gırdın galbimi, gel al gönlümü , niye dedin ki şimdi belki ben hunimi taç yapıp, elimdeki süpürge çalılığıyla bakırköy nikah memurluğuna gideceydim, mutluluğumu bir kibritin yanıp sönmesi kadar kısa tutttun, sana küsüyorum BermudaBakırköye kadar gitmene gerek yok Erenköyde de ruh ve sinir hastalıkları hastahanesi var
Erenkoy sebnem nerde? Aman allahim evime de yakin :) ben gidip bi enerjisini dusureyim kadinin
Atart yawru birini daha bulduk, hemide evi yakinmis
Kalk gidek yaw, kredi neyim cekelim artik napalim, hatunun enerjisini once biz somurelim.
seni yirim,smokecity e yazcaktım dur hepsini kullanma azıcık da bize kalsın diye de ,cıx bu ay battı balık yan going no no no beklediğimiz gelsin hele bi önce ( şair burda birini değil, bekleyen falı kastetti )
kandıramazsın beni,caydıramazsın beni, durduramazsın beni, sen koliksin ben değilmiBekledigimiz gelene kadar biz hafta sonu gider, smoku da alir, hatunu dener,
Bide ustune istanbulda takilir, hatta donup bide bizim burda takiliriz
Hahahahaha erenköy bana yakın sayılır geliceksen hem sana bi kahve ısmarlar hem de gönlünü alırım ne dersin tatlı qızzgırdın galbimi, gel al gönlümü , niye dedin ki şimdi belki ben hunimi taç yapıp, elimdeki süpürge çalılığıyla bakırköy nikah memurluğuna gideceydim, mutluluğumu bir kibritin yanıp sönmesi kadar kısa tutttun, sana küsüyorum Bermuda
ne kadan Ayhan Işık bi erkek N'man AllahımHahahahaha erenköy bana yakın sayılır geliceksen hem sana bi kahve ısmarlar hem de gönlünü alırım ne dersin tatlı qızz
Bakk hele bakk topigi resmen harekete gecirmissin yavrumm
Posta yoluylada mı olmuyor Muş. Amann neyse offf ben ara verdim
Bunu da şeye benzettim bi karikatür var ya buddha gibi bi adam ,arkada öğrencileri , tam yoga poızisyonu '' tam bi aydınlanıcam, bi gülme geliyor '' gibi biz de bi ruhsal temizlik yapalım diyoruz omoyla kirlenmek güzeldire geçiyoruz :))Ah ceri, bizi hep o yoldan cikariyo zaten.
Tam tovbe ediyorum gelip durtuyo.
Hahahahaha erenköy bana yakın sayılır geliceksen hem sana bi kahve ısmarlar hem de gönlünü alırım ne dersin tatlı qızz
bir değlll, 2 değilll tam 3 tane taptatlı kız gelecek, gazoz olmayacaksın Efsane olacaksın Ayhanım Işıkım Bermudam :))))))Bermudaaa bende gelem mi
Smok var bide
Bunu da şeye benzettim bi karikatür var ya buddha gibi bi adam ,arkada öğrencileri , tam yoga poızisyonu '' tam bi aydınlanıcam, bi gülme geliyor '' gibi biz de bi ruhsal temizlik yapalım diyoruz omoyla kirlenmek güzeldire geçiyoruz :))
Bizden nane olmaz ki çünkü biz çiçekizBen bide gecen gun dua topiginde takildim kac saat.
Bizden bi nane olmaz.
Ben bide gecen gun dua topiginde takildim kac saat.
Bizden bi nane olmaz.
kandıramazsın beni,caydıramazsın beni, durduramazsın beni, sen koliksin ben değilmi
önerilerin çok cazip ama bu haftasonu önce burda takılalım,çık kırkıyırım artık ben falsever yerine hayırsever ya da hayvansever olsaydım keşke , daha huzurlu olabilirdim :))))))))
Bizden eyleme baktiran var mi?
Kendimizi kandırmak değilde kızlar. Biz erkekleri tanımıyoruz, erkeklerde bizleri. Beyinlerimiz farklı işliyor. Belki bugüne kadar bir çok kitap okudum ilişkiler üzerine. Efendim şöyle naz yap, kaçan kovalanır, ilgisiz davran vs. bir sürü oyun oyun içinde ki benim gibi entrikadan nasip alamamış bünyeler için hiç bir zaman anlaşılamayacak daha birçok şey. Ama bir kitap var ki belki okumuşsunuzdur. Onun üstüne tanımıyorum. "Erkekler Marstan, Kadınlar Venüsten" harika, on numara bir kitap. Özellikle ilişki içinde olan, evli olan arkadaşlara fazlasıyla tavsiye ediyorum. Boşanma noktasındaki evlilikleri düzelten John Gray tarafından yazılmış. Okuduktan sonra Venüslü olduğunuzu ve Marslıların davranışlarını ne kadar kendilerine has olduğunu anlıyorsunuz :)
Ednur'cum okuduğunda da anlayacaksın, değer veren insan arardı değil bence sebep. Onun yalnız kalmaya ihtiyacı var. Lastik şerite benzetmiş erkekleri bu kitap, eğer erkekler bağlandıklarını, özgürlüklerini kaybettiklerini düşünüklerinde bir marslı düşüncesiyle lastik şerit gibi çekiyorlar kendilerini. Yeteri kadar çekince birden bırakıp hızla ve sevgi dolu olarak venüslüsüne geri dönüyor :) Bizde kendi aklımızca şunu diyoruz "İşi düştü geldi bana.". Hülasa onların dilinden anlamak gerek. Oku derim ben. :)
ednur aradi mi canim, seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?