Binnaz Abla

Herseyin gercekten bir vakti var kizlar bi sebepten dolayi eskiyle gorusmem gerektigi ve hayatimda biri oldugunu ogrendi o gunden beri watsapa yaZdigi sozleri bi gorseniz ama inanin cok buyuk haz almiyorum oyle kendi kendine debelensin kimsenin ahi kimsede kalmiyo emin olun

merabaaa :) tarotta diğer kartlar da önemli ama kader kartımda asılan adam çıktı, ondan önceki kartların çoğu da olumlu ve de düz.. Sorum da yoluma devam etmeli miyim di ama kafam kaldırmıyor artık, eskiden daha iyi bakıyordum
Nasıl yorumlamam lazım, yardımcı olur musun?

Son düzenleme:

Ters mi duz mu? Ben genelde değişime yoruyorum. Kisinin cevresininde kontrolunde olmayan degisikliklere zorda olsa uyum saglamasi (duz) ve ya saglayamamasi (ters). Hani oncesinde cikanlari da gormek lazim. Soruna cevabi evet belki istedigin olacak ama zorlanacaksin ya da ters ise niyetin olmayacak ama belki bu seni daha mutlu edecek gibi. Biraz ruh sagligi ile de alakali ve ya pismanliklar ama olumluysa kartlar zorlu surece isaret eder sanirsam.

Düz çıktı. Zamana bırakmak en doğrusu diye yorumladım ben de. Sevdiğim adam beni seviyor mu, devam etmeli miyim yoksa pes mi etmeliyim diye sordum..
Çıkan kartlar, bağlılık, aşk vs gibi şeylerle geldi karşıma.. Kader kartı da düz asılan adam.
Yeniden bakmaya başlayınca bocalıyorum sanırım :)
Teşekkür ederim!

Evet, zamana ve akışına bırakmanı söylemiş. Yani pes de etme, şu an aktif olarak bir şeyler de yapma, başkalarının tavırlarına göre hareket etme, kendine dön ve sadece kendi iç sesini dinle, kendinle ilgilen. Diğer kartların da o dediğin şekillerde çıkması sen akışına bıraktığın sürece işlerin o kartlarda gözüktüğü gibi olacağını söylüyor.

Teşekkür ederim çook

Haseki Chürrem Sultan
Valide CherSultan
CherBanu Sultan
birkaç tane daha kart kombinasyonu daha oluştursak deste Chery açılımı diye yeni bir fal üretebiliriz;
LalaÖKüzPaşa :Sevdiğin kişi ne laftan anlıyor,ne kötekten,ufakta yeni bir SığırPaşa aniden karşına çıkabilir
Devedikeniçiçeği : Deve-diken-seven kader üçlemesinde döngü hiç değişmiyor
AşıkMaşukPaşa : Seni el üstünde tutacak yeni bir Sultan yakın vadede geliyor.
FesatDilberSultan : Aranızı açmaya çalışan afetü devran, paşanın yöresinde dolaşıyor.temkinli olmalısın.

devam ederdim de şimdilik 4lü ilişki açılımı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…