Ben onun yazdıklarını görmüyorum da alıntılama yaptıkça onu bence var olan hadsizliği ve seviyesizliği artıyor. bağyan kişinin fal bakma isteği sadece evlilik ve falcıların bunu yüzde bi milyon garanti ile görebileceğine inanıyor ve aksi durumlar söylenince çirkefe bağlıyor. ve falın çıkıp muradımıza erince bu foruma girme maksadının bittiğini düşünüyor.
bir ömür garantili evlilik TSE damgalı falcı bulalım kendisine.. evi de pembe panjurlu olsun. verdiği değerle de yücelttiği adam kendisine de mıhla çakılı olsun.
Anlamadım niye o tarz konusuyorsa birden atarlaniyor.
Amann zaten bişi diyim mi şu hale gelmişse fal alemi bilinçsizce kullanılmasından .. bakıyorum sitelere bazen onlarca isim, onlarca silik tipli falcı ismi cismi belli olmayan.. kadın eşarbını bağlamış farklı nickle bakım yapmaya devam eden falcı bile gördü bu gözlerBugünlere gelene dek biz de çok sömürüldük ama her ne kadar ortak tepki almaya çalışsak da olmuyo bi nevi bağımlılık.. şükür ki enerjilerin uyuştuğu sağlam denilen bi iki tanesi hala piyasada
Ya bilmiyorum atartcan. Kiz zaten ortam kirliliginden rahatsiz olup cekildi.
Pc olayina cok hakim bir kiz sarayli. Fal sitelerinin cevirebilecegi oyunlari,
Donebilecek isleri falan anlatti az cok. Konusacak, anlatacak o kadar cok seyi var ki,
Su nick sunun bu nick bunun muhabbeti cok banel kaliyo yani.
Tellwe yönetimi izin veriyor o hesaplara isterse elli tane olsun sesleri cikmazMedyumAysel tellwede eşarp bağlamış medyumvedatın ta kendisi :)))))
son olarak ; Saraylı,Selena,İlkay,Nesibe,Fama,Venüs, Emine size verdiğim paraya da hiç acımadım ve çok çıktı ama EVLENEMEDİM HALASİZ ÇOK KÖTÜ FALCISINIZ ! :)))))))
MedyumAysel tellwede eşarp bağlamış medyumvedatın ta kendisi :)))))
son olarak ; Saraylı,Selena,İlkay,Nesibe,Fama,Venüs, Emine size verdiğim paraya da hiç acımadım ve çok çıktı ama EVLENEMEDİM HALASİZ ÇOK KÖTÜ FALCISINIZ ! :)))))))
Emine beni evlendirdi, boşandırdı sonra yine evlendirdi. Bir de arada bi kız yapacakmışımemine dediğin emine kurtuluş mu canım? nasıldır çıktı mı falı? bana şu ara iş bulucağımı söyledi. bir aya kalmıcak demişti ayh çıkar inşş
emine dediğin emine kurtuluş mu canım? nasıldır çıktı mı falı? bana şu ara iş bulucağımı söyledi. bir aya kalmıcak demişti ayh çıkar inşş
kızlar son kez yazıyorum. İyi niyetli olarak gördüğümü söyledim size. İnanıp inanmamak size kalmış ama Allah şahidim ki durup dururken birisini karalayacak bi insan değilim. Vicdanım rahat kalbim de temiz. Ben saraylı bilgi topluyor demedim. Nickinizi bilebilir ona kendinizi açıp arkadaş olup özel hayatınızı da anlatmış olabilirsiniz bunu yargılayamam bu size kalmış. Benim anlatmaya çalıştığım şey saraylı neden gidip bunları burdaki üyeye anlattı? Başkasının özel hayatını anlatmak ayıp. Bakın bilgi topladı şu bu demiyorum. Özel hayatını dökmüş. Burda herkesin özel hayatı iki kişilik değil. Daha karmaşık ilişkileri olan var ya da yasak ilişkisi olan. Bunu yargılamıyorum ama bilinmesini de istemezler bence. Niye saraylı gidip bunları söylemiş? Bu üye de kendini çok iyi biliyo madem kendisinden çok emin gelsin anlatsın herşeyi. Ben iyiliğim dokunsun diye yazdım yemin ederim. İnanıp inanmamak size kalmış
Bazilari kendi fikirlerini baskalarinda da var saniyorlar yazik tek amaci evlenmek belli kiMedyumAysel tellwede eşarp bağlamış medyumvedatın ta kendisi :)))))
