Evet dogru bulmak zorunda degilim. Bulmuyorumda zaten.ahh neysr ya amaann anlamayan anlamiyo kime laf anlatiyoruzkiiyide saraylı fal bakmıyor ki baksa ben baktırcam merak ediyorum . durup duruken niye saraylıyı hedef gösteriyor burda ?hani fal baksa şu an arkadaşlar dikkatli olun dese yine anlıcam ama saraylı ortada yok. hani bilgiyi toplayacak ortada olmayan bir falcı bu .
yanlış anlayacağım bir durum yok . ben kişisine göre muamele yaparım . doğru bulmak zorunda değilsin uslubumu .
Her insan iyi niyetten anlar emin ol iyi niyet sezsem anlayacagimda nedense sezemiyorum..sevdigin arkadaslarini uyarsaydin ozelden sizi dusunuyorum adi altinda ispatsiz konusmalari samimi bulmam ve itibar etmem.edecek insanlar bulursun ama ben onlardan degilm,muhakeme yetenegim var allaha şükür.isim ver vermiyosanda bir konuyu kapat bence.Dedim ya kimseyi inandırmak zorunda değilim. Kim olduğunu söylersem arkadaşımı zor durumda bırakıcam o yüzden söylemiyorum kimseden korktuğum yok. Belli ki iyi niyetten anlamayan bi insansın. Başkalarının özelini burdaki üyeye ifşa eden insan temiz dürüst falan değildir arkadaşım kendinizi kandırmayın
Sen simdi burdan biri dedi diye sevdigim dedigin kisiye kisiliksiz diyorsun..seni sevende senin hakkinda bise duyup inansa ?? Biraz empati lutfen,sevmek bu kadar basit olmamali..
Acaba diyorum kartlari falci secimine mi biraksak onlarin enerjisi ile cekilen kartlar bende hep iyi sonuc verdiHahahaaa evet o mantiksiz olmus :) demekki sectigin kartlara gore yorum yapmis sadece,sen su falini dikkate albende bunu anlamıyorum minicik ekrandan tiklayarak sectigimiz kart gore yorummu yapilir,ben ordan istedigim karti bile secemiyorum tiklayim diyorum istedigim degil yanindaki geliyo:/ tarot ve katinada falcilarin senin niyetine ek acilim yapmasi sart ama maalesef cogu yapmiyor,yaptim diyende muamma..
Bencede soyle cnm benimde konustugum insanlar var boyle cok gergin bir ortam oluyorB
Bence söylemelisin canım şahsım adına Konuştuğum Kişilerin böyle olmadığından eminim kendim gibi ama bilinmesi dikkat etmesi gereken kişiler için önemli olabilir
Sen bir ağaca bakarsin yaprak gorursun, ben bir yaprağa bakarim agac gorurum. Konu bukadar net. Bencede uzatmaya gerek yok. Herkesin gorus acisi farkli, ben kotu degl iyi niyet sezdim.Her insan iyi niyetten anlar emin ol iyi niyet sezsem anlayacagimda nedense sezemiyorum..sevdigin arkadaslarini uyarsaydin ozelden sizi dusunuyorum adi altinda ispatsiz konusmalari samimi bulmam ve itibar etmem.edecek insanlar bulursun ama ben onlardan degilm,muhakeme yetenegim var allaha şükür.isim ver vermiyosanda bir konuyu kapat bence.
