Binnaz Abla

alla alla ya katina mıymış nurbanunun ?katina bakmıyor ki o kadın . sana özelden baktıysa bilemem . polemik olsun diye yazmadım merakımdan sordum
geysu
gizem hatun
nurbanu katina bakmıyorlar kahve ve tarot .

alla alla ya katina mıymış nurbanunun ?katina bakmıyor ki o kadın . sana özelden baktıysa bilemem . polemik olsun diye yazmadım merakımdan sordum
geysu
gizem hatun
nurbanu katina bakmıyorlar kahve ve tarot .
Yanlis gormusum anita ozelden de kimse bakmiyor nerenden uydurdunsa yine cimbizla laf cekip sonra polemik yaratmak istemiuorum ayaklarinda bir alem ,sen burdaki insanlarin enerjsiinden mi besleniyorsun anlamadim

Ahahaha yikildimmmm :)))))

nasılsın kuzu?
Bu ara cok iyiyim canım, yazdiklarinizi okuyunca daha da iyi oldum. Lalaokuzpasa yi beklemiyorum artik. Cani cehenneme.fesatdilbersultan olan anasi da alsin oğlunu da tursusunu kursun. Aşıkmaşukpasa yi dört gozle bekliyorum :)) sen nasilsin canım benim? Hatirliyor musun 2 ay önce daha acimin cok taze olduğu zamanlar sen hislerim kuvvetlidir böyle bir adami sen istemeyeceksin demiştin. Evet bildin. Bana o zaman imkansiz gelmisti o dedigin. Sende his var, fal işine gir :)

Canım gerçek mi bu yazdıkların..
Unuttun mu bitti mi içinde herşey.
Umarım daha daha iyi olursun.

Canım hisle değil de mantıken öyledir.Bunu Parsadraya benzetebiliriz; bu kadın her şryi çok fazla irdeler, fazşa düşünür ve bu düşünceleri önce kendine çok zarar verir sonra çevresine ama zaman geçip olaylara dışarıdan bakınca her şeyi daha net görür.Derviş der ki; tüm yaşadıkların, yanlış tecrübelerin sana bir dersti ve çiçekler açıyor şuan ; tüm iyimserlik seni ve yaşantını çevreliyor. Valide ne yaparsa yapsın Atart ın büyülü gücü ve şifası hep kazanacaktır

İyi olmana çok sevindim

Ayy canim bu ara parsadrayim ben banada uc kart acsana atartim icimden geldi

O zamanki uzuntumle benim onu istemeyecegim fikri cok uzak gelmisti. Hatta bunu ilk ilkay abla söylemişti. O sana gelecek ama sen simdiki gibi hissetmeyeceksin ona karsi demisti. Henuz gelmedi gelir mi de bilmem ama evet hissetmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…