okumadım ama paradoksu mu anlatıyor.. bize öğretilenler, sıkışıp kaldıpımız ''toplumsal kimlikler, düşünceler, ahlaklar,onlar, bunlar, şunlarrr '' ve sınırsız ve alabildiğine özgürlükler..
poff bi arkımın çok güzel bi lafı var da yazarsam müebbet yerim yazmıım
Cidden anlatan bosbogaz kimse çıksın bencede ortaya laf tasimayi biliyorsa bu kadarinada cesaret gostermeli..su sanal ortamda bile yolda gorseniz tanimayacaginiz insanlarin ozel hayatini irdeleyip giybet yapiosunuz ya allah islah etsin..hayir yokmu baska skintiniz?isiniz?ilgi alaniniz?size ne xxxin ozel hayatindan,iliskisinden burasi sanal gercekte kim oldugunuzu bu kadar belli etmeyin burda lutfen,iyi taraflarinizi gosterin biz kotu taraflarinizi disarda goruyoruz zaten...
Cirkin dunyadan kacmak için gelinen dunya da basina yikilmis gibi hisseder insan muhtemelen haklisin. Yagmurdan kacarken doluya tutulmak.Ya 1o dk dır düşünüyorum hem kendimi, hem burayı hem dış dünyayı.. insanlar çok çoğalıyo aynı hızla insanlık ölüyo ya da çoktan ölmüş. bu olayla şunu anladım: insanlar artık o kadar yalnız ki ve o kadar güvensiz ki en içinden çıkamadığı, paylaşamadığı olaylarını sanalda anlatıyo,falcılara sosyal medyada..tanımadığı kişiler tanıdıklarından daha yakın oluyo çünkü zarar veremeyeceğini düşünüyo.. çok üzüldüm hadi benm senin onun belki sorduğu şeyler çok basit. ya duysa anlatılan kişi hikayesinin sebep ne olursa olsun paylaşıldığını. ıyyy sanalda bile dedikodu ,o , bu,şu..
Ne günlere kaldık..
Belli kurallara gore isleyen evren (objektif) ve belli kurallari olmayan kisiden kisiye gore degisen ahlak (subjektif) arasindaki celiskiyi anlatiyor. Arkadasin lafi ne merak ettim dm' den yazarsin bir ara
Atart bitanem aslinda kucuk insanlar insanlari, buyuk insanlar fikirleri konusurmus...ben hep bu pencereden bakiyorum ve komik geliyor bosver.. o kadar issiz gucsuz ve o kadar ezik insan varki napicaklar onlarin isi bu !insanlari konusmak onu buna yetistirmek durust insanlari karalamak guven bosa cikarmak ..Ya 1o dk dır düşünüyorum hem kendimi, hem burayı hem dış dünyayı.. insanlar çok çoğalıyo aynı hızla insanlık ölüyo ya da çoktan ölmüş. bu olayla şunu anladım: insanlar artık o kadar yalnız ki ve o kadar güvensiz ki en içinden çıkamadığı, paylaşamadığı olaylarını sanalda anlatıyo,falcılara sosyal medyada..tanımadığı kişiler tanıdıklarından daha yakın oluyo çünkü zarar veremeyeceğini düşünüyo.. çok üzüldüm hadi benm senin onun belki sorduğu şeyler çok basit. ya duysa anlatılan kişi hikayesinin sebep ne olursa olsun paylaşıldığını. ıyyy sanalda bile dedikodu ,o , bu,şu..
Ne günlere kaldık..
Atart bitanem aslinda kucuk insanlar insanlari, buyuk insanlar fikirleri konusurmus...ben hep bu pencereden bakiyorum ve komik geliyor bosver.. o kadar issiz gucsuz ve o kadar ezik insan varki napicaklar onlarin isi bu !insanlari konusmak onu buna yetistirmek durust insanlari karalamak guven bosa cikarmak ..
Ay ne diyecem bilemedim,Atart bi el at bana.
Ay ne diyecem bilemedim,Atart bi el at bana.
Sanki daha kurumsal ve falı fal gibi görüyor aslında tamamen para verip oyun oynuyorsun gibi. Çok derinlikili falcıları yok, eğlence sektörüne hizmet veren bir site tadında. Çok para bayıldıktan sonra anladığım için kendimi zekamdan dolayı daha bi sevdimBinnazdakiker daha evlikik odaklilar kime atsan evlenecegini söyler
Ya bu Emine ile benim hiç enerjim tutmadı. Burada seveni de var baya ama o hevesle gittim anı bile tutmadı bacım bana.Dün biryolunvar Emine'ye kahve falı yolladım.. Ay bütün falcıların dediğini demiş o da
Bir de eski erkek arkadaşımın dediği bir cümleyi söylemiş, kimseye de bahsetmedim..
Şok geçiriyorum..
Ayrıca ilişkim tam olarak kaos haline geldi, ayrılalı oldu bi 6 ay neredeyse ama hala tam olarak bitmedi..
Allah'ım sen sabır ver, AMİN!
Bilemedim ki kuzum ya, kafam allak bullak oldu fallardan artıııkYa bu Emine ile benim hiç enerjim tutmadı. Burada seveni de var baya ama o hevesle gittim anı bile tutmadı bacım bana.
Kizlar ben ilk defa fal baktiricam nelere dikkat etmeliyim. Nesibeye baktiricaktim hemen cevrimdisi oldu neden acaba. Birde selena medyum selena mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?