Binnaz Abla

Hera Ben Cherryinin aynı soyundan gelen venedikli harem kızıyım , bilmiyor Türkçe çok iyi ama sen bakar bana fal? :))))))))

Kuzular bu ahlar yillar sonrami cikiyor

En kısa sürede bakar ben sana fal tabii!
Harem kızlarını seviyoz biz
Ben de kaave falımı paylaştıydım kimse bakmadıydı ama neeeyse

Ben bilsem atar mıydım oraya buraya kahvede görsel olarak pek benzetemiyorum , kartlarım olmadı ama kartlardan bişiler çıkartırım gibi geliyo, çünkü fallarımda kartlara bakıyorum yorum gelmeden şunları bunları diyecek olabilir diyorum, benzer yorum alıyorum :)

PEKÜÜ , sallıyım bi dal sana gaife bi ara

Aldım o zaman sözümüüüü!
MissCherryBlossom tamam sana da Atart 'a da sözüm olsun. Kafamı toplayınca bakıcem fal :) Gerçi ben fallara, kağıtlara bağlı kalanlardan değilim ama neysee :)

Ben deee ben deeee! Lütfen,sen ben Zühra hallederiz işi. Ne dersin?

Ben deee ben deeee! Lütfen,sen ben Zühra hallederiz işi. Ne dersin?

Zühra Arabic bacımız mı? Kız ben çok iyi değilim, baktıra baktıra belki artık anlamlarını bilir hale gelmiş de olabilirim ama normalde sezgilerim az yanıltıyo ama duygularım öne geçiyo tabi :/

Ne faliydi baktirdiklarin cnm ne cikti?
Canim ikiside katinaydi semanin yorumu cikti sana su yuzden soyle soyle davraniyor dedi karsimdaki kiside birebir su su sebepten boyle yapiyorum dedi
Banu arama zamanini tam zamanlama ile bildi bunu birde serkan tek ve fama bildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…