Binnaz Abla

mesaj attım tatlım.Bu arada cherry ne çok falcı öğrenmişsin şaşırdım!bunlar kim kız yok nikoymuş yok orhanmışdeliiii

Cherry bi dört yılı vardır herhalde gitmiştim ben Niko ya istiklâl caddesinde bi kafedeydi gay bir falcı.Tarot bakmıştı hicbiri cıkmadı ama anı iyi biliyor o doğru.Vallaha Şu Nazlı ya cok gitmek istiyorum.Orhan da evde diye pek güvenemedim.

Kizlar nesibeye yaklasik 3 bucuk 4 saat once fal gonderdim hala bir tane bile eksilmemis hep boyle mi oluyor yoksa bakmayacak mi bilen var mi?

Kizlar nesibeye yaklasik 3 bucuk 4 saat once fal gonderdim hala bir tane bile eksilmemis hep boyle mi oluyor yoksa bakmayacak mi bilen var mi?

falları gönderirken bir sorun yaşıyormuş sanırım. facebookta yazmış. yeni falları almış bu arada.

Ben Nisan a verdigim 100 kagida acimaya basladim
Ha Nisan da fos yani.Yemin ederim kesin tutturucağını bilsem 200 de veririm.Ama yok abi yok.E tutmadıktan sonra kafe falcılarından ne farkları kalıyoki?Bari kafeye gider kahvemi içer bi saat otururum en azından 20 tl ye.Yalansa oda yalan...

Ucuza yalan satın alalım kendimize kızlaarrr.

Bence ucret azaldikca falin performansi artiyor:d baktirdigim en guzel iki faldan biri bir sitede fal bakan arkadasimin ucret almadan baktigi faldi.digeri de 6 krediye uggadan ogrendiklerimdi.

Rezzan ablaya da 7 gibi fal attim. Qz onceye kqdar online di.ama bekleyen fallari hic azalmadi.simdi offline.yarina mibirakmistir?

offlıne olsada bakıp yolluyo falları rezzan abla hatta falın erken de gelebılr ben 7. sırada atmıştım falımı benden sonra kımseyı almadıgı halde 4. sırada geldı falım:26:

Dun jubileye karar vermistim:) butun konulari bastan asagi taradim.nesibe ve rezzan en memnun kalinanlar gibi gordum.nesibeye dun rezzana bugun fal attim.insallah son nokta olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…