Binnaz Abla

Ben emineye baktırdım ama çok enteresan bir yorum olmuş, bir tane daha falcıda şans deneyeyim dedim.
Genelde hep aynı isimlere atıyorum zaten, dedim bir yenilik yapayım ama yok sanırım

Emineye akayim bari bende.
Atart kiz emineye fal atalim

Emine ye çokça attım yalnız organikim son falında H harfli birini sormuştum, hisleri iyi de yani tabi içini bilmem de görünürde ve bildiğim namazla niyazla alakası olmayan birini, dindar namaz kılan hatta mutfakla arası iyi olan biri gibi tarif etmişti M harfli diye diye . soru kısmında dedim M değil H Öyle değil, o zaman lakabında M vardır demişti MEL'UN lakabıysa olabilir Ama benim gişiler karışır hep beyaaa, çünkü tarife uyan soyadında M harfi olan kişi aynı anlattığı kişi gibi :))))))

Kizlaaar selam :) selenaya fal baktirmayi cok istiyorum genelde tutuyor denmis onceden ama son zamanlarda iyi bakamiyor deniliyor oyle mi ? Dedigi seyler cikan var mi yakin zamanda aranizda ?

Kizlaaar selam :) selenaya fal baktirmayi cok istiyorum genelde tutuyor denmis onceden ama son zamanlarda iyi bakamiyor deniliyor oyle mi ? Dedigi seyler cikan var mi yakin zamanda aranizda ?
çıkanları oldu, yeniler için beklemedeyim , onların da çıkabileceği kuvvetle muhtemel çünkü gerçekçi

çıkanları oldu, yeniler için beklemedeyim , onların da çıkabileceği kuvvetle muhtemel çünkü gerçekçi

Onemli seyler mi cikti peki? Birde tarih mi veriyor yoksa yakin zaman da gibi yuvarlak mi konusuyor? Birde ne fali baktirmistin canim sen sadece su mu bakiyor

Onemli seyler mi cikti peki? Birde tarih mi veriyor yoksa yakin zaman da gibi yuvarlak mi konusuyor? Birde ne fali baktirmistin canim sen sadece su mu bakiyor

ben hep su falı baktım , anda bi kere hiç bilinemeyecek şeyleri biliyor. gewçmişte olumsuz sayılabilecek bikaç önemli şeylerini yaşadım. tarih konusunu veriyor ama ısrarla takılmayın diyo . ben şahsım adına beğeniyorum çok

Tesekkur ederim canim denicem bende kesinlikle :)

Oeh! Selenaya su falı attım ama sırayı görünce korktum, kaç gün sonra sıra gelir acaba

Bana bayram sonrasi baktigi fal full cikti.
Son fali beklemede ama cikabilitesi cok yuksek.

Bana bayram sonrasi baktigi fal full cikti.
Son fali beklemede ama cikabilitesi cok yuksek.
Bana baktığı fal da az çok çıkmış ama benim sevdiğim adam dengesiz olduğundan fallar da şaşıyor. Bir gün iyi bir gün kötü, bir gün sahipleniyor bir gün ııh, bir gün özledim diyor bir gün ayrılığa alışmış durumda. Bana da fenalık geldi yeminle!

Lsdmsh benimkide dengesiz. Selena ona gore yorum yapiyo zaten.
Benim fal da sahibine gore, cok hareketli. Once mutlu, sonra kotu son.

Lsdmsh benimkide dengesiz. Selena ona gore yorum yapiyo zaten.
Benim fal da sahibine gore zaten, cok hareketli. Once mutlu, sonra kotu son.
euheudh! Fallarımızın bi tutup bi tutmaması normal o zaman! Benim de hep aynı ama ara ara oynuyor, zamanlar kayıyor, ya da beni sinirlendiriyor mail döşüyorum sonra güm! Hayırlısı ya gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…