Kizlar gene sizde ho$lanicak a$ik olcak biri var yada i$iniz var bende hicbiri yok
tatlicadida hala bakicak :/
Rihannas ım anneciğine bi sorsan kadını hatırlarmı acep?En azından kadın elle tutulur düzgün bakım yapan birimi ?
Kuzum ben Ankara'daydim, o istanbulda ve ben telefonla baktirdim.
Nazli Eraslan mis zannimca bu hatun, super diyen de var, cikmadi diyeni de gordum.Ben bu hatunu iyice google yapmak istiyorum. Asil Niko diye bir adam varmis, ona bakalim derim. Bir de evinde bakan Orhan diye birini gordum ama telefonda bakmiyormus, ayip ediyor
Nikoya giden olursa hayrina bana da kahve kapatmak isteyen var mi
Cherry bi dört yılı vardır herhalde gitmiştim ben Niko ya istiklâl caddesinde bi kafedeydi gay bir falcı.Tarot bakmıştı hicbiri cıkmadı ama anı iyi biliyor o doğru.Vallaha Şu Nazlı ya cok gitmek istiyorum.Orhan da evde diye pek güvenemedim.Kuzum ben Ankara'daydim, o istanbulda ve ben telefonla baktirdim.
Nazli Eraslan mis zannimca bu hatun, super diyen de var, cikmadi diyeni de gordum.Ben bu hatunu iyice google yapmak istiyorum. Asil Niko diye bir adam varmis, ona bakalim derim. Bir de evinde bakan Orhan diye birini gordum ama telefonda bakmiyormus, ayip ediyor
Nikoya giden olursa hayrina bana da kahve kapatmak isteyen var mi
sen kahve iç ben sana bakayım canım:)))
oy oy oy peki iciyorum öyleyse canim sende ic
Vallaha bak simdi...Öğreniyim bakiyim kaca bakıyo?sağol rihannasSorarım tabi ama hatırladım bilenazlı eraslan flash tv yaz çıkıyor Görünce hemen tanıdım iyi bakıyordu.
Vallaha bak simdi...Öğreniyim bakiyim kaca bakıyo?sağol rihannas
Yuh oha çüş daha ne diyim.En son üç yıl önce Zodyak' a verdim ben bu parayı,tek bi dediği tutaydı gam yemezdim.Zannimca 200 tl gibi bir seydi.
Yuh oha çüş daha ne diyim.En son üç yıl önce Zodyak' a verdim ben bu parayı,tek bi dediği tutaydı gam yemezdim.
Ben Nisan a verdigim 100 kagida acimaya basladim
Kizlar nesibeye yaklasik 3 bucuk 4 saat once fal gonderdim hala bir tane bile eksilmemis hep boyle mi oluyor yoksa bakmayacak mi bilen var mi?
falları gönderirken bir sorun yaşıyormuş sanırım. facebookta yazmış. yeni falları almış bu arada.
Ha Nisan da fos yani.Yemin ederim kesin tutturucağını bilsem 200 de veririm.Ama yok abi yok.E tutmadıktan sonra kafe falcılarından ne farkları kalıyoki?Bari kafeye gider kahvemi içer bi saat otururum en azından 20 tl ye.Yalansa oda yalan...Ben Nisan a verdigim 100 kagida acimaya basladim
Bence ucret azaldikca falin performansi artiyor:d baktirdigim en guzel iki faldan biri bir sitede fal bakan arkadasimin ucret almadan baktigi faldi.digeri de 6 krediye uggadan ogrendiklerimdi.
Rezzan ablaya da 7 gibi fal attim. Qz onceye kqdar online di.ama bekleyen fallari hic azalmadi.simdi offline.yarina mibirakmistir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?