- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
ben takılmadım demek ki dışardan bakılınca insanlar bana acıyor diye düşündüm ve kendimde acıdım açıkcası .ben içimden geleni söyledim okadar bacım ...garip değil maalesef gerçekler...
selenaya fal attım beğenmedim pek . yani beklentimin altınaydı . ortalama bir falcının dedikleri gibiydi .bu mu selena dedim okadar övülmüş günlerce bekledim kadını . anlık durumlarda iyi kötü diyemem ama çok genel şeyler .çok ayrtıntı verdim belkide kadının ayarını bozdum bilmiyorum . bir arkadaşıma yazsam aynı şeyleri söylerdi . çıkarsa gelecek yazıcam .gelecek odaklı konuşmuş falı kısa tutmuş. geçmiş hiç yok nerdeyse andada eh işte yani .
şimdi topa tutanlar olucaktır ama durum bu bende .. çok geneldi ...
benim favorim ilkay gür sanırım ya şimdilik ..ihtimaller veriyor ilkay kesin olmaz yada olur demiyor gerçi oda :)
çıkanlar oldukça yazıcam olumlu-olumsuz ne varsa .şimdilik verdikleri tarihlere var daha ..
serüvenede soru sordum güya cevaplamadı henüz günler geçti . ihtiyacı yok heralde fala pek takılmıyor . serüvende anda iyiydi ama gelecek için birşey söyledi pek yapıcağımı sanmıyorum . hatta eminim . o yüzden birşey diyemiyorum . oda beklentimin altındaydı .
Selenanin fali bendede kisaydi. Kucuk soyledigi üç sey bir haftada cikti. Asil bekledigim cabuk olabilecek sey degil. Ama ileriye doğru adim atacaksiniz demis. Ne zaman belli degil tabi :) O yuzden kotu oldugunu duşünmüyorum fal kısa olsada canım.selenaya fal attım beğenmedim pek . yani beklentimin altınaydı . ortalama bir falcının dedikleri gibiydi .bu mu selena dedim okadar övülmüş günlerce bekledim kadını . anlık durumlarda iyi kötü diyemem ama çok genel şeyler .çok ayrtıntı verdim belkide kadının ayarını bozdum bilmiyorum . bir arkadaşıma yazsam aynı şeyleri söylerdi . çıkarsa gelecek yazıcam .gelecek odaklı konuşmuş falı kısa tutmuş. geçmiş hiç yok nerdeyse andada eh işte yani .
şimdi topa tutanlar olucaktır ama durum bu bende .. çok geneldi ...
benim favorim ilkay gür sanırım ya şimdilik ..ihtimaller veriyor ilkay kesin olmaz yada olur demiyor gerçi oda :)
çıkanlar oldukça yazıcam olumlu-olumsuz ne varsa .şimdilik verdikleri tarihlere var daha ..
serüvenede soru sordum güya cevaplamadı henüz günler geçti . ihtiyacı yok heralde fala pek takılmıyor . serüvende anda iyiydi ama gelecek için birşey söyledi pek yapıcağımı sanmıyorum . hatta eminim . o yüzden birşey diyemiyorum . oda beklentimin altındaydı .
Yazdığım cevabın şaka yollu olduğunu anlamış olmalıydın daha sonraki msj dan tabiki bakamamPekii fal baktirarak büyük günah isliyorsak biz.
Sen fal bakarak nasıl bir günah isleyeceksin canım onu da yazı versen bi zahmet
bendede olmayacak birşeyi demiş . yani umarım kendimi küçük düşürmem o şekilde . eskiyle hesaplaşıcaksın gibi birşey demiş açıkcası muhattab olmak istemiyorum artık o kişiyle .bende enerjisi tutmadı heralde . spesifik bildiği birşeyde yok geneldi . dedikleride uzun vadeli şeylerdi .Selenanin fali bendede kisaydi. Kucuk soyledigi üç sey bir haftada cikti. Asil bekledigim cabuk olabilecek sey degil. Ama ileriye doğru adim atacaksiniz demis. Ne zaman belli degil tabi :) O yuzden kotu oldugunu duşünmüyorum fal kısa olsada canım.
yok ya bilememiş birşey . çok geneldi . ben zaten herşeyi anlattım ona rağmen yani dediği birşey yok . çok genel . normal bir arkadaşada anlatsam aynı şeyleri der . dediği birşeyde hiç olacak birşey değil . eskiyle hesaplaşıcan demiş öyle birşeye niyetim yok . zaten adam aramıyor ee bende aramıyorum ne hesabı kitabı ?o arar bana bulaşırsa ancak öyle ama oda öyle birşey yapmaz niye yapsın durup duruken . hatta herkes herşeyi bildi diyor diye bende etkilendim dün benimkini arasam mı diye düşündüm bile :))Selena iyidir kız detay vermedim ben ona hiç ama herşeyi çok güzel anlatmıştı. Keşke detay vermeseydin.
Mail yoluyla bsktirsaydin baltiracak olursan bir daha mail at.
Tabii baktırmak istersen haa baktir diye demiyorum
lütfen alıntı yapma benden . ben ortaya konuşuyorum .kimseyle tartışcak halim yok .A anitaaa neden bu kadar gergin ve tartışmaya meyilli bir insansın? Bir süredir artık fal baktırmadığım için topiği dışardan izlemeyi tercih ediyorum ama ne zaman tartışma çıksa sen hep bir şekilde içinde oluyorsun.
Burdaki herkes erişkin birey hatta çoğu kişi parasını kendi kazanıyor. Herkes parasını nereye harcayacağına kendi karar verir. Birisi gelip "ay fala verceğinize sokağa atın daha iyi" deyince kimse "aa bu benim hiç aklıma gelmemişti, aynen ya" demiyor.
Ne fali, kahve fali mi ?rezzana fal attım, anı cok iyi bildi hıc bilgi vermemiştim bu arada.gelecek inşallah cıkar
Ya ben 10 gun beklemistim ama gida zehirlenmesi gecirdigini soyledi baktiginda. İyi bir falci o yuzden cekmedim falimi ben.Arkadaşlar ilkay gür ün fal bakmasi cok mu uzun suruyor. Dun geceden beri ilerleme yok. Tum gun sitedeydi kendisi
Hadi yaa. Sistemde ama sabahtan beri. Demekki gayet sağlıklı umarım en kısa süre de bakar. 10 gün iyi beklemişsinYa ben 10 gun beklemistim ama gida zehirlenmesi gecirdigini soyledi baktiginda. İyi bir falci o yuzden cekmedim falimi ben.
Ne fali, kahve fali mi ?
kız ahcik,bakma sen cokiye,ne dediği belli çeSana noluyo ki? Ne oldu atomu mu parçaladı, kansere çare mi buldu da yardım etmek istedi? Fal baktırmayın, paranızı çöpe atın. Bu mu yardım etmek? Bunu burada o kadar insan akıl edemiyor da hanımefendi lütfedip yardım etti, hepimiz bir anda aydınlandık, falı bıraktık. Umut dünyası işte lafı çok garip bence. Fesat düşünmek istemiyorum ancak aklıma da iyi düşünceler gelmiyor.
Denesem mi acabakahve attım ben
Ara ara gelior buralara bazilari degisik degilmiİnsanlar akıl vermeyi ne çok seviyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?