ayyy süperr çok actionnnn iveettt ivettt engelle ama önce birazda canını acıt sonrada kapak gibi engel koy.. ya bende istiyorum böyle yapmakk Allahım büyüksün bizide görrrrr nolurrrr nolurrrHah aynen kuzu eski davranışları yüzünden hep acaba düzelir mi diyoruz belki de asıl hali bu halidirgelse ben de hiç eyvallah demiycem yalnız sağlam sözler hazırladım ona ya da tek kelime etmeden direk engelllerim biraz da o kudursun
ben baktırdım kuzuBizden eyleme baktiran var mi?
ben baktırdım kuzu
şeker ne desem bilmiyorum. ben heralde kızın ters zamanına denk geldim. çünkü böyle sıkılarak fal baktı o da 10 dak. ben ne biliyim tavrından heralde begenmedim enerjisini. ama bugün mesela" iş konusunda gelişmeler olacak merak etme aralık ocak gibi zaten bu ayın 3 yada 5 ' inden insanlarda daha olumlu değişimler olacak sende sabret" dedi. bugün iş ile ilğili bir konu oldu olumlu yani dediği gibi tam çıkarsa söylediği iş meselesi erken çıkmış olur. ama özelde cıkkkk bişey diyemedi fazla. ya ne biliyim ya bana denk geldi heralde sıkıntısıEe hani yorumun:))
kuzular bugün bomba gibisiniz. Maşallahhh hep böyle olun, hep böyle mutlu olalım. leeenn kahve falları bile sizin kadar bağımlılık yapmadı valla. öpüldünüzzz
amaannn deme sen o topu alda g.....s... bu da benden sana enerji deseydinTemmuz ayında Nazannn'a fal baktırdım attı tuttu tamamen patladı güya yaz tatiline gidecektim orda yeni biri olacaktı bu sene bir yere gidemem dedim ısrar etti bu arada eskisiyle barışıp tekrar ayrılacaktım falan filan tabii ki patladı. iş aşk olaylar hepsi. Bir de yeşil enerji topu yolluyorum sana demişti
diren valla. bende 1 aydır neredeyse baktırmıyordum. şimdi 2 günde 2 falcı oldu.Kizlar 2 haftadir fal atmiyorum fallarim cikana kadar atmicam direniyorum
@AtartAtart yawru birini daha bulduk, hemide evi yakinmis
Kalk gidek yaw, kredi neyim cekelim artik napalim, hatunun enerjisini once biz somurelim.
Aramaman sizin ikiniz içinde bişeyler üzerinde düşünüp karar vermeniz için ortamı sağlar haklısın güzelim. İşin içindeyken, olayda yaşayan senken inan görmesi değerlendirmesi çok çok zor oluyor, yaşadığım şeyler bunlar. Temelli bitirdiyse dönüşü yok, birlikteliğin hayrı yok belkide, ondan daha iyisi gelecektir o sadece bir ön çalışma yada hazırlık evresidir. Bide böyle düşün bence. Yada o kaderinde var ve düşünüp taşınıp arayacak seni. Her ikisi de güzel bana göre :)Teşekkür ederim canım benim mutlaka okucam bu kitabı. Aramadı hala ben de aramıyorum zaten dediğin gibi ama üzerine düşünce gerçekten kaçıyorlar ben de üzerine düştüm. Hergün arayamazmış beni hergün mesaj da atamazmış biz sevgili değilmişiz ki zaten ilişki istemiyormuş hayatında bunları demişti en konuşmamızda canım. Yani bitirdi belki de beni kafasında
Buna akillinin biri demistir askerde sevgiin olmasin uzulursun uzersin vs ondan da boyledirAramadı canım arayacağını da sanmıyorum artık. Çünkü ilişki istemiyorum dedi ama niye o zaman özledim diyorsun beni ümitlendiriyorsun. Çok kötü oldum ama yine de içimde ümit var bitmiyor hiç ümidim ne tuhaf
Haahahahahhahahaaamaannn deme sen o topu alda g.....s... bu da benden sana enerji deseydin. tamam vazgeçtim kalsın. sağol şeker.
Çok büyük geçmiş olsun, Allah anneciğine şifa versin inşallah canım. Ya ben bu online faldan soğudum çok fena.Günaydın kızlarÖğlen oldu farkındayım da siteye girme fırsatını şimdi buldum.
Gününüz aydın olsun, işleriniz rast gitsin.
Sabah kahvemi içtim, gayet güzel keyifli bir kahveydi. Bugün kimseye fal yok. Baktım da, nerdeyse 30 gün ara vermişim, son 5-6 günde 3 fal yapmışım, yeter. Biraz daha soluklanalım, etrafımıza bakalım.
Bu arada 15 gün önce annemin omuzu kırıldı. Epey yoğun bir şekilde onunla ilgiliydim, gece gündüz. Bundan hiç bir falcı bahsetmedi. 15 gündür tamamen farklı bir hayat yaşıyorum, bahseden olmadı. 1-2 si bir erkek hastadan bahsetmiş, ama hastanede yatacak biri... Bunu ona mı yorayım, yoksa bir de erkek hasta mı bekliyeyim anlamadım ?? Erkek hastayı bilen bu daha önce gerçekleşen kırılma olayından niye bahsetmez??? patlak yani....
Hepimiz için güzellikler olsun kızlar, müjdeli haberler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?