- 29 Ekim 2015
- 163
- 238
- 33
- 41
Eğer Nesibeye baktıracaksan, sorunu bir yerde yazıp kopyala yazmakla uğraşma copy-paste yap, ayrıca daha önceden kredini satın al hazır olsun. Valla ancak ben öyle yetişebiliyorum.Kizlar ben ilk defa fal baktiricam nelere dikkat etmeliyim. Nesibeye baktiricaktim hemen cevrimdisi oldu neden acaba. Birde selena medyum selena mi?
Ya bu Emine ile benim hiç enerjim tutmadı. Burada seveni de var baya ama o hevesle gittim anı bile tutmadı bacım bana.
Hiç bulaşma. Biz ettik sen etmeKizlar ben ilk defa fal baktiricam nelere dikkat etmeliyim. Nesibeye baktiricaktim hemen cevrimdisi oldu neden acaba. Birde selena medyum selena mi?
Aslında o da doğru bak. Bide güzel güzel tüyo veriyorum bendeHiç bulaşma. Biz ettik sen etme
Fazla ayrıntı vermemeye çalış. bazen sistem sanırım geç ç.dışı duruma getiriyormuş falcıları.
Selena da medyum selena canım evet :)
Eğer Nesibeye baktıracaksan, sorunu bir yerde yazıp kopyala yazmakla uğraşma copy-paste yap, ayrıca daha önceden kredini satın al hazır olsun. Valla ancak ben öyle yetişebiliyorum.Hera34 ün dediği gibi çok ayrıntı vermemeye çalış. Seni yönlendiriyorlar ve pekte bildikleri bişey olmuyor o zaman.
Hiç bulaşma. Biz ettik sen etme
Cok merak ettim denemek istedim. Bosaniyorum adamdan kurtulcam mi onu sorcamAslında o da doğru bak. Bide güzel güzel tüyo veriyorum bende
online falcılar hep aynıCok merak ettim denemek istedim. Bosaniyorum adamdan kurtulcam mi onu sorcam
dertliyiz işte ondan ne yapıcağımızı şaşırdık canım .Paranızı fal baktırararak sokağa atağacağına hemde büyük günahlara gireceğinize direk camı açıp fırlatın yada çöpe atın çok saçma geliyo helede sanal ortamdan
PaRa vermeden ben bakarım hem güzel şeyler sölerim canını sıkmam arkadaşımdertliyiz işte ondan ne yapıcağımızı şaşırdık canım .
sağol canım .PaRa vermeden ben bakarım hem güzel şeyler sölerim canını sıkmam arkadaşım
Ne deyim herkes bi umut peşinde yaşıyo iştesağol canım .
bende paramı sokağa attığımı düşünüüyorum . boş yere . zaten herşey olucağına varıyor . fal işi yalan dolan işte . neler dönüyor bir bilsen burda sanalda .
Sana noluyo ki? Ne oldu atomu mu parçaladı, kansere çare mi buldu da yardım etmek istedi? Fal baktırmayın, paranızı çöpe atın. Bu mu yardım etmek? Bunu burada o kadar insan akıl edemiyor da hanımefendi lütfedip yardım etti, hepimiz bir anda aydınlandık, falı bıraktık. Umut dünyası işte lafı çok garip bence. Fesat düşünmek istemiyorum ancak aklıma da iyi düşünceler gelmiyor.insanlar bize yardım etmek istiyor sadece . bu ne ya tepki ?sürekli birilerine tepki veriyorsunuz . bide bana agresif falan diyorsunuz . fal fal kafayı bozdum iki aydır bende . ama yani biri hadi kızım ya inanma falan deyince kimseyi terslemiyorum . ne var ki bunda?arkadaşlarımda bunu söylüyor .atarlanayım mı ?haklılar . para senin günah senin tabi kime ne . ama insanlar sadece tavsiye veriyor işte .
sanki fal işi çok mubarek işmiş gibi birde yok sen negatifsin enerjin kimseyle tutmuyor demiyorar mı ?sanki duan kabul olmuyor diyorlar . yazılcak çok şey var ama yazmıcam artık burdaki üyelere . falcılara yorumum sadece . falcılar hakkında yorum yapıp çıkıcam ...kim ne derse desin umrumda değil açıkcası .
ben takılmadım demek ki dışardan bakılınca insanlar bana acıyor diye düşündüm ve kendimde acıdım açıkcası .ben içimden geleni söyledim okadar bacım ...garip değil maalesef gerçekler...Sana noluyo ki? Ne oldu atomu mu parçaladı, kansere çare mi buldu da yardım etmek istedi? Fal baktırmayın, paranızı çöpe atın. Bu mu yardım etmek? Bunu burada o kadar insan akıl edemiyor da hanımefendi lütfedip yardım etti, hepimiz bir anda aydınlandık, falı bıraktık. Umut dünyası işte lafı çok garip bence. Fesat düşünmek istemiyorum ancak aklıma da iyi düşünceler gelmiyor.
PaRa vermeden ben bakarım hem güzel şeyler sölerim canını sıkmam arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?