Bana da fama tam tersi hep pembis pembis :)
Bana da fama tam tersi hep pembis pembis :)
Hiç kendine bakmıyorsun Daisy adeta bir Romeo ,Bir Don juan karşında sen ise tam bi Aliye RONA :))))))))))Ya bize de pembe. Ama benim kotu adami pek sevdi kendisi.
Bana bi kiziyor ki gor, yanlis yapiyormusum, sen once kendine bak dedi bana
Hiç kendine bakmıyorsun Daisy adeta bir Romeo ,Bir Don juan karşında sen ise tam bi Aliye RONA :))))))))))
Ay keşke vursak kırbacı, bassak şaplağıAynen atarcigim, hep biz kotuyuz zati onlar birer melek,
vuruyoruz kirbaci, basiyoruz saplagi
Müge Aydın beğenmiştim ama en çok asenat ı beğendimBinnaz abladan fal baktıracağım ama birkaç isim arasında kararsız kaldım.
Müge Aydın
Şevval Erdal
Benna Küçüker ve Ekin Sarpen arasında kararsız kaldım siz hangisini tavsiye edersiniz veya bu isimler dışında da biri olabilir
Ya bu Emine'yi bi ben mi beğenmedim? Ne biçim sallamasyon faldı benimkiEmineye akayim bari bende.
Atart kiz emineye fal atalim
Maalesef benim ki de öyleydi. Çok hevesle gitmiştim oysa. Kızlar Serüven çok az mı giriyor siteye. Serüven'in falının çıkan oldu mu ?Ya bu Emine'yi bi ben mi beğenmedim? Ne biçim sallamasyon faldı benimki
Günde 2-3 tane bakıyor maalesf.Kizlar selena gec mi bakiyor. Sira hic ilerlemiyorda.
Arapça-Türkçe karışımı. Bense Google Translate'den çevirip soru soruyorum dilinin döndüğü kadar anlatıyor.hangi dili kullanıyo? Arapça, İngilizce,Almanca? :)
O hoo 38. Sira diyo beklese miGünde 2-3 tane bakıyor maalesf.
Çok birikince hızlanır belki, çekme falını bence.O hoo 38. Sira diyo beklese mi
ben selena'yı neredeyse 1 hafta bekledim zaten tahmin ediyordum 40. sırada mı neydim yaniKizlar selena gec mi bakiyor. Sira hic ilerlemiyorda.
Aynı şekilde ana mevzu beklemede dediklerini yaşadım. :) O ana mevzu ne zaman gelecek acepben selena'yı neredeyse 1 hafta bekledim zaten tahmin ediyordum 40. sırada mı neydim yaniama değiyor kesinlikle, ana mevzu beklemede onun dışında dedikleri oldu
Aynen TIIINNNN yani bir kere baktırdım "ımmm, yani, hımmm, yok tekrar bir tur şansı var, olur yani" demekten öteye gidemedi falı da çıkmadı, bir daha baktırmak mı aman uzak dursun benden kendi tabiriyle BAD YORUMCUARKADAŞLAR İLKAY GÜR SAHİFESİNDE BUNU PAYLAŞMIŞ BENCE ARTIK SON NOKTA ONA BAKTIRMAK İSTEYEN BAKTIRSIN EVET SEZGİLERİ VAR BENDE KENDİSİNE BAKTIRMIŞLIĞIM VAR VEDE HİÇ BİRİ ÇIKMADI ÇIKSA BİLE BU SAATEN SONRA BU DENLİ İNSAN SEVGİSİNDEN UZAK BİLİNÇSİZ AYRIM YAPAN BİRİSİNE KURUŞ KAPTIRMAM O KÖPEKLERİ İLE MUTLU YAŞASIN (((takipçileri dahil, tekrar anımsatayım. İdeolojik inançlı olanlar YOKSUNUZ, FAL YOLLAMAYIN, ÖĞRENDİĞİM AN FALI İADE EDERİM, NET!!!! Özelden saldırıp durmayın, ekleme talebi de yollamayın. Gerçi saldırsanız bile tın... Paranız sizde kalsın))))))))))) BİZDE SANA TINNNNNN DİYORUZ AYRICA BENCE BULUNDUĞU SİTENİN BENCE ONU ORADAN AZLETMESİ LAZIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?