bana dediği çıkmadı henüz .Serkan tek'in falı çıkan var mı? An ya da geçmiş değil de gelcek olarak soruyorum olumsuz şöledigi bi durum var da
Teşekkürler canım. Yani ilk defa baktıracağım için %50'den daha fazla şansım var gibi anladığım kadarıylaBana eski fallarının hepsi çıktı.
Son falları çıkmadı.
Tavsiye ederim bence baktır.
Teşekkürler canım. Yani ilk defa baktıracağım için %50'den daha fazla şansım var gibi anladığım kadarıyla
Canım çok çok geçmiş olsun. En önemli aslında sağlık gerisi harbi boş.
En kisa zamanda sağlığına kavussun annen.
geçmiş olsun tatlım daha beterinden korusun AllahÇok teşekkür ederim canım, Allah hepimizi kazadan, hastalıklardan korusun. Sağlıklı günler nasip etsin. Çok sevgilerimle
Bahsettiginiz kim arkadasim.kacirmisimda?Şu kadarını söyleyeyim gerçek falcı. Zannımca akıl okuma vb bir yeteneği var karşı tarafı süper biliyor.
geçmiş olsun cnmİlgin için çok teşekkür ederim güzelcim, çok teşekkürler. Sıkıntısını çekene kadar sağlığın kıymetini yeterince bilmiyoruz. Hepimize Allah sağlık sıhhat versin, korusun. Çok sevgilerimle
Boyle dedin beni benden aldin fal atmicaktim ama venusu cok merak ediyorumŞu kadarını söyleyeyim gerçek falcı. Zannımca akıl okuma vb bir yeteneği var karşı tarafı süper biliyor.
Fali cikmisti kuzu eski dedigi gibi dedigi tarihte donmustu.bu kez ne olduysa ya cikmicak falim yada yillar sonra donucekkArkadas lar bisiy sorcam özellikle selenaya baktiran arkadaş lara soruyorum selenayin 3-5ay zaman vadeyle soyledigini yasayanlar varmi
Bahsettiginiz kim arkadasim.kacirmisimda?
Boyle dedin beni benden aldin fal atmicaktim ama venusu cok merak ediyorum
Falsepeti venüsamber
tesekkur ederim cvpladigin icin
İnanamyrm baktırmadığın biri kalmış
Yakalayamiyordum faceyede yazmiyo takipteydim oysakiFalsepeti venüsamber
İnanamyrm baktırmadığın biri kalmış
Cnm tesekkur ederim cvpladigin icin cok zaman var yaaaa .ikincisi tutmadi o zamanIlk
Fali cikmisti kuzu eski dedigi gibi dedigi tarihte donmustu.bu kez ne olduysa ya cikmicak falim yada yillar sonra donucekk
Agzini hayri ac kizCnm tesekkur ederim cvpladigin icin cok zaman var yaaaa .ikincisi tutmadi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?