Binnaz Abla

Arkadasini cagirdi galiba ikisi konussunlar bence

güzel konuşmuş ilkaycım her zamanki gibi

Bütün falcılara değil sözüm böyle olanlara sana ne milletin ne yanlısı olduğu sen kendi işine yap o kadar karşısında ki kişiyi nasıl bir aşağılama şekli bu engelliyorum falan demiş herşeyden önce yaptığı işe saygısı yok.

Kızlar farklı sitelerde bakan iki falcı var Bir Yolun Var Edna Tanura ve Binnaz Abla'da ki Mercan Arslan
Falsepeti Gülcan ve Tellwe Gülsene86 aynı kişiler.

güzel konuşmuş ilkaycım her zamanki gibi
falcı ilkay hanımın yaptığı tamamen terbiyesizliktir buradan kendisini kınıyorum bayan tesettürlü olabilir eğer sen paranı alıyor isen onun falına ya bakarsın yada iade edersin ama aşağılamak terbiyesizliktir demekki bu kardeşimiz ilkayın sahifesinde ki paylaşımları gibi şeyler paylaşsa yada alkol şişeleri ile her gece onun gibi barlara takılsa modern aklı başında birisi olacakmış BU GERİ KALMIŞ KAFAYI VE İLKAYI KINIYOR BURADAN PROTESTO EDİYORUM

Kızlar farklı sitelerde bakan iki falcı var Bir Yolun Var Edna Tanura ve Binnaz Abla'da ki Mercan Arslan
Falsepeti Gülcan ve Tellwe Gülsene86 aynı kişiler.
bu sık sık oluyor dün gece Binnaz ablada ADA NUR ve yeşim ÇAKIRA 2 saat ara ile kahve falı attım ve fallar gelid bir kaç yer değişikliği dışında kelimesi kelimesine noktasına kadar aynı siteye bildirdim bir falı iade ettiler ve şuan ikisi aynı kişi olarak aktif fal abkıyor ve site bana sadece benzerlik var herkes ekmak parasına çalışıyor diye cevap verdi artık bu siteler göz göre göre bunlara çanak tutuyorlar

Ekmek parası içinse doğru düzgün çalışsınlar insanları aptal yerine koymak ne kadar dürüst bir yaklaşım birde terbiyesizliğin alasını yapan saygısızlar var onlar daha kötü paranla fal baktır soruna cevap vermesin günlerce üstüne birde hakaret içerikli mesaj yazsın...

Aynen,son kelimedine kadar katiliyorum,helal sana az bile demissin..

KesInlikle katiliyorum herkezin siyasi gorusu farklidir saygi duymali.her kim olursa olsun.birde o kucumsedigi basortu cogumuzun annesi kapalidir .ailemizde kapali insanlar vardir.arkadaslarimiz da ayni sekilde.bu sekilde kucumsemesi.kendisine hic yakistiramadim.kapali olmak geri kafaliliksa kendisine birsey diyemiyorum.utanmali bence.yaptigi cok ayip.fal da atardim kendisine severdimde.boyle dusunen bir insana fal atmam asla...

Binnaz abladan fal baktıracağım ama birkaç isim arasında kararsız kaldım.
Müge Aydın
Şevval Erdal
Benna Küçüker ve Ekin Sarpen arasında kararsız kaldım siz hangisini tavsiye edersiniz veya bu isimler dışında da biri olabilir

Hiçbiri parana yazık.

Gızlar ben bir Arapla komşuydum 1 yıldır falan aramız gayet iyiydi kadın fal bakıyormuş. Ben de kendime bakamıyordum. Birbirimize baktık. Söylediği bazı şeyler çıktı. Diğerlerini bekliyorum. Kadın benimkini tarif etti falan. (Yeni tabi) :)) Yolculuğa falan çıktım. Aynen de söylediği gibi gelişti olaylar. Çok şaşkınım var ya.. Hala da beklemede olan fallarım var gerçi tellwe'de... Neyse artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…