Binnaz Abla

Ben bildiğim şeyi söyledim. İspat istersen özele gel. Benim demek istediğim şey bazılarınızın nicki biliniyor ve kimin ne olduğu burdaki üyeyle paylaşılıyor. İster inanın ister inanmayın

Bermuda başka isim vermek istemediğim ama 3 kağıtçı olmayan bir falcı da nickimi biliyordu, buraya yazdığımı okuyup falında o konuyla ilgili bir şey söylemişti. Burayı okuması 3 kağıtçı olduğunu göstermez.

Bir de bir ara popüler ve burda sevenleri olan bir hatun kk yazdıklarını da okuyoruz stili bir şey demişti falında. Falsepetinde galiba arkadaş falcılar nickleri konuşup paylaşıyor.

Falcılar burayı az çok okuyor yani. Ara sıra duvarlarında sosyal medyada burda yazılan şeylerle ilgili yorumlar yapıyorlar zaten.

Al işte sıcak sıcak 2 site tek falcı
Fal sepeti-Gülcan ve tellwe- Gülsene
tellwedeki prof resmini 2 gün önce fal sepetinde kullanıyodu.
daha öncekiler de Fal alem- Şevval ile fal sepeti-Gönül aynı .
Binnaz Bade Emren ile Fal Alem -Buse Yıldız aynı ( Buse olarak Binnaz a şikayet ettikten sonra ortadan kayboldu o ayrı)

Tamam da onda değilim ben sırf. O falcının senin nickini bilmesi burdaki başka bi üyeye senin özelini anlatması hakkını tanır mı? İşin bu kısmındayım ben. Nickini bilebilir evet burayı da okuyabilir hatta hoş değil ama burda okuduğunu sana falında da yazabilir ama senin özelini burdan bi tanıdığına anlatamaz. Boşuna mı nick alıyoruz biz? Belki senin özelinin bilinmesi seni rahatsız etmez ama burda rahatsız olabilecek insanlar var

Bermudacan benim yazdığımla seninki tamamiyle farklı şeyler. Senin söylediğin ağır bir suçlama özele geliyorum. Kim kime laf taşımış gayet nahoş.

Benim de hoşuma gitmedi tabi. Falını beğenmezsem facebooka mı yazar, burda beni ifşa mı eder, tehdit mi etti neydi hiç hoşuma gitmemişti. Bir de yazdıklarını okuyoruz mu ne demişti, çoğuldan da rahatsız olmuştum artık falsepetindekiler toplanıp beraber mi okudu ne dedi anlanamıştım.

ya siz falcılarla nasıl arkadaş oluyorsunuz ki onu anlamadım .
yani sosyal hesaplarından mı ekliyorsunuz ?niye arkadaş oluyorsunuz oda enteresan .
ben de baktırıyorum sürekli tek bir falcıyla arkadaş olmadım şimdiye kadar .çıkana çıktı dedim çıkmayana çıkmadı okadar . falcıya niye arkadaş olayım ki ?
birini savunan öyle ateşli savunuyor ki olumsuz birşey yazınca atlıyorlar resmen .olumsuz yazmaya çekinir olduk .zaten bildikleri birşey yok . nesibesinden tutun rezzanına sürekli övülüp durulen falcılar çıkmadı bende . benim enerjim tutmuyormuş bilmem ne . iyi falcı çıkarır valla sonucu . dışarda parasız fal bakan konu komşu vs ler bile daha iyi bakıyor .bana soruyorlar sevgilinin yaşı senin yaşın ilişki durumun vs vs ee herşeyi söylüyorum yani ne kaldı geriye ?ya dönücek ya dönmeyecek yüzde elli şansın var zaten at tuttarsa tutar bu kadar basit .

Küs müyüz

ortaya birşey atıyorsan bence arkasında dur yada hiç yazma .
kimse söyle de bilelim . hangi falcı ?
paralarımı kaptırmaktan zaten yoruldum şu topiğe katıldıımdan beri .

