Binnaz Abla

A anitaaa neden bu kadar gergin ve tartışmaya meyilli bir insansın? Bir süredir artık fal baktırmadığım için topiği dışardan izlemeyi tercih ediyorum ama ne zaman tartışma çıksa sen hep bir şekilde içinde oluyorsun.

Burdaki herkes erişkin birey hatta çoğu kişi parasını kendi kazanıyor. Herkes parasını nereye harcayacağına kendi karar verir. Birisi gelip "ay fala verceğinize sokağa atın daha iyi" deyince kimse "aa bu benim hiç aklıma gelmemişti, aynen ya" demiyor.

ben takılmadım demek ki dışardan bakılınca insanlar bana acıyor diye düşündüm ve kendimde acıdım açıkcası .ben içimden geleni söyledim okadar bacım ...garip değil maalesef gerçekler...

Selena iyidir kız detay vermedim ben ona hiç ama herşeyi çok güzel anlatmıştı. Keşke detay vermeseydin.
Mail yoluyla bsktirsaydin baltiracak olursan bir daha mail at.
Tabii baktırmak istersen haa baktir diye demiyorum

slm kızlar sevgilimle aram bozuldu iyi değil benle pek iyi konuşmuyor soğuk konuşuyor sizce msj atayımmı onun aramasını msj atmasınımı bekleyim cok kötüyüm neyapcağımı bilmiyorum

Selenanin fali bendede kisaydi. Kucuk soyledigi üç sey bir haftada cikti. Asil bekledigim cabuk olabilecek sey degil. Ama ileriye doğru adim atacaksiniz demis. Ne zaman belli degil tabi :) O yuzden kotu oldugunu duşünmüyorum fal kısa olsada canım.

bendede olmayacak birşeyi demiş . yani umarım kendimi küçük düşürmem o şekilde . eskiyle hesaplaşıcaksın gibi birşey demiş açıkcası muhattab olmak istemiyorum artık o kişiyle .bende enerjisi tutmadı heralde . spesifik bildiği birşeyde yok geneldi . dedikleride uzun vadeli şeylerdi .

Selena iyidir kız detay vermedim ben ona hiç ama herşeyi çok güzel anlatmıştı. Keşke detay vermeseydin.
Mail yoluyla bsktirsaydin baltiracak olursan bir daha mail at.
Tabii baktırmak istersen haa baktir diye demiyorum
yok ya bilememiş birşey . çok geneldi . ben zaten herşeyi anlattım ona rağmen yani dediği birşey yok . çok genel . normal bir arkadaşada anlatsam aynı şeyleri der . dediği birşeyde hiç olacak birşey değil . eskiyle hesaplaşıcan demiş öyle birşeye niyetim yok . zaten adam aramıyor ee bende aramıyorum ne hesabı kitabı ?o arar bana bulaşırsa ancak öyle ama oda öyle birşey yapmaz niye yapsın durup duruken . hatta herkes herşeyi bildi diyor diye bende etkilendim dün benimkini arasam mı diye düşündüm bile :))
ama yapmadım tabi .:)))
su falı attım ben ona .

lütfen alıntı yapma benden . ben ortaya konuşuyorum .kimseyle tartışcak halim yok .

Arkadaşlar ilkay gür ün fal bakmasi cok mu uzun suruyor. Dun geceden beri ilerleme yok. Tum gun sitedeydi kendisi

Kızlar biryolunvardaki ilkay malum hepiniz bilirsiniz. Geçen hafta bir arkadaşım (türbanlı) ona fal atmıştı. Kız ilkayı facebookundan da eklemiş. İlkay bu kızın falına bakıp parasını almış. Sonra kızın bir haftaya yakın soru kısmını yanıtlamamış. Kız arkadaşım da merak etmiş neden böyle falan 5 yıldız verip tatlı dille "ilkay ablacım teşekkür ederim falın için sorular kısmıma da müsait bir zamanında bakarsan çok sevinirim. Bol kazançlı haftalar yazmış" bugün falcı değerlendirme kısmına.

Peki kıza ilkay terbiyesizinden gelen cevap ne olmuş dersiniz?
Aynen şöyle bana screenshotlarını ve copypastlerini attı;

"Merhaba. Şimdiye dek kendi görüşüm farklı da olsu kimseyi ayırt etmiyordum. Ancak artık ideolojik türbanlılara (kasnak kafalılar ya da astronot kafalılar diyorum onlara) ve Akepe destekçilerine kalbim, kapım sonsuza dek kapalıdır. Benim görüşüme göre ülkesini bir deli yüzünden bile bile yakan kişilerin hayatımda hükmü yoktur. Kimse ölsün falan asla demiyorum. Ancak yok sayıyorum. Bundan sonra hiçbir tayyo destekçisi lütfen bana fal göndermesin, yok saysın. Çünkü benim gözümde yoklar. Sayfandan anladığım kadarıyla sen de iyi bir tayyo hayranısın. Yolun açık ola ama benden uzak ola. Bir şey yazsan da okumayacağım, çünkü seni de her akepeli gibi yok sayıyorum. Atatürk çocuğuyum ve öyle kalacağım. Lütfen fal yollama, iletişim kurma, hatta engelliyorum. Bu konuyu zaten seçim zamanı herkese açık paylaştım. İdeolojik türbanlılarla, hele ki ülkeyi yakan bir meczupu destekleyen hiçbir insan (babam dahil) hayatımda para kazandırsa bile yer almayacak. Hoşçakal, engelliyorum"

Facebookuna atmış kızın durduk yere.
Bu nasıl bir terbiyesizliktir nasıl bir saygısızlıktır sana mı kalmış başkalarının görüşü a ahlaksız kadın..
Esefle kınıyorum. Arkadaşıma derhal biryolunvar a ve ilkaya dava açmasını söyledim. Heryerde de bunu paylaşmasını söyledim. Size detavsiyem böyle bir saygısıza paranızı kaptırmayın.

Arkadaşlar ilkay gür ün fal bakmasi cok mu uzun suruyor. Dun geceden beri ilerleme yok. Tum gun sitedeydi kendisi
Ya ben 10 gun beklemistim ama gida zehirlenmesi gecirdigini soyledi baktiginda. İyi bir falci o yuzden cekmedim falimi ben.

Ya ben 10 gun beklemistim ama gida zehirlenmesi gecirdigini soyledi baktiginda. İyi bir falci o yuzden cekmedim falimi ben.
Hadi yaa. Sistemde ama sabahtan beri. Demekki gayet sağlıklı umarım en kısa süre de bakar. 10 gün iyi beklemişsin

kız ahcik,bakma sen cokiye,ne dediği belli çe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…