Aylardır beklenen olay dün akşam gerçekleştiBuluştuk, ama sinir etti beni..... Ukala ukala davranmalar bana öyle gelmiş olabilir belki bilemiyorum,insan hiç ikimize dair konuşmaz mı konuşmadık Sonra sen neden sinirlisin neye sinirlendin deyip durdu, bi giderken iyi gibiydik,belki benden kurtuluyor diye sevinmiştir Saat sabahın dokuzunu geçmiş şu zamana kadar arayan soran yok, neyse bişey demicem. Nesibe'nin dediği gibi oldu başlangıcı, devamını görcez.
Aylardır beklenen olay dün akşam gerçekleştiBuluştuk, ama sinir etti beni..... Ukala ukala davranmalar bana öyle gelmiş olabilir belki bilemiyorum,insan hiç ikimize dair konuşmaz mı konuşmadık Sonra sen neden sinirlisin neye sinirlendin deyip durdu, bi giderken iyi gibiydik,belki benden kurtuluyor diye sevinmiştir Saat sabahın dokuzunu geçmiş şu zamana kadar arayan soran yok, neyse bişey demicem. Nesibe'nin dediği gibi oldu başlangıcı, devamını görcez.
Rezzan hanimda donecek rahat ol dedi. Su forumda kalburustu ne kadar falci okuduysam donecek dedi.
Dejavu yigit x2
Bakirkoydeki neslihan ve senay
Tanimadigim isimsiz 3 tarotcu
Falcibaci isabell x 3
Tellwe selena
Tellwe kiraze x2
Tellwe kahinvanga
Tellwe hoennir
Tellwe rehber
Tellwe ugga
Nesibe
Rezzan abla
Askkahini ve adin disinda hepsi gelecek dedi adini hatirlamadigim bircogu.
Sadece adin ve askkahini olumsuz.
Bbu kadar flalci yanilmasin
RezAn ve nesibeden iyice bir umut geldi ama patlamam insallah
insallah guzel seyler olsunnn cok sevindim bir tek nesibe mi bildi canim?
falalemde nalan ablayıda deneyin derim ben :)
nalan abla yaşadıklarını bildimi? ne baktırdın ona?
ozgoktu, sana sordum :)
insallah guzel seyler olsunnn cok sevindim bir tek nesibe mi bildi canim?
dediği zamanda mı oldu peki canım?
nalan abla yaşadıklarını bildimi? ne baktırdın ona?
ozgoktu, sana sordum :)
kahve falı baktırdım şekerim..bana genel olarak olumlu konuştu gelecekle ilgili bişiy sormuştum olsa bile geriye dönme dedi durum tespitleri çok güzeldi valla başkalarını etkilemek istemem ama ben beğendim grçekten..bide çok çabuk yorumladı şaşırdım yani :)
kahve falı baktırdım şekerim..bana genel olarak olumlu konuştu gelecekle ilgili bişiy sormuştum olsa bile geriye dönme dedi durum tespitleri çok güzeldi valla başkalarını etkilemek istemem ama ben beğendim grçekten..bide çok çabuk yorumladı şaşırdım yani :)
daha öncede rezzan ablaya da baktırmışsındır muhakkak. yani onun söyledikleri ile de eşleşiyor mu?
Ben daha sevinemiyorum, buluştuğumuzla kaldık ortada bişi yok henüzDün gece gözüme uyku girmedi.
Nesibe bana nasıl olacağını daha doğrusu nasıl başlayacağını söyledi şuan öyle tam dediği gibi oldu, gerisini önümüzdeki günlerde görcez bakalım.
Şevval ablanın da tam dediği tarihte oldu,kadın bana 1 hafta içinde dedi ki ilk defa Şevval ablanın falı patlıcak demiştim, kiraze bana ilk eylül demişti sonra ekim, ekim tuttu mu artık bilmiyorum tam da ekimin son günüSonraki falında ekimde gelişme olcak ama kış aylarında kesin bir ilişkinin içindesiniz demişti...
Esincenin de dediği zaman aralığının içinde oldu..
Çok fal baktırdım hazirandan beri zamanı denk getirenler bu şahıslar...
Hoş ilişki için demişlerdi ortada ilişki yok daha
Bu arada Rihannas, bak Mithat da koc burcuymus.
17 saat önce [Kahve Falı]
prenses34
mithat beni sevdini benle evlenmek istediğini söledi yengesine bahsetmiş benden.yengeside ciddiseniz evlenin demiş.maddi durumu kötü mithatın umarım düzelir bianönce.duygu adisi yüzünden ayrılmışdık ama barışdık.duygu ayrıldı mithattan.mithata sordum duygu rahatsız ediyomu seni diye etmiyo dedi.ben mithattan başkasını istemiyom.mithat sarışın mavi gözlü uzun boylu zayıf yakışıklı biri.koç burcu.
Bu arada Rihannas, bak Mithat da koc burcuymus.
17 saat önce [Kahve Falı]
prenses34
mithat beni sevdini benle evlenmek istediğini söledi yengesine bahsetmiş benden.yengeside ciddiseniz evlenin demiş.maddi durumu kötü mithatın umarım düzelir bianönce.duygu adisi yüzünden ayrılmışdık ama barışdık.duygu ayrıldı mithattan.mithata sordum duygu rahatsız ediyomu seni diye etmiyo dedi.ben mithattan başkasını istemiyom.mithat sarışın mavi gözlü uzun boylu zayıf yakışıklı biri.koç burcu.
oo mithat brad pitt mubarek.prensesin bu kadar ısrar etmesini şimdi anlıyorum
Benim adami birakip Mithat a gitmeye karar verdim, vallahi Brad Pitt tipliymisbekle beni prenses geliyorum
TatliCadi cevrim ici ama bana bakmiyorNedir bu kardesim, neden bakmiyor bu hatun bana
cherrycim banada bakmiyorsen bide benden öncesindir haalaa tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?