Binnaz Abla

Selenaya mail ile baktığı dönem su falı baktırmıştım. Bugün okudum tekrar. Asıl konudan başka üç-dört tane şey söylemiş ve hepsi çıkmış. Geçmiş de zaten herkesten çok daha iyiydi. Onun bildiği önemli bir noktayı şimdiye kadar sadece Ester Kira ima etmişti ama Selena açık açık yazmıştı. Falın gerisi için daha zaman var eğer olursa yazarım. Olmazsa da yazarım
 
Selena'nın bana baktığı fal çıktı mı çıkmadı mı bilemedim ben ya
Seni kıskanacak vs falan demişti, evet kıskandı ama sonradan da bana ne falan dedi. Hani ayrıyız ben senin flört ettiğin biri olursa karışamam ki diye. Ne dengesiz adam, Allahım sen bu erkekleri bize sabır denemesi için mi yolladın
 
Selena bana hiç çıkmadı, ne anda ne gelecekte. Zaten falı da yuvarlak laflarla doluydu, boşa beklemiştim o kadar zaman sıra gelsin diye.
banada ya .yani gelecek için birşey diyemem ama anda yani okadar genel şeyler demiş ki telwede 7 kredilik falan falcılarda aynısını söyledi bana . burçlara göre konuşuyor zaten . ben açıkcası isim soy isim vs verdiğimiz için sosyal medyadanda yararlandığını düşünüyorum .hatta pişman oldum verdiğime keşke vermeseydim soy isim . günahınıda almak istemem şimdi selenayı çok sevenler var hemen saldırmasın bana bu benim fikrim .
benimle ilgili birşey yoktu falda .ama bazılarının bütün tipini bilmem nesini döküyor ortaya . bende geçmiş bile yoktu .biten ilişkim hakkında bir kaç krişe laf vardı sadece . iyi bir mesleği olan bilmem ne kişisiyle tanışcakmışım tanışırsam yazarım .:))
yani dediğim gibi hatta çok şaşırdım ne beklediysem . ben geçmişte yaşadıklarımı ,biten ilşkimi vs herşeyi sıralayacak diye bekliyordum .bana beyaz kağıt alıcaksın sevineceksin dedi ya komşu teyzede aynısını söylüyor :)))
açıkcası çok şaşırdım falına çok beklemiştim çünkü zaten kısa bakmış .
 
Maalesef benim ki de öyleydi. Çok hevesle gitmiştim oysa. Kızlar Serüven çok az mı giriyor siteye. Serüven'in falının çıkan oldu mu ?
benimde sorumu cevaplamadı . siteye arada giriyor serüven .
bana henüz birşey çıkmadı çıkacağınıda sanmam . anda falan iyiydi ama gerçi detay vermiştim artık ondan mı yola çıktı bilmiyorum . bana birşey yapıcaksın dedi ama hiç öyle bir niyetim yok yani asla yapmam demiyorum ama yapıcağımı sanmıyorum .
 
Ben de milletin üstüme gelmesini istemiyorum ama özelden bir şey söyleyeceğim sana.
 
Demirkanı bilmiyorum ama Boranalp tam bir facia.
 
aynı kişiler. bir de ne cesaret sesli bakıyor adam
Umut dünyası işte insanlar bi care bulmak icin dertlerine atiyorlar fali kim kime dumduma. Nasilsa bu sesli aldatmaz diye daha güveniyoruz. Bir ordan iki ordan derken topluyorlar parsayı. Sen burdan bildirene kadar kaç kisi baktirdi kim bilir. Birde burdan haberi olmayanlarda var sonucta. İpligini kim çıkaracak ortaya. Sağlam falcı elin beş parmağını geçmiyor aslında bizim medet ummamız işte
 
lütfen bana da çıksın. lütfen olsun öyle birşey :)
 
bu kadar terbiyesizlik olurmu,çok ayıp,bu hal böyle oluncada,acaba o site onunmuda bu kadar çekintisi olmadan davranabiliyor?
 
Bu hayat çok tuhaf arkadaş.Türk filmi tadında bir olay yaşadım bugün resmen.Ben benim ex ile karşılaştım aylar aylar sonra başta fark etmedim onun olduğunu.Çocuğun yüzüne aval aval baktım meğer benim exmiş.ben de bu çocuğu bir yerden tanıyorum ama nerden diyorum bakar körlüğüm çoktur benim.o sırada bunun eski takıldığı kız geçiyordu bu benim olduğu kısımda kız karşıda.Ben de istemsiz olarak suratına baktım kahkaha attım bu da öylece bakakaldı.Valla ben o kadar böyle bir hareket yapmak istiyordum ama istemsiz olarak bunu yapınca noluyor len dedim.
 
Aiiyy tarot falı bakabilen varsa bişey sormam lazım yorumlama ile alakalıı??
 
Bu bekledigin eski mi kuzu.benimki instegramdan mesaj atmayi bile bilmiyor dur.seninki baya teknolojikk
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…