Binnaz Abla

Bana da fama tam tersi hep pembis pembis :)

Canım ben de son 2 falı çok enterersan sanki bi erkek de kadını yerden yere vuran maskunist , karşı tarafa hep hak vermiş ama yani okurken yahuu evet bak garibana ben çok sıkmışım dedirttim kendime
Ama Fama çoğu zaman doğru yahlillerde bulunuyo

Ya bize de pembe. Ama benim kotu adami pek sevdi kendisi.
Bana bi kiziyor ki gor, yanlis yapiyormusum, sen once kendine bak dedi bana
Hiç kendine bakmıyorsun Daisy adeta bir Romeo ,Bir Don juan karşında sen ise tam bi Aliye RONA :))))))))))

Müge Aydın beğenmiştim ama en çok asenat ı beğendim

Ya bu Emine'yi bi ben mi beğenmedim? Ne biçim sallamasyon faldı benimki
Maalesef benim ki de öyleydi. Çok hevesle gitmiştim oysa. Kızlar Serüven çok az mı giriyor siteye. Serüven'in falının çıkan oldu mu ?

ARKADAŞLAR İLKAY GÜR SAHİFESİNDE BUNU PAYLAŞMIŞ BENCE ARTIK SON NOKTA ONA BAKTIRMAK İSTEYEN BAKTIRSIN EVET SEZGİLERİ VAR BENDE KENDİSİNE BAKTIRMIŞLIĞIM VAR VEDE HİÇ BİRİ ÇIKMADI ÇIKSA BİLE BU SAATEN SONRA BU DENLİ İNSAN SEVGİSİNDEN UZAK BİLİNÇSİZ AYRIM YAPAN BİRİSİNE KURUŞ KAPTIRMAM O KÖPEKLERİ İLE MUTLU YAŞASIN (((takipçileri dahil, tekrar anımsatayım. İdeolojik inançlı olanlar YOKSUNUZ, FAL YOLLAMAYIN, ÖĞRENDİĞİM AN FALI İADE EDERİM, NET!!!! Özelden saldırıp durmayın, ekleme talebi de yollamayın. Gerçi saldırsanız bile tın... Paranız sizde kalsın))))))))))) BİZDE SANA TINNNNNN DİYORUZ AYRICA BENCE BULUNDUĞU SİTENİN BENCE ONU ORADAN AZLETMESİ LAZIM

Aynen TIIINNNN yani bir kere baktırdım "ımmm, yani, hımmm, yok tekrar bir tur şansı var, olur yani" demekten öteye gidemedi falı da çıkmadı, bir daha baktırmak mı aman uzak dursun benden kendi tabiriyle BAD YORUMCU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…