Aiiyy tarot falı bakabilen varsa bişey sormam lazım yorumlama ile alakalıı??
merabaaa :) tarotta diğer kartlar da önemli ama kader kartımda asılan adam çıktı, ondan önceki kartların çoğu da olumlu ve de düz.. Sorum da yoluma devam etmeli miyim di ama kafam kaldırmıyor artık, eskiden daha iyi bakıyordummerabaa :3
merabaaa :) tarotta diğer kartlar da önemli ama kader kartımda asılan adam çıktı, ondan önceki kartların çoğu da olumlu ve de düz.. Sorum da yoluma devam etmeli miyim di ama kafam kaldırmıyor artık, eskiden daha iyi bakıyordum
Nasıl yorumlamam lazım, yardımcı olur musun?
Düz çıktı. Zamana bırakmak en doğrusu diye yorumladım ben de. Sevdiğim adam beni seviyor mu, devam etmeli miyim yoksa pes mi etmeliyim diye sordum..Ters mi duz mu? Ben genelde değişime yoruyorum. Kisinin cevresininde kontrolunde olmayan degisikliklere zorda olsa uyum saglamasi (duz) ve ya saglayamamasi (ters). Hani oncesinde cikanlari da gormek lazim. Soruna cevabi evet belki istedigin olacak ama zorlanacaksin ya da ters ise niyetin olmayacak ama belki bu seni daha mutlu edecek gibi. Biraz ruh sagligi ile de alakali ve ya pismanliklar ama olumluysa kartlar zorlu surece isaret eder sanirsam.
Evet, zamana ve akışına bırakmanı söylemiş. Yani pes de etme, şu an aktif olarak bir şeyler de yapma, başkalarının tavırlarına göre hareket etme, kendine dön ve sadece kendi iç sesini dinle, kendinle ilgilen. Diğer kartların da o dediğin şekillerde çıkması sen akışına bıraktığın sürece işlerin o kartlarda gözüktüğü gibi olacağını söylüyor.Düz çıktı. Zamana bırakmak en doğrusu diye yorumladım ben de. Sevdiğim adam beni seviyor mu, devam etmeli miyim yoksa pes mi etmeliyim diye sordum..
Çıkan kartlar, bağlılık, aşk vs gibi şeylerle geldi karşıma.. Kader kartı da düz asılan adam.
Yeniden bakmaya başlayınca bocalıyorum sanırım :)
Teşekkür ederim!
kizlar banunun dun baktigi fal bugun cikti birde falci semanin dedigi birseyi bugun sahsin kendisinden duydum ayni cumle hatta
Ne faliydi baktirdiklarin cnm ne cikti?kizlar banunun dun baktigi fal bugun cikti birde falci semanin dedigi birseyi bugun sahsin kendisinden duydum ayni cumle hatta
Nurbanu :), Kösem Sultanın kardeşiMarple hayırdır herifle mi görüştün
Banu kimdi?
Nurbanu :), Kösem Sultanın kardeşi
Atart sen de benimle mi kafa buluyosun
Teşekkür ederim çookEvet, zamana ve akışına bırakmanı söylemiş. Yani pes de etme, şu an aktif olarak bir şeyler de yapma, başkalarının tavırlarına göre hareket etme, kendine dön ve sadece kendi iç sesini dinle, kendinle ilgilen. Diğer kartların da o dediğin şekillerde çıkması sen akışına bıraktığın sürece işlerin o kartlarda gözüktüğü gibi olacağını söylüyor.
WhaT ? Kafa Bulmak ? Ben bilmem öyle şeyler:) Ama öyle değil mi Nurbau bana nedense bi Sultan ismi gibi geliyo.
Seni seviyoruz ÇeriHaşmetli CherSultan
birkaç tane daha kart kombinasyonu daha oluştursak deste Chery açılımı diye yeni bir fal üretebiliriz;Haseki Chürrem Sultan
Valide CherSultan
CherBanu Sultan
merabaa :3
Topiğin Hasekisi mübarek destuurrrrr :)))))Hoşgeldin midcim, topiğe hoşgeldinBu topikte bir gelenek var , yeni gelenler fal bakmayı biliyorlarsa bana fal bakarlar
Topiğin Hasekisi mübarek destuurrrrr :)))))
Tabi ki en yeni üyenin en eskiye fal bakması geleneği var bilmiyor muydun Atart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?