Binnaz Abla

Çok sevindim canım umarım hepimizin olumlu falları çıkarda musmutlu oluruz :)
Hira ve Fama ben de de güzeldi enerji işidir fal malum.Umarım güzel dilekleri bana da çıkar onların hep mutlu ol...

Geçmiş olsun Allah şifa versin.Sağlıkla ilgili problemler genel de bahsedilmiyor ki bu durumu nedense doğru buluyorum.Serüven'in bana yakınından biri ölecek dediğinde bile kaç gün ağlamıştım bahsetmesinler daha iyi.

serkan teke attım ve 45 dk da geldi. bende falcı sema ile aynı kişi olduklarını düşünüyorum ikisi de aynı senaryoyu çizdi. bu kadar benzerlik fazla gibi geldi
Aynı kişiler galiba ama iyiler de bende. Canım Sema'nın falından çıkan bir şey var mı sende? Benim aşk tarih geçti iş için Aralık demişti. İş çıksa yeter aşktan soğudum zaten.

Aynı kişiler galiba ama iyiler de bende. Canım Sema'nın falından çıkan bir şey var mı sende? Benim aşk tarih geçti iş için Aralık demişti. İş çıksa yeter aşktan soğudum zaten.

benim daha bir ay olmadı atalı. teee mart demiş :) İkisinin de aman aman nokta atışı yoktu

Bencede Biryolunvar sitesinde bir falcı birka isim adı altında bakıyor...hep olması var, olması olacak gibi cümle kalıpları kullanıyolar...( falcı sema, serkan tek , kahin vanga,aylın ) benim tespit ettiklerim butür cmle kalıplarını kullanıyolar...

serkan teke attım ve 45 dk da geldi. bende falcı sema ile aynı kişi olduklarını düşünüyorum ikisi de aynı senaryoyu çizdi. bu kadar benzerlik fazla gibi geldi
Ha bire hanımefendi deyip duruyor, okurken gıcık ediyor Sema ile gerçekten benzerlik var haklısın.

Çok teşekkür kuzum. Evet bence de sağlıktan behsetmesinler, endişeleniyor insan. Çok sevgiler

Çok büyük geçmiş olsun, Allah anneciğine şifa versin inşallah canım. Ya ben bu online faldan soğudum çok fena.

Çok teşekkür ederim canımcım, yazını okudum, beğendim, evden çıktık, kontrole gittik. Cevabım gecikti, kusura bakma.
Annem şimdi daha iyi. Yatamıyor, uykusunu alamıyor ama yapacak bir şey yok, bu süreci böyle geçiricez.

Çok sevgilerimle

Biryolunvardaki falcıların da diğer falcılara baktırdığımız falları görebildiğini düşünüyorum ben. Serkan Tek'e baktırdım, eski olaylardan bahsetmiş hep önceki fallarımda olan olaylardan ama hayatımda yeni olan ve şu an kafamı meşgul eden sorulara dair hiçbir şey söylememiş bile.Eski durumları o kadar iyi bileceksin de şu anki esas durumlara dair hiçbir şey göremeyeceksin öyle mi, ne kadar enteresan:)

Sema ile aynı kişi olduğuna artık eminim bende.Tamam daha önce semaya baktırmamış birileri Serkan Tek'in yorumunu beğenebilir nokta atışları vardır adı üzerine fal bakan ve o kadar iddialı biri ise profilinde de yazmış zaten bir şeyleri az çok bilebilir diye düşünüyorum ama benim Sema'ya attığım falda hiçbir şey bilememesine karşı soru-cevap kısmında salaklık ben de ilk defa birine açıklama yaptım çünkü o gün Sema'ya sinir olmuştum param gittiği için..O da aynı kalıbı ile bana atmış sağolsun Serkan adı altında.Ya da arkadaşlar bilemiyorum artık.

Kesinlikle eski fallardan bakıyor, yazıyor. Üzerine eklememiş bile hiçbir şey. Eski fallarda falcıların yanlış bildikleri ama benim düzeltmediğim birkaç şey vardı, aynı yanlış şeyleri kendi de tekrar yazmış. Zamanları bile tamamen kopyala yapıştır yapmış. Tongaya düştünüz beyefendi, fena patladınız.Çok kızdım ya adam ya da kadın artık kimse resmen almış eski fallarımdan kopyala yapıştır yapmış. Fındık kadar beyinleriyle milleti kandıracaklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya başka hesaptan atsam diyorum ama olmuyor bu devirde gizlenmek çok zor ya aynı palpal hesabını gireceğim ya cep no aynı olacak ya kredi kartı vs vs Telefondan giriyorum siteye ip adresi de aynı şak diye bulunuyor. Bir de isimleri doğum tarihlerini değiştirip atsak bu sefer fal da yanlış çıkar. En iyisi sanal fal baktırmamak herhalde.

Eğer bu topikten anladığım kadarıyla kaç kişiye çok isabet yapmış bence tanıdıktır ismi farklıdır. anlamanın tek yolu hiçbir fal sitesinde üyeliği bulunmayan biri üzerinden deney yapmak :)

Canım çok çok geçmiş olsun. En önemli aslında sağlık gerisi harbi boş.
En kisa zamanda sağlığına kavussun annen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…