Binnaz Abla

Kızlar bana yine bir aydınlanma geldi yine biseyler oldu sanirim:)) Tamam fal baktırmıyorum bir süredir. O konuda sorunumuz yok. Ama yahu ben napıyorum dedim yine kendime. Gunluk hayatta herkes birbirine bırak eskiyi yeea..gibi yorumlar yaparken neden bu kadar insan hala eski sevgilisini bekliyo ya da ordan burdan laf gonderiyo? Bu kısım ilginc. Herneyse bu eskiyi bosver genellemesine katılmıyorum ben ama seven insan vazgecebilir mi sorusu beni dusunduruyo. Bence yapamaz yani ben yapamamistim. Uykum geldi heralde...neyse bosverin beni.

Son düzenleme:

o aydinlanma bende colde serap gibi :) bosver eskiyi diyorum sonra bidaha onun gibi .... ile baslayan cumleler kuruyorum fal degil yani tek sorun :/

o aydinlanma bende colde serap gibi :) bosver eskiyi diyorum sonra bidaha onun gibi .... ile baslayan cumleler kuruyorum fal degil yani tek sorun :/

Aynen!! Surekli yeni tezler olusturuyorum, sonra onları curutup yenileriyle ugrasiyorum. Hah iyi gidiyorum fal yok artık unuttum isime gucume bakayim...sonra birden yine geliyor aklima. (Aslinda hic cikmiyor da bazi zamanlar kriz ani tabi) Beni en cok kendi dusuncelerim yoruyor su hayatta. Bu yuzden aydinlanmalarim da sureklilik gosteremiyor malesef:))

Son düzenleme:

bu arada forumu, benim nickimi bilen 2 arkadaşım da takip ediyor, senden bahsetmişler bi soru sormuşlar diye aradı bi tanesi..allahım ne hallere düştük :))))

gaussum, bana nesibe "arama da arama" diyor başka bişy demiyor..ben zaten aramam..ölümü sürükleseler onu yapamam zaten de eğer sana ara diyorsa bence ara hatırlat kendini..

ama bence de seven adam mecnun olur yaa..ya ben bu erkek milletini anlamıyorum..hele hele aylar sonra döneni filan..nası aşıklarsınız lan siz demek geliyor içimden.. benim aramama nedenlerim oldukça sağlam, gururum incindi, bir sürü şey.. seven adam aramalı ya..

nisan bana 2. gidişimde "olayların takibi 17 gün sürecek" demişti..ne 17 günler geçtiiii ohooo.. yani patlama arıyosak alın size patlama.. bir hareket bereket filan olmadı..ben nisan dan ümidi keseli çok oldu..inşallah beni yanıltır en azından dediklerinin bir kısmı çıkar..az para değil ya.

gracie, biz buna aşk diyoruz bilimsel olarak hiç bir gelişme, yeni birileri olmazsa en kötü ihtimalle 3 yılda net biter..yavaş yavaş geçecek işte..bu aydınlanmaların aralıkları kısalacak önce, sonra kalbin alışacak..offff (( umarım kavuşursun ya ne diyeyim.

Nesibe bana da sen olayin perde onunu gorursun ben arkasini diyor.araman gerek karsi tarafta duygular yogun diyor.karsi taraf sevgili gibi sevmiyorum sanki demisken nesibenin yalan o demesine guvenip kendimi rezil etmeyeyim degil mi?

Rezzan hanimda donecek rahat ol dedi. Su forumda kalburustu ne kadar falci okuduysam donecek dedi.
Dejavu yigit x2
Bakirkoydeki neslihan ve senay
Tanimadigim isimsiz 3 tarotcu
Falcibaci isabell x 3
Tellwe selena
Tellwe kiraze x2
Tellwe kahinvanga
Tellwe hoennir
Tellwe rehber
Tellwe ugga
Nesibe
Rezzan abla

Askkahini ve adin disinda hepsi gelecek dedi adini hatirlamadigim bircogu.
Sadece adin ve askkahini olumsuz.

Bbu kadar flalci yanilmasin
RezAn ve nesibeden iyice bir umut geldi ama patlamam insallah

Aylardır beklenen olay dün akşam gerçekleşti Buluştuk, ama sinir etti beni..... Ukala ukala davranmalar bana öyle gelmiş olabilir belki bilemiyorum,insan hiç ikimize dair konuşmaz mı konuşmadık Sonra sen neden sinirlisin neye sinirlendin deyip durdu, bi giderken iyi gibiydik,belki benden kurtuluyor diye sevinmiştir Saat sabahın dokuzunu geçmiş şu zamana kadar arayan soran yok, neyse bişey demicem. Nesibe'nin dediği gibi oldu başlangıcı, devamını görcez.

kizlar prensesten son durum var hemde sabah sabah gözüme takildi normalde ilgilenmem bile 2 saat önce cok yeni

prenses34
sonuçda eninde sonunda mithatlan evlenip mutlu olabilecem dimi?bu konuda ne hissediyosunuz?ailevi ve maddi sorunları açabileceğiz dimi?

illede mithat olacak olacak dedim onayliycaksin

Son düzenleme:
baska bir falciyada yorumunda nasil biktirdiysa söyle demis

prenses34

inşallah mithatlan evlenirde mutlu olabilirim.fal için teşekkürler.

11 gün önce

Nevin725

rica ederim inşallah canım sen evlen bende sevınırım

11 gün önce

kisaca falcilar bile kacacak yer ariyor sen evlende baktirma artik bize sana söyliycek yalanimiz kalmadi

venus amber ve maca kizini da deneyebilirsin canim ozellikle venusu

insallah guzel seyler olsunnn cok sevindim bir tek nesibe mi bildi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…