Bunu sana soyleyen neden soyluyor demek istedimAnlamadım kuzum yazdığını
Sagol kuzum basim agrior biraz uzun uzun yazamadimdiyo ki Saraylı bi üyenin özelini, burdaki başka üyeye anlattı diyelim.. o üyenin de bu bildiklerini bi başkasına anlatması ne kadar etik diyo? yani Saraylı nın yaptığı varsayılan şeyin aynısını o da yapmış olmuyor mu ? ( üyenin özelinin anlatıldığı üye bunu niye paylaşıyor? )
Falcilar arasinda bilincli bilgi paylasimi olduguna da pek inanmiyorum, sonucta tercih edildikce para kazaniyorlar, ben falci olsam paylasmazdim, neden birisi benim enformasyonumla prim yapip benden cok kazansin ki? Rekabet nerde? Yapiyorsaniz da yapmayin :)
O anlatılan kişi kendisini çok iyi biliyo. Anladı ondan bahsettiğimi. Madem yalan söylüyorum haksızım buyursun gelsin savunsun kendini.anlatılan kişi kim bilmiyorum ama arkadaş sen de hiç masum değilsin. biri sana bişi anlatıyo belki sana güvenerek ,sen de gidip başkasına. nerden tutsan elinde kalır. cadı kazanı olmaya başladı iyice
kiz bermuda kim bu kisi yahu iyice gerildi ortalik canimO anlatılan kişi kendisini çok iyi biliyo. Anladı ondan bahsettiğimi. Madem yalan söylüyorum haksızım buyursun gelsin savunsun kendini.
O anlatılan kişi kendisini çok iyi biliyo. Anladı ondan bahsettiğimi. Madem yalan söylüyorum haksızım buyursun gelsin savunsun kendini.
Hayır o kişi değil. Saraylı burdan birine anlatıyo herşeyi. Sonra selena saraylı olayı patlak verince de bu kişi gelip benim arkadaşıma anlatıyo. Ben arkadaşımdan çok eminim. Bu konuyla ilgili yazdığım son şey de bu olsun. Herkes istediğine inanmakta özgür ama bile bile susmak da olmazdı ben kendime yakışanı yaptım vicdanım rahatbermuda Saraylı tüm varsayımları ele alarak belki bir tek o kişinin değil belki benim belki onun seceresini döktü diyelim.. senin burda konuştuğum tek bir kişi var dediğin kişiyse anlattığı kişi ve canınının yanacağını biliyorum dediğin kişiyse eğer inan kim olduğunu bilmiyorum ama çok samimiyetsiz, senin paylaştığın özelinin de sadece onda kalacağından emin misin şu saatten sonra?
ID ,,EGO,SUPEREGO herkeste var.ego ben demektir.herkesin düşüncesi kendinedir. kaldı ki herkes diğerinin her şeyine imrenebilirken bir tek aklını kıskanmaz.çünkü herkesin aklı kendince paha biçilemez. ego kendi çıkarlarını gözetmekten çıkıp, başkalarını etik sayılamayacak şekilde ezme yoluna gidecekse bi zahmet de törpülensin.
O zaman kant' tan hepimize gelsin " uzerimdeki yildizli gok ve icimdeki ahlak yasasi"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?