Baktırma o zaMAN SEN DE! durup durup senin de her falcıyı istediklerini söylemiyo diye kakalamandan da bunları okumaktan da daral geldi. senin sadece falcılarla değil bu ego ve negatiflikle hiç kimseyle tutmaz. offff yeter

ortaya birşey atıyorsan bence arkasında dur yada hiç yazma .
kimse söyle de bilelim . hangi falcı ?
paralarımı kaptırmaktan zaten yoruldum şu topiğe katıldıımdan beri .
Adam gibi okursan anlarsın. İnsanlık yapıp uyarayım dedim suçlu çıktım ya şuraya bak. İsteyen istediğini yapsın iyi niyetli olmakta kabahat

Baktırma o zaMAN SEN DE! durup durup senin de her falcıyı istediklerini söylemiyo diye kakalamandan da bunları okumaktan da daral geldi. senin sadece falcılarla değil bu ego ve negatiflikle hiç kimseyle tutmaz. offff yeter
ooo şampiyon sakin ol
ne bu şiddet bu celal
ayy hepsi çıktı deyince siz dayanamadım attım . artık baktırmıyorum zaten . fal baktırmak mübarek birşey sanki şampiyon .falların çıkıyorsa şurda işine ne bu arada . madem mutlusun n herşeyin iyi gidiyor ?ne iş o zaman ?
bir sürü falcı istediklerimi söyledi şampiyon ama burda yazmadım .şüpheli bulduklarımı yazdım . nesibe çıkmadı geçen sene baktırdım bu sene değil ayrıca . ne oldu zoruna mı gitti ?
haa şuda var bazılarıda olumlu konuştu diye herşeyi bildi diyor bunuda biliyoruz .

Adam gibi okursan anlarsın. İnsanlık yapıp uyarayım dedim suçlu çıktım ya şuraya bak. İsteyen istediğini yapsın iyi niyetli olmakta kabahat
o zaman açık açık söyleyeceksin . sen nerden anladın nerden biliyorsun ?
böyle adım at geri çek olmuyor . o zaman sende bir falcıdan duydun bunu ?nerden duydun ?

o zaman açık açık söyleyeceksin . sen nerden anladın nerden biliyorsun ?
böyle adım at geri çek olmuyor . o zaman sende bir falcıdan duydun bunu ?nerden duydun ?
Açık açık söylemek zorunda değilim. He aynen falcıdan duydum da geldim koşa koşa size söyledim. Bi kere ben kötü niyetli olsam sizi uyarmak yerine öğrendiklerimle arkanızdan dedikodunuzu yaparım. İnanmıyosan alıntılama rica ediyorum kimseyi özellikle de seni inandırmak zorunda değilim

Gözardı etmek en iyisi şu durumda! Kızlar bermuda sercenin_gozyasi MissCherryBlossom etiketleme yapaMAYIP AKLIMdakiler de var unuttum sanmayın. biz kendimizi bilen kişileriz.. uzun süredir baktırıyoruz ve haliyle bi falcı çıktığında karşılıklı sinerjiyle bağın oluyo, seviyoruz iletişim kurabiliriz ki bence onlar da zaten farkında ( güvenilirler için diyorum) ama ben bahsi geçen falcıların ya da burda imalarla laf taşıdıkları söylenenlere inanamıyorum. öyle olsa para verip baktırır mı insan ya ben saraylıyı twitte orda burda yazsam ya da x e , yine parayla baktırıyorum ve hepimiz öyle. herkes kendi problemiyle meşgul kim kime niye bilgi yetiştirsin ya da onların zaten bi kitlesi var niye ihtiyaç duysun.

iyi valla olumsuzuda söylemeyelim artık burda .
olaya bak .

Ben bilgi taşımaktan bahsetmedim. Yani burdan birinin bilgi götürdüğünden. Benim demek istediğim şey falcının bizim kimliğimizi özelimizi burdan biriyle paylaşması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…