Binnaz Abla

Belli kurallara gore isleyen evren (objektif) ve belli kurallari olmayan kisiden kisiye gore degisen ahlak (subjektif) arasindaki celiskiyi anlatiyor. Arkadasin lafi ne merak ettim dm' den yazarsin bir ara

Ya 1o dk dır düşünüyorum hem kendimi, hem burayı hem dış dünyayı.. insanlar çok çoğalıyo aynı hızla insanlık ölüyo ya da çoktan ölmüş. bu olayla şunu anladım: insanlar artık o kadar yalnız ki ve o kadar güvensiz ki en içinden çıkamadığı, paylaşamadığı olaylarını sanalda anlatıyo,falcılara sosyal medyada..tanımadığı kişiler tanıdıklarından daha yakın oluyo çünkü zarar veremeyeceğini düşünüyo.. çok üzüldüm hadi benm senin onun belki sorduğu şeyler çok basit. ya duysa anlatılan kişi hikayesinin sebep ne olursa olsun paylaşıldığını. ıyyy sanalda bile dedikodu ,o , bu,şu..

Ne günlere kaldık..

Cirkin dunyadan kacmak için gelinen dunya da basina yikilmis gibi hisseder insan muhtemelen haklisin. Yagmurdan kacarken doluya tutulmak.

Belli kurallara gore isleyen evren (objektif) ve belli kurallari olmayan kisiden kisiye gore degisen ahlak (subjektif) arasindaki celiskiyi anlatiyor. Arkadasin lafi ne merak ettim dm' den yazarsin bir ara

ucundan yakalamışım direk çelişki canlandı cünkü gözümde.yazarım bi araşuan derin derin analiz içindeyim. doğru ne, kime göre neye göre, ahlak neye göre kime göre. nietczhe den girip freud dan çıkıcam sanırım:)

ve fal bize bir gerçeği daha öğretti : bekleyen her şey önce acır, sonra soğur. sonra soğutur.

Atart bitanem aslinda kucuk insanlar insanlari, buyuk insanlar fikirleri konusurmus...ben hep bu pencereden bakiyorum ve komik geliyor bosver.. o kadar issiz gucsuz ve o kadar ezik insan varki napicaklar onlarin isi bu !insanlari konusmak onu buna yetistirmek durust insanlari karalamak guven bosa cikarmak ..

''Kendi kalbine bakamayanın yaşamı bulanıktır; kendi yüreğine bakabilme cesareti gösterenler gönlünün muradını keşfedenlerdir. Dışarıya bakan rüya görür, hayal dünyasında kaybolur, içeriye bakan uyanır, kendini keşfeder’’ Carl Gustav Jung''

Valla bigün ölürsem mezar taşıma dürüstlükten geberdi yazın diye dilekçe vercem .. pardon dilekçe verilmez vasiyet vercem.
Zeki olursun mütevazi olursun, alttan alırsın, karşıdakinin eksilerini görürsün kapatırsın. yüceltirsin. ben kaldırabilirim dersin belki o kaldıramaz deyip içine atarsın ,şişersin. olsun intikam almıyım dersin. iyi insan olursun, iyi insan derler,güvenirler, alttan alırsın destek lursun ne olursa olsun yanındayım dedirten kişi olursun.Sonra bi şahlanmaya kalkarsın .. '' noldu sen böyle değildin '' derler ve sen artık konuşarak bişey anlatamadığın insanlara donuklaşarak, hissizleşerek ,alışarak susar ve sadece gülümsersin..

Peki dersin bazen ,inandığın için değil tükendiğin için dersin çünkü ;
Hz. İsa’ya sormuşlar, ölü diriltmekten daha zor ne olabilir? Demişki: İfhamü men la yefhem ( Anlayamayana anlatmak)

Kucuk insanlar olmasa buyuklerin kiymeti anlasilmaz ki hersey zittiyla var..aptal insanlar olmasa zekiler cirkinlikler olmasa guzellikler gorulemez..O yuzden sinek viziltisindan ote degil bu laf tasimalar benim icin herkes ne yaparsa yapsin..

Sinek küçük ama mide bulandirir derler yaa buda öyle canım sinek viziltisi ama fena midemi ve beynimi bulandirdi.

Niye bu kadar sessiz kalındi ona da anlam veremedim.
Neye uzulecegimi şaşırdım. Güvenip fal attığımız insanların yaptigina mı!!!!
Burda güvenip konuştuğumuz dertlestigimiz insanların yaptigina mii !!!
Durum fena hem de çok fena.
Ama bu da unutulur bu da geçer bu da gider

Şu an bu saatte bu yaziyi yazmak istemezdim o kadar sacma seyler burda yazilip ciziliyor ki
Arkadaşlar burda bermudanin anlattigi kisi benim bu konunun neden buraya geldiginide anladim
Bu saatten sonra bana bisi yazmayin cünkü burda oturup bunu anlatmak dahi istemoyorum birinin yalanini ögrenip tesadufen üstünkörü bahsettigim birdaha o konuya bile girmedigim bir mesele büyümuş ve saraylidan bilgi alip burda paylasmaya dònmüs hayir bu bu sekilde degil ama bunu ozahta edemem nedeni özeli tamamen desifre etmek olur vu insani bisi degil
Bana gelince kendi hatami gayet biliyorum ama bende karsimdeki insanlari degerlendirme hakkina sahibim .

Binnazdakiker daha evlikik odaklilar kime atsan evlenecegini söyler
Sanki daha kurumsal ve falı fal gibi görüyor aslında tamamen para verip oyun oynuyorsun gibi. Çok derinlikili falcıları yok, eğlence sektörüne hizmet veren bir site tadında. Çok para bayıldıktan sonra anladığım için kendimi zekamdan dolayı daha bi sevdim

Dün biryolunvar Emine'ye kahve falı yolladım.. Ay bütün falcıların dediğini demiş o da
Bir de eski erkek arkadaşımın dediği bir cümleyi söylemiş, kimseye de bahsetmedim..
Şok geçiriyorum..
Ayrıca ilişkim tam olarak kaos haline geldi, ayrılalı oldu bi 6 ay neredeyse ama hala tam olarak bitmedi..
Allah'ım sen sabır ver, AMİN!

Ya bu Emine ile benim hiç enerjim tutmadı. Burada seveni de var baya ama o hevesle gittim anı bile tutmadı bacım bana.

Benim anlamadığım nokta tamam birileri Saraylıya laf taşıyor buradaki nicklerden bahsediyor lakin buradaki insanlar o kadının dediklerini de yaşıyor.Yalnızca bu forumdakiler o kadına fal baktırmıyor dışarıdan bir sürü kişi fal baktırıyor.Ben bu tutumu doğru bulmuyorum gidip bir falcı ile konuşabilir kızın yaşı zaten genç falcı diye set falan mı örmesi lazım.Ama Saraylı'nın bu kadar basit olaylar içinde yer almayacağını düşünüyorum daha önce ona hiç fal baktırmamış biri olarak.

Kizlar ben ilk defa fal baktiricam nelere dikkat etmeliyim. Nesibeye baktiricaktim hemen cevrimdisi oldu neden acaba. Birde selena medyum selena mi?

Kizlar ben ilk defa fal baktiricam nelere dikkat etmeliyim. Nesibeye baktiricaktim hemen cevrimdisi oldu neden acaba. Birde selena medyum selena mi?

Fazla ayrıntı vermemeye çalış. bazen sistem sanırım geç ç.dışı duruma getiriyormuş falcıları.
Selena da medyum selena canım evet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…