Bekledigimiz gelene kadar biz hafta sonu gider, smoku da alir, hatunu dener,
Bide ustune istanbulda takilir, hatta donup bide bizim burda takiliriz
kandıramazsın beni,caydıramazsın beni, durduramazsın beni, sen koliksin ben değilmi
önerilerin çok cazip ama bu haftasonu önce burda takılalım,çık kırkıyırım artık ben falsever yerine hayırsever ya da hayvansever olsaydım keşke , daha huzurlu olabilirdim :))))))))

Hahahahaha erenköy bana yakın sayılır geliceksen hem sana bi kahve ısmarlar hem de gönlünü alırım ne dersin tatlı qızz

Ah ceri, bizi hep o yoldan cikariyo zaten.
Tam tovbe ediyorum gelip durtuyo.
Bunu da şeye benzettim bi karikatür var ya buddha gibi bi adam ,arkada öğrencileri , tam yoga poızisyonu '' tam bi aydınlanıcam, bi gülme geliyor '' gibi biz de bi ruhsal temizlik yapalım diyoruz omoyla kirlenmek güzeldire geçiyoruz :))

Ben bide gecen gun dua topiginde takildim kac saat.
Bizden bi nane olmaz.

Ben bide gecen gun dua topiginde takildim kac saat.
Bizden bi nane olmaz.

Ayyy bırakma kuzum orayı bakkk ben hem ordayım hem de gözüm kulağım burda
Hem dünyevi şeyler var hayatımız da hem ruhani mi diyeyim ilâhî mi diyeyim bilemedim.
Amann beseriyiz biz olur bu kadar demii

Kuzum hemen yazayım detay BlueDaisy aslında yazmıştım daha önce de gerçekten online fallar hikaye yaa Eylem'e baktırdım vee çok memnun kaldım.
Hiç agzimi bile acmadim anlatti anlatti sonra soru sor dedi sordum cevapladı 45 dk sürdü.
Veee yine ben ağladım canım. Çıkar mı dedikleri bilmiyorum ama bekliyorum...

Not ; Bütün fallarimla aynı şeyleri söyledi.....

Teşekkür ederim canım benim mutlaka okucam bu kitabı. Aramadı hala ben de aramıyorum zaten dediğin gibi ama üzerine düşünce gerçekten kaçıyorlar ben de üzerine düştüm. Hergün arayamazmış beni hergün mesaj da atamazmış biz sevgili değilmişiz ki zaten ilişki istemiyormuş hayatında bunları demişti en konuşmamızda canım. Yani bitirdi belki de beni kafasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…