- 29 Ekim 2015
- 163
- 238
- 33
- 41
Ya cherry koptum gülmekten, sen ne matrak bi kizsin yaaHoşgeldin midcim, topiğe hoşgeldinBu topikte bir gelenek var , yeni gelenler fal bakmayı biliyorlarsa bana fal bakarlar
Hera Ben Cherryinin aynı soyundan gelen venedikli harem kızıyım , bilmiyor Türkçe çok iyi ama sen bakar bana fal? :))))))))akşam akşam güldürdünüz beni ehudheuhd!Atart MissCherryBlossom
Ben de yeniydim ama fal baktırmadınız, zamanla tarotuma geri dönücem umarım!
Yıllar önce bakarken bildim diye abuk subuk şeyler söyleyip küstürdüler beniiğğ
En kısa sürede bakar ben sana fal tabii!Hera Ben Cherryinin aynı soyundan gelen venedikli harem kızıyım , bilmiyor Türkçe çok iyi ama sen bakar bana fal? :))))))))
akşam akşam güldürdünüz beni ehudheuhd!Atart MissCherryBlossom
Ben de yeniydim ama fal baktırmadınız, zamanla tarotuma geri dönücem umarım!
Yıllar önce bakarken bildim diye abuk subuk şeyler söyleyip küstürdüler beniiğğ
Ya cherry koptum gülmekten, sen ne matrak bi kizsin yaa
Kuzular bu ahlar yillar sonrami cikiyorHerseyin gercekten bir vakti var kizlar bi sebepten dolayi eskiyle gorusmem gerektigi ve hayatimda biri oldugunu ogrendi o gunden beri watsapa yaZdigi sozleri bi gorseniz ama inanin cok buyuk haz almiyorum oyle kendi kendine debelensin kimsenin ahi kimsede kalmiyo emin olun
En kısa sürede bakar ben sana fal tabii!
Harem kızlarını seviyoz biz
Ben de kaave falımı paylaştıydım kimse bakmadıydı ama neeeyse
En kısa sürede bakar ben sana fal tabii!
Harem kızlarını seviyoz biz
Ben de kaave falımı paylaştıydım kimse bakmadıydı ama neeeyse
Aldım o zaman sözümüüüü!Ben bilsem atar mıydım oraya buraya kahvede görsel olarak pek benzetemiyorum , kartlarım olmadı ama kartlardan bişiler çıkartırım gibi geliyo, çünkü fallarımda kartlara bakıyorum yorum gelmeden şunları bunları diyecek olabilir diyorum, benzer yorum alıyorum :)
PEKÜÜ , sallıyım bi dal sana gaife bi ara
Vallahi konum mevcut aşkısıı, ama kimse yorum yazmamışBen bakarım minik kuşum niye daha önce bana söylemedin
Ben deee ben deeee! Lütfen,sen ben Zühra hallederiz işi. Ne dersin?Ben bilsem atar mıydım oraya buraya kahvede görsel olarak pek benzetemiyorum , kartlarım olmadı ama kartlardan bişiler çıkartırım gibi geliyo, çünkü fallarımda kartlara bakıyorum yorum gelmeden şunları bunları diyecek olabilir diyorum, benzer yorum alıyorum :)
PEKÜÜ , sallıyım bi dal sana gaife bi ara
Ben deee ben deeee! Lütfen,sen ben Zühra hallederiz işi. Ne dersin?
Valla 1 yil icinde cikti canim gordum herseyi emin ol donuyolar ama hicbirsey eskisi gibi olmuyorKuzular bu ahlar yillar sonrami cikiyor
Bir yil sonrami dwmislerdiValla 1 yil icinde cikti canim gordum herseyi emin ol donuyolar ama hicbirsey eskisi gibi olmuyor
Nurbanu kuzumMarple hayırdır herifle mi görüştün
Banu kimdi?
Canim ikiside katinaydi semanin yorumu cikti sana su yuzden soyle soyle davraniyor dedi karsimdaki kiside birebir su su sebepten boyle yapiyorum dediNe faliydi baktirdiklarin cnm ne cikti?
Hahah herif dovmelik tamMarple hayırdır herifle mi görüştün
Banu kimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?