Devreler yandı benim , saçma sapan alıntılayanlar, adam gibi anlamayanlar arada kaynayınca.Ayy Bermudam ya ben bi kahve içeyim yazarımBen bilgi taşımaktan bahsetmedim. Yani burdan birinin bilgi götürdüğünden. Benim demek istediğim şey falcının bizim kimliğimizi özelimizi burdan biriyle paylaşması :)
sen bence bir kendine gel . atarlanma ergen misin anlamadık .Gözardı etmek en iyisi şu durumda! Kızlarbermuda @thalix @MissCherryBlossom etiketleme yapaMAYIP AKLIMdakiler de var unuttum sanmayın. biz kendimizi bilen kişileriz.. uzun süredir baktırıyoruz ve haliyle bi falcı çıktığında karşılıklı sinerjiyle bağın oluyo, seviyoruz iletişim kurabiliriz ki bence onlar da zaten farkında ( güvenilirler için diyorum) ama ben bahsi geçen falcıların ya da burda imalarla laf taşıdıkları söylenenlere inanamıyorum. öyle olsa para verip baktırır mı insan ya ben saraylıyı twitte orda burda yazsam ya da x e , yine parayla baktırıyorum ve hepimiz öyle. herkes kendi problemiyle meşgul kim kime niye bilgi yetiştirsin ya da onların zaten bi kitlesi var niye ihtiyaç duysun.
Benim bir sürü falım çıktıben bir kaç falcı bilgi topluyor dedim diye burda suçlandım yeter bıktık sana olumsuz konuştular diye böyle konuşuyorsun diye ithamlarda bulundu bazıları .
siz o şekilde düşünüyorsanız o zaman sizede olumlu konuştular diye bildi diyorsunuz derm bende ki olay bu zaten .
falcının falı çıkar çıkmaz zaten fal baktırmak çok iyi birşeymiş gibi senin enerjin tutmaz negatifsin diyenler var çok güldüm ya .
madem hayatınız süper güzel her falınız çıkıyor burda hala niye varsınız ?oda soru işareti ?
ben mutlu olsaydım bu topiğie pek uğramazdım yani .
bana bakan arada bir tutturan falcı ilkay gürdür . bazen tutmasada ilkay yalan dolansız bir falcı her zaman söylerim .
diğerlerine yorum yapamıcam zamanı var dediklerinin zaten :))
ne oldu evlendin mi ?Benim bir sürü falım çıktıbuna rağmen burdayım kimse de karışamaz buna. İlla fallar çıkınca foruma girmememiz mi lazım nasıl bi mantık bu? Kime ne ya kimin ne zaman buraya gireceğinden
Hahahahahah falım çıkınca illa evlenmem mi lazım aklın fikrin evlilikte :) fal baktırsam da baktırmasam da burdayım bundan sana ne kime ne? Okumak yasak mı burayı? Madem fallar çıkmıyo boşuna uğraşma o zaman fal da baktırma foruma da girme. Bu son cümle benim fikrime göre değil senin fikrine göre bi cümle mesela :)ne oldu evlendin mi ?
isteyen girer tabi kide ama ben birşeyler bekleyenlerin girdiğini düşünüyorum .zaten kendinden emin olan niye fal baktırsın . bu benim fikrim canım . kimsenin doğru düzgün çıkan falı yok . alıntılayıp durmayın lütfen . kendi fikirlerim ortaya attım alınma sen .
Bişeyler hakkında yazıyorsanız yazdığınız şey hakkında yazılanları iyi okuyun. Burda bilgi alınıyo denmedi burdakilerin özel bilgilerini bir üyeyle paylaşıyor dendi!Yine sarayliya saldirilmis kadin fali birakti hala burda suclamalara maruz kaliyor ya pes..rahat birakin bence artik kadini,daha oncede yazdım yine yazıyorum sonuna kadar kefilim kendisine.iki senedir fal baktirdim ona hic bahsedildigi gibi birseyle karsilasmadm zaten onun fallari gelecek odakli çoğunlukla an yada gecmisten ziyade,benm hakkimda alacagi bilgiler birseyine yaramaz yani..
valla hepimiz burda erkekler için fal baktırıyoruz demek ki hepimizin aklı evlilikte . sen niye fal baktırıyorsun madem iş hayatın için mi ?Hahahahahah falım çıkınca illa evlenmem mi lazım aklın fikrin evlilikte :) fal baktırsam da baktırmasam da burdayım bundan sana ne kime ne? Okumak yasak mı burayı? Madem fallar çıkmıyo boşuna uğraşma o zaman fal da baktırma foruma da girme. Bu son cümle benim fikrime göre değil senin fikrine göre bi cümle mesela :)
saraylı zaten yok ki ortada . olsa ben atıcam fal .hiç baktırmadım canım .Yine sarayliya saldirilmis kadin fali birakti hala burda suclamalara maruz kaliyor ya pes..rahat birakin bence artik kadini,daha oncede yazdım yine yazıyorum sonuna kadar kefilim kendisine.iki senedir fal baktirdim ona hic bahsedildigi gibi birseyle karsilasmadm zaten onun fallari gelecek odakli çoğunlukla an yada gecmisten ziyade,benm hakkimda alacagi bilgiler birseyine yaramaz yani..
Bişeyler hakkında yazıyorsanız yazdığınız şey hakkında yazılanları iyi okuyun. Burda bilgi alınıyo denmedi burdakilerin özel bilgilerini bir üyeyle paylaşıyor dendi!
