Promosyon baktiracagim ilk fal diyeparayla olunca kiyamiyorum
Promosyon baktiracagim ilk fal diyeparayla olunca kiyamiyorum
Gızlar ben bir Arapla komşuydum 1 yıldır falan aramız gayet iyiydi kadın fal bakıyormuş. Ben de kendime bakamıyordum. Birbirimize baktık. Söylediği bazı şeyler çıktı. Diğerlerini bekliyorum. Kadın benimkini tarif etti falan. (Yeni tabi) :)) Yolculuğa falan çıktım. Aynen de söylediği gibi gelişti olaylar. Çok şaşkınım var ya.. Hala da beklemede olan fallarım var gerçi tellwe'de... Neyse artık
Sorarım canım. Google Translate'den anlaşıyoruz ufak tefek harfler,şekiller dışında:))Nerde bu hatun bize de bakmak ister mi
Sorarım canım. Google Translate'den anlaşıyoruz ufak tefek harfler,şekiller dışında:))
Sorarım canım. Google Translate'den anlaşıyoruz ufak tefek harfler,şekiller dışında:))
Arapça yazıp göndersin önemli değil
Hatun bir de kahveyi yarım koyup içiyor daha çok fal oluşsun diyeAmin der en sonunda falı bitiririz
Hatun bir de kahveyi yarım koyup içiyor daha çok fal oluşsun diye
Amin der en sonunda falı bitiririz
Kahve falı için önereceğiniz bir isim var mı kızçeler? Az da olsa dedikleri çıkan?
Sahte ve gerçek Fama diyip duruyolar onun için kararsız kalıyorum o yüzdenFama. En son cok pis terslemisti beni ama yine de severim.
Eh yani , hem sevap hem fal aynı anda olur mu bilmem ama , günahıyla sevabıyla bindik bi alamete gedeyozz gıyameteKdsdjloss hem fal hem sevap biarada
Fama. En son cok pis terslemisti beni ama yine de severim.
Sahte ve gerçek Fama diyip duruyolar onun için kararsız kalıyorum o yüzden
Kahve falı için önereceğiniz bir isim var mı kızçeler? Az da olsa dedikleri çıkan?
Evet o konuda haklisin, yazili bakiyor sonucta.
Tellwe de hislerenerji var o da fena degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?