Burda bir evlenme meraklisi varsa oda sensin deminden beri okuyorum yazdiklarini biraz uslubunu bilde konus kac yasindasin sen ?? Sen fal baktirsan nolur gerci bu terbiyen ve gorgunle heryerde kendini belli edersin uslubuna dikkat et biz hayatımızdaki sorunlar icin baktiriyoruz bu ailevi olur yeri gelir erkek arkadasimiz icin olur cikar cikmaz burdada paylasiyoruz bir aylik adam icin ayilip bayilip milletin beynini patlatmiyoruz senin seviyenden konusuyorum anladin mi ?? 'Sampiyon' nasil bir usluptur allah askina ya okuyunca nevrim dondu ben bu uslubla konusan bir insana birsey tavsiye etsem nolur etmesem nolur,nickini degistirmen bile bir ise yaramamis senin direk belli ediyorsun kendini. Sunada cevap veriyim derdi olmayan aciz olan mi fal baktirir illa bazen yeri gelir ailevi bir mevzun olur arkadaslarina bile anlatamazsin yada bir derdin olur erkekler icin baktiriyoruz demis birisi kusura bakmasin kimse birisi benim haytimda olmayi hak etmiyorsa fallarla falan ugrasamam gurur diye bisey vardir giden birisi icinde su gune kadar hic fal baktirmadim baktirmamda.Bir kadinin her zaman bir agirligi bir adabi olmasi gerektigine inandim.Biraz kendinizi bilinde konusun fal baktiranlar erkek icin baktirir,evlilik icin baktirir aciz kadin tipine burundurmekte ustunuze yok !!! Once bir kendinize gelin !ne oldu evlendin mi ?
isteyen girer tabi kide ama ben birşeyler bekleyenlerin girdiğini düşünüyorum .zaten kendinden emin olan niye fal baktırsın . bu benim fikrim canım . kimsenin doğru düzgün çıkan falı yok . alıntılayıp durmayın lütfen . kendi fikirlerim ortaya attım alınma sen .
iyide saraylı bakmıyor ki canım fal uzun zamandır ?hadi diyelim öyle birşey yapıldı . neden şimdi biri çıkıp bunu söylüyor ?fal bakmıyor ki saraylı .Zaten şok oldum çok kızıyorum burdan bilgi gitmesi falan çok bişey ifade etmiyor.
Sonuçta ne kadar bilgi gider ki...
Ama baktığı falı başkasıyla paylasmis olmasi ne kadar tolere edebilir ki.
Bunu soyleyen arkadaş yalan söylüyor yada iftira atiyorsa (ihtimal vermiyorum niye böyle bir şey yapsın ki)
Günahı onun boynuna derdim Saraylı Selena O bu değil durum çirkin sen istermisin özelini baskalarindan duymayi.
Durum üzücü.
Sen yapmadigina inaniyorsun ben de inanmak isterim canım inşallah mantikli bir açıklamasi vardır
canım evlilik olayını hepiniz istiyorsunuz şimdi çıkıp istemiyorum falan demeyin yemezler . evet şampiyon evliilik deyince niye gocundun ?ben sevdiğim erkekle evlenmek isterim ne var bunda . sen istemiyorsun dost hayatı yaşa senelerdir yaşıyorsun heralde . sana başka cevabım yok hadi işine kızım . ayılırımda bayılırımda kime ne .bizde gururumuzla bekliyoruz zaten kimsenin peşinde koşmuyoruz koşsam da kime ne yani .Burda bir evlenme meraklisi varsa oda sensin deminden beri okuyorum yazdiklarini biraz uslubunu bilde konus kac yasindasin sen ?? Sen fal baktirsan nolur gerci bu terbiyen ve gorgunle heryerde kendini belli edersin uslubuna dikkat et biz hayatımızdaki sorunlar icin baktiriyoruz bu ailevi olur yeri gelir erkek arkadasimiz icin olur cikar cikmaz burdada paylasiyoruz bir aylik adam icin ayilip bayilip milletin beynini patlatmiyoruz senin seviyenden konusuyorum anladin mi ?? 'Sampiyon' nasil bir usluptur allah askina ya okuyunca nevrim dondu ben bu uslubla konusan bir insana birsey tavsiye etsem nolur etmesem nolur,nickini degistirmen bile bir ise yaramamis senin direk belli ediyorsun kendini. Sunada cevap veriyim derdi olmayan aciz olan mi fal baktirir illa bazen yeri gelir ailevi bir mevzun olur arkadaslarina bile anlatamazsin yada bir derdin olur erkekler icin baktiriyoruz demis birisi kusura bakmasin kimse birisi benim haytimda olmayi hak etmiyorsa fallarla falan ugrasamam gurur diye bisey vardir giden birisi icinde su gune kadar hic fal baktirmadim baktirmamda.Bira kendinizi bilinde konusun fal baktiranlar erkek icin baktirir,evlilik icin baktirir aciz kadin tipine burundurmekte ustunuze yok !!! Once bir kendinize gelin !
