Binnaz Abla

Yine olaylar olaylar kizlar :) ben nedense bermudaya inandim, sarayli cok fevri ve egolu biri bence, kendisine tuzaklar kuruldugu komplolar duzenlendigine dair garip inanislari var, dusunmeden ani cikis yapabilme kapasitesi olan biri, boyle bir olay olduysa dedikodu-ozel paylasma amacli degil kendini savunma mekanizmasindan dolayi olabilir, sanirim kendisi uzun suredir kendi ayaklari uzerinde durmaya calisiyor.

Kizlar bermuda sonuna kadar hakli sarayliya atan herkezin ozel hayati resmen ortada kiza yuklenmeyin malesef cok hakli.ummadik tas bas yariyor.bermuda kanitsiz zaten hic kimseyi hicbirsekilde suclamaz.

Eğer bi önceki kavgadan ötürü , şu komplo olduğunu düşündüğü , sorun yaşadığı üye ile ilgiliyse paylaştığı bilgiler, yaşadığı haksızlığı savunduğu mekanizma şekli çok yanlış olur.egolu olduğunu düşünmüyorum çok. istese pc den hiçbirimizin anlamadığı kadar iyi anlayan bir zekası var,istediği şekilde ulaşabilir her dökümana sorun bu değil. bazen insanların haksızlığa başkaldırışı farklılık gösterir. kimisi intikamla, kimisi esip gürleyerek vs vb yapar da.

hassasiyetlerimiz yaptığımız iş ne olursa olsun profesyonelliğin önüne geçmemeli. ben dedikodu mahiyetinde söylediğini sanmıyorum, savunma amaçlı olmasını da meşru bulmuyorum. ama söylediği kişinin de bunu bi başkasına iletme durumu da çok garip? Saraylı konuştuğu kişilerin de güvenilirliğini sorgulamalı bu noktada.

Sagol kuzum basim agrior biraz uzun uzun yazamadim

yapanlar vardır ya danışıklı döğüş. ben sana birini söylerim, diğer gün sen bana söylersin .. böyle böyle çark döner. ben iyi falcı olayım çalışayım derdi yok ki. nasıl daha çok kazanabilirim mantığındalar.

Ego neden kotu bir sey olarak algilaniyor ki? Aslanim diye soylemiyorum ama sadece egolarimi torpulemeye calismak bile hayatima bir seyler katmistir.. Ben burda aslinda saraylinin iyi niyetli biri oldugunu dusundugum icin bilinci bir eylrmden cok bilincsizce ortaya cikan egosal bir durumdan kaynaklanabilecegine vurgu yapmistim, yoksa kisisel bilgileri 3. Kisilerle paylasmak etik degil ve yaptirim dogurabilecek sonuclari vardir, bunu belki "iyi niyetli kusur" azaltabilir, benim dusuncem beni baglar, tamamen varsayimsal bir seyden bahsediyorum, boyle olmayabilir tabi ki de

anlatılan kişi kim bilmiyorum ama arkadaş sen de hiç masum değilsin. biri sana bişi anlatıyo belki sana güvenerek ,sen de gidip başkasına. nerden tutsan elinde kalır. cadı kazanı olmaya başladı iyice

anlatılan kişi kim bilmiyorum ama arkadaş sen de hiç masum değilsin. biri sana bişi anlatıyo belki sana güvenerek ,sen de gidip başkasına. nerden tutsan elinde kalır. cadı kazanı olmaya başladı iyice
O anlatılan kişi kendisini çok iyi biliyo. Anladı ondan bahsettiğimi. Madem yalan söylüyorum haksızım buyursun gelsin savunsun kendini.

Kizlar bu arada falalem uyelik sozlesmesini okudunuz mu hic? Tamamen kendilerini hic birseyden sorumlu tutmayip her seyden kullanici sorumludur diyorlar, ozellikle 20. Maddeye bakin..