Tamam ne farkeder ikisi cok farkli seylermi ?? Ikiside bnm gozumde sahtekarliktir..bildigim kadariyla sarayli epey zmndir fal bakmiyor.sen en son ne zmn baktirdinki sarayliya boyle birseyi farkettin??ustu kapali konusmayi gecti senin ithamlarin bence direkt olayi ve kisileri belirtmelisinki bir anlami olsun.baska turlusu senin attigin bir iftiradan oteye gitmez..kimle konustun ozelden? Bende sarayliyla arkadasim hic ustune almadim mesela cunku senle ozelden paylasimimiz olmadi..sen soylemiyosan seninle ozelden konusan vatandas cikip bnm desin o kadar yureginiz yoksada laf salatasi yapmayin.Bişeyler hakkında yazıyorsanız yazdığınız şey hakkında yazılanları iyi okuyun. Burda bilgilınıyo denmedi burdakilerin özel bilgilerini bir üyeyle paylaşıyor dendi!
Uslubunu dogru bulmuyorum. yanlis anlama ama yada anla sen bilirsin. iyi niyetten anlayacak biri olman gerekirken neden olayi farkli boyuta tasidin gercekten anlamiyorum. Bermuda kimsenin avukatligini yapmadi burda acik yureklilikle dikkate alin yazmis sadece. Bende su zamana kadar yorumlarimi okumussundur hic bi falcinin fanatikligini yapmadim. bilsem boyle bi yanlisi bende soylerdim.Ama burda nedense bildigini paylasan kisiye illegal bakiliyo resmen.ne oldu evlendin mi ?
isteyen girer tabi kide ama ben birşeyler bekleyenlerin girdiğini düşünüyorum .zaten kendinden emin olan niye fal baktırsın . bu benim fikrim canım . kimsenin doğru düzgün çıkan falı yok . alıntılayıp durmayın lütfen . kendi fikirlerim ortaya attım alınma sen .
valla hepimiz burda erkekler için fal baktırıyoruz demek ki hepimizin aklı evlilikte . sen niye fal baktırıyorsun madem iş hayatın için mi ?
bir sonun olması lazım en azından .bana göre böyle .
iyide saraylı fal bakmıyor ki baksa ben baktırcam merak ediyorum . durup duruken niye saraylıyı hedef gösteriyor burda ?hani fal baksa şu an arkadaşlar dikkatli olun dese yine anlıcam ama saraylı ortada yok. hani bilgiyi toplayacak ortada olmayan bir falcı bu .Uslubunu dogru bulmuyorum. yanlis anlama ama yada anla sen bilirsin. iyi niyetten anlayacak biri olman gerekirken neden olayi farkli boyuta tasidin gercekten anlamiyorum. Bermuda kimsenin avukatligini yapmadi burda acik yureklilikle dikkate alin yazmis sadece. Bende su zamana kadar yorumlarimi okumussundur hic bi falcinin fanatikligini yapmadim. bilsem boyle bi yanlisi bende soylerdim.Ama burda nedense bildigini paylasan kisiye illegal bakiliyo resmen.
Dedim ya kimseyi inandırmak zorunda değilim. Kim olduğunu söylersem arkadaşımı zor durumda bırakıcam o yüzden söylemiyorum kimseden korktuğum yok. Belli ki iyi niyetten anlamayan bi insansın. Başkalarının özelini burdaki üyeye ifşa eden insan temiz dürüst falan değildir arkadaşım kendinizi kandırmayınTamam ne farkeder ikisi cok farkli seylermi ?? Ikiside bnm gozumde sahtekarliktir..bildigim kadariyla sarayli epey zmndir fal bakmiyor.sen en son ne zmn baktirdinki sarayliya boyle birseyi farkettin??ustu kapali konusmayi gecti senin ithamlarin bence direkt olayi ve kisileri belirtmelisinki bir anlami olsun.baska turlusu senin attigin bir iftiradan oteye gitmez..kimle konustun ozelden? Bende sarayliyla arkadasim hic ustune almadim mesela cunku senle ozelden paylasimimiz olmadi..sen soylemiyosan seninle ozelden konusan vatandas cikip bnm desin o kadar yureginiz yoksada laf salatasi yapmayin.
ben öfkeli değilim ki ne alaka ?kendi adıma aklım evlilikte falan değil valla:) ben öylesine eski arasın istiyorum. ve de daha çok iş için baktıyorum. ama sen evlilik için baktırıyorsan çok şey bekliyorsun. sanal falcılar o kadar iyi değil, böyle şeyleri göremezler. fazla beklenti içine girdiğin için bence bu kadar öfkelisin falcılara.
saraylı fal bakmıyor ki ama ?neyi dökücek ortaya hadi öyle biri var diyelim . saraylı fal bakmıyor yani kime yetiştircek?Dedim ya kimseyi inandırmak zorunda değilim. Kim olduğunu söylersem arkadaşımı zor durumda bırakıcam o yüzden söylemiyorum kimseden korktuğum yok. Belli ki iyi niyetten anlamayan bi insansın. Başkalarının özelini burdaki üyeye ifşa eden insan temiz dürüst falan değildir arkadaşım kendinizi kandırmayın
Sen simdi burdan biri dedi diye sevdigim dedigin kisiye kisiliksiz diyorsun..seni sevende senin hakkinda bise duyup inansa ?? Biraz empati lutfen,sevmek bu kadar basit olmamali..Yaaa ne kadar çirkin bir durum oysa ben de çok sevmiştim Sarayliyi. Nasıl paylaşır bu nasıl bir kişiliksizliktolayi.
Baska topiğikte de oldu ve daha da cirkini falcı anlatmış arkadaşın durumunu üye de ortaya yazdı. İğrenç ötesi diyorum.
Aslında nasıl anlatır ki insanların özelini yazıklar olsun !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?