Aaa kafayi yicem usluba bak ya isine bak ne demekk yaa kizim ben seni boyle bilmezdm adam gibi konusyodm seninle. hic yakistiramadimm sana. En onemlisi dost hayati yasa nedemek !! bu cumleni geri almalisin. Kan cikar. Sen nerelisin ailen nasil bi kulturde bilmiyorm ama ben doguluyum ve bizde boyle seyler terstir kelimelerine dikkat et bu cumleyi bama soyleseydin isler degisirdi. cok yumusak iyi kalpliyim ama tersim cok pis.canım evlilik olayını hepiniz istiyorsunuz şimdi çıkıp istemiyorum falan demeyin yemezler . evet şampiyon evliilik deyince niye gocundun ?ben sevdiğim erkekle evlenmek isterim ne var bunda . sen istemiyorsun dost hayatı yaşa senelerdir yaşıyorsun heralde . sana başka cevabım yok hadi işine kızım . ayılırımda bayılırımda kime ne .bizde gururumuzla bekliyoruz zaten kimsenin peşinde koşmuyoruz koşsam da kime ne yani .
Canim benim cevap verdigimiz insanin uslubu ve tarzi belli ne anlatmaya calisirsak bos Allah islah etsin ne diyim ! Cevap vermeye bile degmez uzun uzun yazicaktim ama anlamiycak o yuzden kendi seviyesinde kalsin bosver !Aaa kafayi yicem usluba bak ya isine bak ne demekk yaa kizim ben seni boyle bilmezdm adam gibi konusyodm seninle. hic yakistiramadimm sana. En onemlisi dost hayati yasa nedemek !! bu cumleni geri almalisin. Kan cikar. Sen nerelisin ailen nasil bi kulturde bilmiyorm ama ben doguluyum ve bizde boyle seyler terstir kelimelerine dikkat et bu cumleyi bama soyleseydin isler degisirdi. cok yumusak iyi kalpliyim ama tersim cok pis.
Yine mi karisti ortalik, saraylihanimla ben de son olaylardan sonra cok yazistim,
O konu uzerine.
Ama is burdaki uyelerin ozeline asla girmez. Herkesin derdi kendinedir zaten.
bende burda 2 uye ile fallarimi ve ozelimi cok acik paylasiyorum,
hatta bulusmaya gidecek kadar yakin hissetigim bir uye var.
Bende asiri rahatsiz oldum simdi bu aciklamadan, bencebermuda soyle lutfen,
Gizli kalmasin.
Saraylihanim icin de burdaki uyelerin nickleri ile ne yapabilir ki.
Bizi az cok tahmin ediyolardir zaten yazdiklarimizdan.
Baktigi fallar icin de asla birinden bilgi toplayarak, bakim yapmadigina eminim.
Bana sahsen gelecek odakli konusur hep ve dedigi seyleri de yasarim.
Bu son olaylardan sonra da zaten kac kere sordum fal bak diye, bakmiyor.
Para icin yada birileri ile yaris icin fal bakan bir insan olmadigina emin ve kefilim.
ya bi de şu var herkes zaten güvendiğine en özelini anlatıyor ( falcı olarak) ben bu olaylardan bağımsız işi mantığa vurduğumda dediğin gibi üslupla okuyan biri biraz seziyi de kullanıp nicklerden çıkarım yapar da.. yine altını çiziyorum amacı 3 5 kuruş fazla kazanmak için dolandırıcılık yapanların dışında EN BABA diye tabir edebileceğimiz kişiler niye yapsın. birinde oluyo 30 sıra bazen diğeri fal baktığında pusuya yatılıyor yakalamak için. Bilemedim ben 2sini de severim ihtimal veremem
Ya bilmiyorum atartcan. Kiz zaten ortam kirliliginden rahatsiz olup cekildi.
Pc olayina cok hakim bir kiz sarayli. Fal sitelerinin cevirebilecegi oyunlari,
Donebilecek isleri falan anlatti az cok. Konusacak, anlatacak o kadar cok seyi var ki,
Su nick sunun bu nick bunun muhabbeti cok banel kaliyo yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?