Binnazin gizlilik politikasi daha iyi. En azindan yetkili merciler disinda bilgilerin 3. Kisilerle paylasilmayacagini taahhut etmisler

ID ,,EGO,SUPEREGO herkeste var.ego ben demektir.herkesin düşüncesi kendinedir. kaldı ki herkes diğerinin her şeyine imrenebilirken bir tek aklını kıskanmaz.çünkü herkesin aklı kendince paha biçilemez. ego kendi çıkarlarını gözetmekten çıkıp, başkalarını etik sayılamayacak şekilde ezme yoluna gidecekse bi zahmet de törpülensin.

O anlatılan kişi kendisini çok iyi biliyo. Anladı ondan bahsettiğimi. Madem yalan söylüyorum haksızım buyursun gelsin savunsun kendini.

Sen bu olayın neresindesin inan çözemedim.
Saraylı burdan bir üyeye anlatmış.
O üyede sana mı anlattı .
Lütfen kim olduğunu söyle artık olay iyice tuhaflasti

bermuda Saraylı tüm varsayımları ele alarak belki bir tek o kişinin değil belki benim belki onun seceresini döktü diyelim.. senin burda konuştuğum tek bir kişi var dediğin kişiyse anlattığı kişi ve canınının yanacağını biliyorum dediğin kişiyse eğer inan kim olduğunu bilmiyorum ama çok samimiyetsiz, senin paylaştığın özelinin de sadece onda kalacağından emin misin şu saatten sonra?

Hayır o kişi değil. Saraylı burdan birine anlatıyo herşeyi. Sonra selena saraylı olayı patlak verince de bu kişi gelip benim arkadaşıma anlatıyo. Ben arkadaşımdan çok eminim. Bu konuyla ilgili yazdığım son şey de bu olsun. Herkes istediğine inanmakta özgür ama bile bile susmak da olmazdı ben kendime yakışanı yaptım vicdanım rahat

Cidden anlatan bosbogaz kimse çıksın bencede ortaya laf tasimayi biliyorsa bu kadarinada cesaret gostermeli..su sanal ortamda bile yolda gorseniz tanimayacaginiz insanlarin ozel hayatini irdeleyip giybet yapiosunuz ya allah islah etsin..hayir yokmu baska skintiniz?isiniz?ilgi alaniniz?size ne xxxin ozel hayatindan,iliskisinden burasi sanal gercekte kim oldugunuzu bu kadar belli etmeyin burda lutfen,iyi taraflarinizi gosterin biz kotu taraflarinizi disarda goruyoruz zaten...

Kizlar bermuda soylemis iste kimde problem oldugunu.. Hatta anladi demis kendisini.. Eger yanlis anlamadiysam burda yazismislar da hatta o kisiyle. :) neyse ozetle ben kendi adima bu iyi niyetli uyari icn bermudaya tesekkur ediyorum.
Diger konularda da usluplar falan cok cirkin cok yanlis, bicogunuz cok haklisiniz kizmakta, katiliyorum ben de cileden ciktim bazi seyleri okurken, ne yani hepimiz evlilik meraklisi erkek delisi miyiz vs dedim ama bir sey yazmayi uygun bulmadim cunku bir linc kampanyasina donusturmek de bizlere yakismaz.. Guvenilen falcilarla yola devam..

O zaman kant' tan hepimize gelsin " uzerimdeki yildizli gok ve icimdeki ahlak yasasi"

O zaman kant' tan hepimize gelsin " uzerimdeki yildizli gok ve icimdeki ahlak yasasi"

okumadım ama paradoksu mu anlatıyor.. bize öğretilenler, sıkışıp kaldıpımız ''toplumsal kimlikler, düşünceler, ahlaklar,onlar, bunlar, şunlarrr '' ve sınırsız ve alabildiğine özgürlükler..

poff bi arkımın çok güzel bi lafı var da yazarsam müebbet yerim yazmıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…