Oyumu Emineye koyuyorum
Hislerenerji gelmiş mi? O iyi bakıyordu benim eski falımdan ucundan tutanlar olmuş.
Hislerenerji gelmiş mi? O iyi bakıyordu benim eski falımdan ucundan tutanlar olmuş.
Emineye akayim bari bende.
Atart kiz emineye fal atalim
Ben emineye baktırdım ama çok enteresan bir yorum olmuş, bir tane daha falcıda şans deneyeyim dedim.
Genelde hep aynı isimlere atıyorum zaten, dedim bir yenilik yapayım ama yok sanırım
Aynen ben de o yuzden size sormadan fal atmıyorum :)Riske girmyrm ben artık tüm siteler üçkağıtçı dolu.
çıkanları oldu, yeniler için beklemedeyim , onların da çıkabileceği kuvvetle muhtemel çünkü gerçekçiKizlaaar selam :) selenaya fal baktirmayi cok istiyorum genelde tutuyor denmis onceden ama son zamanlarda iyi bakamiyor deniliyor oyle mi ? Dedigi seyler cikan var mi yakin zamanda aranizda ?
çıkanları oldu, yeniler için beklemedeyim , onların da çıkabileceği kuvvetle muhtemel çünkü gerçekçi
Onemli seyler mi cikti peki? Birde tarih mi veriyor yoksa yakin zaman da gibi yuvarlak mi konusuyor? Birde ne fali baktirmistin canim sen sadece su mu bakiyor
ben hep su falı baktım , anda bi kere hiç bilinemeyecek şeyleri biliyor. gewçmişte olumsuz sayılabilecek bikaç önemli şeylerini yaşadım. tarih konusunu veriyor ama ısrarla takılmayın diyo . ben şahsım adına beğeniyorum çok
Tesekkur ederim canim denicem bende kesinlikle :)
Kizlaaar selam :) selenaya fal baktirmayi cok istiyorum genelde tutuyor denmis onceden ama son zamanlarda iyi bakamiyor deniliyor oyle mi ? Dedigi seyler cikan var mi yakin zamanda aranizda ?
Bana baktığı fal da az çok çıkmış ama benim sevdiğim adam dengesiz olduğundan fallar da şaşıyor. Bir gün iyi bir gün kötü, bir gün sahipleniyor bir gün ııh, bir gün özledim diyor bir gün ayrılığa alışmış durumda. Bana da fenalık geldi yeminle!Bana bayram sonrasi baktigi fal full cikti.
Son fali beklemede ama cikabilitesi cok yuksek.
Bana baktığı fal da az çok çıkmış ama benim sevdiğim adam dengesiz olduğundan fallar da şaşıyor. Bir gün iyi bir gün kötü, bir gün sahipleniyor bir gün ııh, bir gün özledim diyor bir gün ayrılığa alışmış durumda. Bana da fenalık geldi yeminle!
euheudh! Fallarımızın bi tutup bi tutmaması normal o zaman! Benim de hep aynı ama ara ara oynuyor, zamanlar kayıyor, ya da beni sinirlendiriyor mail döşüyorum sonra güm! Hayırlısı ya gerçektenLsdmsh benimkide dengesiz. Selena ona gore yorum yapiyo zaten.
Benim fal da sahibine gore zaten, cok hareketli. Once mutlu, sonra kotu son.
Beni dövmüştü , bincem üstüne vurcam kırbacı repliği gibi Sezercik filminde ,tosuncuk çocuğun söylediği gibi:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?