- 27 Ekim 2014
- 414
- 1.149
- 108
Selena'nın bana baktığı fal çıktı mı çıkmadı mı bilemedim ben yaSelenaya mail ile baktığı dönem su falı baktırmıştım. Bugün okudum tekrar. Asıl konudan başka üç-dört tane şey söylemiş ve hepsi çıkmış. Geçmiş de zaten herkesten çok daha iyiydi. Onun bildiği önemli bir noktayı şimdiye kadar sadece Ester Kira ima etmişti ama Selena açık açık yazmıştı. Falın gerisi için daha zaman var eğer olursa yazarım. Olmazsa da yazarım
11 gündür bekliyorumMaalesef benim ki de öyleydi. Çok hevesle gitmiştim oysa. Kızlar Serüven çok az mı giriyor siteye. Serüven'in falının çıkan oldu mu ?
banada ya .yani gelecek için birşey diyemem ama anda yani okadar genel şeyler demiş ki telwede 7 kredilik falan falcılarda aynısını söyledi bana . burçlara göre konuşuyor zaten . ben açıkcası isim soy isim vs verdiğimiz için sosyal medyadanda yararlandığını düşünüyorum .hatta pişman oldum verdiğime keşke vermeseydim soy isim . günahınıda almak istemem şimdi selenayı çok sevenler var hemen saldırmasın bana bu benim fikrim .Selena bana hiç çıkmadı, ne anda ne gelecekte. Zaten falı da yuvarlak laflarla doluydu, boşa beklemiştim o kadar zaman sıra gelsin diye.
benimde sorumu cevaplamadı . siteye arada giriyor serüven .Maalesef benim ki de öyleydi. Çok hevesle gitmiştim oysa. Kızlar Serüven çok az mı giriyor siteye. Serüven'in falının çıkan oldu mu ?
Ben de milletin üstüme gelmesini istemiyorum ama özelden bir şey söyleyeceğim sana.banada ya .yani gelecek için birşey diyemem ama anda yani okadar genel şeyler demiş ki telwede 7 kredilik falan falcılarda aynısını söyledi bana . burçlara göre konuşuyor zaten . ben açıkcası isim soy isim vs verdiğimiz için sosyal medyadanda yararlandığını düşünüyorum .hatta pişman oldum verdiğime keşke vermeseydim soy isim . günahınıda almak istemem şimdi selenayı çok sevenler var hemen saldırmasın bana bu benim fikrim .
benimle ilgili birşey yoktu falda .ama bazılarının bütün tipini bilmem nesini döküyor ortaya . bende geçmiş bile yoktu .biten ilişkim hakkında bir kaç krişe laf vardı sadece . iyi bir mesleği olan bilmem ne kişisiyle tanışcakmışım tanışırsam yazarım .:))
yani dediğim gibi hatta çok şaşırdım ne beklediysem . ben geçmişte yaşadıklarımı ,biten ilşkimi vs herşeyi sıralayacak diye bekliyordum .bana beyaz kağıt alıcaksın sevineceksin dedi ya komşu teyzede aynısını söylüyor :)))
açıkcası çok şaşırdım falına çok beklemiştim çünkü zaten kısa bakmış .
Demirkanı bilmiyorum ama Boranalp tam bir facia.kızlar arkadaşım fal atmış falsepetinde ki demirkan deren e ve falalemdeki boranalp ile aynı kişiler şimdi dinledim falları. sakın ama sakın atmayın rezalet fallar. adam benimde sevgilim yok diye kendi hayatını anlatmışuzak durun bu dolandırıcılardan
Demirkanı bilmiyorum ama Boranalp tam bir facia.
Umut dünyası işte insanlar bi care bulmak icin dertlerine atiyorlar fali kim kime dumduma. Nasilsa bu sesli aldatmaz diye daha güveniyoruz. Bir ordan iki ordan derken topluyorlar parsayı. Sen burdan bildirene kadar kaç kisi baktirdi kim bilir. Birde burdan haberi olmayanlarda var sonucta. İpligini kim çıkaracak ortaya. Sağlam falcı elin beş parmağını geçmiyor aslında bizim medet ummamız işteaynı kişiler. bir de ne cesaret sesli bakıyor adam
lütfen bana da çıksın. lütfen olsun öyle birşey :)kızlar benim eksi whatsapptan engellemiştim ya instagramdan yazdı şimdi deselena demişti başka bir yerden farklı bir şekilde iletişime geçmeye çalışacak tekrar diye çıkmış oldu. tamamen çıktı yani son baktırdığım falı selenanın
çıkar canım inşallah hayırlısıysa :)lütfen bana da çıksın. lütfen olsun öyle birşey :)
bu kadar terbiyesizlik olurmu,çok ayıp,bu hal böyle oluncada,acaba o site onunmuda bu kadar çekintisi olmadan davranabiliyor?ARKADAŞLAR İLKAY GÜR SAHİFESİNDE BUNU PAYLAŞMIŞ BENCE ARTIK SON NOKTA ONA BAKTIRMAK İSTEYEN BAKTIRSIN EVET SEZGİLERİ VAR BENDE KENDİSİNE BAKTIRMIŞLIĞIM VAR VEDE HİÇ BİRİ ÇIKMADI ÇIKSA BİLE BU SAATEN SONRA BU DENLİ İNSAN SEVGİSİNDEN UZAK BİLİNÇSİZ AYRIM YAPAN BİRİSİNE KURUŞ KAPTIRMAM O KÖPEKLERİ İLE MUTLU YAŞASIN (((takipçileri dahil, tekrar anımsatayım. İdeolojik inançlı olanlar YOKSUNUZ, FAL YOLLAMAYIN, ÖĞRENDİĞİM AN FALI İADE EDERİM, NET!!!! Özelden saldırıp durmayın, ekleme talebi de yollamayın. Gerçi saldırsanız bile tın... Paranız sizde kalsın))))))))))) BİZDE SANA TINNNNNN DİYORUZ AYRICA BENCE BULUNDUĞU SİTENİN BENCE ONU ORADAN AZLETMESİ LAZIM
Bu bekledigin eski mi kuzu.benimki instegramdan mesaj atmayi bile bilmiyor dur.seninki baya teknolojikkkızlar benim eksi whatsapptan engellemiştim ya instagramdan yazdı şimdi deselena demişti başka bir yerden farklı bir şekilde iletişime geçmeye çalışacak tekrar diye çıkmış oldu. tamamen çıktı yani son baktırdığım falı selenanın
BizimKi ekime gelmezse ... dedik kasimda ask baskadir dedik oda olmazsa aralikta kapiyi acik birakalim belki gelirlerlütfen bana da çıksın. lütfen olsun öyle birşey :)
evet canım o beklediğim eskiydi bi zamanlar. beklemeyi bıraktım adam peşime düştüBu bekledigin eski mi kuzu.benimki instegramdan mesaj atmayi bile bilmiyor dur.seninki baya teknolojikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?