Hadi diyelim misal anlatti o kisi neden anlatiyor onu merak ettim ben o da cok guven verici bir hareket yapmamis o zamankızlar son kez yazıyorum. İyi niyetli olarak gördüğümü söyledim size. İnanıp inanmamak size kalmış ama Allah şahidim ki durup dururken birisini karalayacak bi insan değilim. Vicdanım rahat kalbim de temiz. Ben saraylı bilgi topluyor demedim. Nickinizi bilebilir ona kendinizi açıp arkadaş olup özel hayatınızı da anlatmış olabilirsiniz bunu yargılayamam bu size kalmış. Benim anlatmaya çalıştığım şey saraylı neden gidip bunları burdaki üyeye anlattı? Başkasının özel hayatını anlatmak ayıp. Bakın bilgi topladı şu bu demiyorum. Özel hayatını dökmüş. Burda herkesin özel hayatı iki kişilik değil. Daha karmaşık ilişkileri olan var ya da yasak ilişkisi olan. Bunu yargılamıyorum ama bilinmesini de istemezler bence. Niye saraylı gidip bunları söylemiş? Bu üye de kendini çok iyi biliyo madem kendisinden çok emin gelsin anlatsın herşeyi. Ben iyiliğim dokunsun diye yazdım yemin ederim. İnanıp inanmamak size kalmış
Ya olabilir onun amacı da, bunu genele yayarak, çıktı çıktı diyosun da hala burdasın gibi avam ve geniş açıdan yoksun zihniyetiyle uzun uzun , uzun uzun,yine uzun uzun en çok kendisiyle kavgası olduğunu gösteren eleştirel yıkıcı tavırları çok gerdi.İyi ki gözardı et var. Kız, evlenip,bebek bekleyen kişilerin de yazdığının, nişan arefesinde olanların da hala baktırıp yazdığının farkında değil.aman neyse üstüne çok bile yorum yaptımBazilari kendi fikirlerini baskalarinda da var saniyorlar yazik tek amaci evlenmek belli ki
Anlamadım kuzum yazdığınıHadi diyelim misal anlatti o kisi neden anlatiyor onu merak ettim ben o da cok guven verici bir hareket yapmamis o zaman
Atartım seni bilmem ama ben özel hayatımın benimle ilgisi olmayan biriyle paylaşılmasını istemem hele ki evli adamlarlaysam ya da başka karmaşık ilişkilerim varsa. Bilmem anlatabiliyo muyumEvet Neden söylemiş, söyleyen kişi söylesin o zaman. herkes kimsenin hayatına karışamaz da.. niye söylesin ,neden söyleme gereği duysun? söylediği kişiye yani burdaki üyeye sağlayacağı katkı ne ? birlikte gülüp eğlenmek için mi dalga amaçlı.Ya Bermuda senin iyi niyetle yaptığın belli, Falcının da kötü olmadığı belli.Ama karmaşıklık,karışıklık vs herkesin özeli tabi de bunu bilmek kişiye ne verir ne götürür?
diyo ki Saraylı bi üyenin özelini, burdaki başka üyeye anlattı diyelim.. o üyenin de bu bildiklerini bi başkasına anlatması ne kadar etik diyo? yani Saraylı nın yaptığı varsayılan şeyin aynısını o da yapmış olmuyor mu ? ( üyenin özelinin anlatıldığı üye bunu niye paylaşıyor? )Anlamadım kuzum yazdığını
Tamam da bu saraylının yaptığını meşru kılmaz kidiyo ki Saraylı bi üyenin özelini, burdaki başka üyeye anlattı diyelim.. o üyenin de bu bildiklerini bi başkasına anlatması ne kadar etik diyo? yani Saraylı nın yaptığı varsayılan şeyin aynısını o da yapmış olmuyor mu ? ( üyenin özelinin anlatıldığı üye bunu niye paylaşıyor? )
Atartım seni bilmem ama ben özel hayatımın benimle ilgisi olmayan biriyle paylaşılmasını istemem hele ki evli adamlarlaysam ya da başka karmaşık ilişkilerim varsa. Bilmem anlatabiliyo muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?