Iyi olucak canimm biraz daha sabir sadeceAyni seyler
benazirle grup terapisi yapiyoruz hahahahah resmenYok unuttum ya da bitti diyemem ama artik mantik suzgecinden geciriyorum ve yolunu gozluyorum diyemiyorum
benazirle grup terapisi yapiyoruz hahahahah resmen
Ay kendimi kiymetli hissediyorum, cok tenk yu kardeşlerim :)))benazirle grup terapisi yapiyoruz hahahahah resmen
Sen terapiyi bosver gruba giren yeni fal bakan arkadaşları düşürelim sanaBana da yapınnn
Ayy canim bu ara parsadrayim ben banada uc kart acsana atartim icimden geldi
Tarota gerek yok kız. Insanlik sende kalsın bi söylesin bak ne diycekmis :)bana tarot açsanıza kızlar eski sevgilime cevap veriyim mi vermiyim mi diyetekrar mesaj atmış cevap vermiycek misin bi konu hakkında konuşmak istiyorum diye.
Canım benim, hiç kartım olmadı zaten fal baktırmaya da geçen yıl başladım ben, katinayı sevdim .. Benazir e söylediklerim onun durumundan ve şuanki hislerinden yola çıkarak, içimden geçen katina kartlarıydı yani o an aklıma gelen yoksa destem hiç olmadı, ama sezgi yoğunluğumu Saraylı dahil, burda algısı çook yüksek arkadaşım da söylemişti.
Senin için de şuan Urmiaa diyesim geldi, soğukkanlı mesafeli diye görünen ama bi kere aşık oldu mu her şeyi bile yanlış görecek kadar aşkın esiri olabilecek bi kadın.. başarılısın ve amacına bağlısın. eğer varsa bi ilişkin onu da Munzur kartına benzettim.. sabırlı ve tutarlı davranıyosun ama inatçı ve dik.. değişiyor gibi olduğu her zaman aslında -miş gibi oluyor, seni temelde rahatsız eden kilit nokta ve davranışlarının değişmesi zor gibi.
Bana da yapınnn
Canım benim, hiç kartım olmadı zaten fal baktırmaya da geçen yıl başladım ben, katinayı sevdim .. Benazir e söylediklerim onun durumundan ve şuanki hislerinden yola çıkarak, içimden geçen katina kartlarıydı yani o an aklıma gelen yoksa destem hiç olmadı, ama sezgi yoğunluğumu Saraylı dahil, burda algısı çook yüksek arkadaşım da söylemişti.
Senin için de şuan Urmiaa diyesim geldi, soğukkanlı mesafeli diye görünen ama bi kere aşık oldu mu her şeyi bile yanlış görecek kadar aşkın esiri olabilecek bi kadın.. başarılısın ve amacına bağlısın. eğer varsa bi ilişkin onu da Munzur kartına benzettim.. sabırlı ve tutarlı davranıyosun ama inatçı ve dik.. değişiyor gibi olduğu her zaman aslında -miş gibi oluyor, seni temelde rahatsız eden kilit nokta ve davranışlarının değişmesi zor gibi.
Kesinlikle kartların olmalı canım.
Ne guzel hislerin varr.
Güzel de bir anlatım tarzın varr.
VivianLeigh cok beğendim ben Atart'in yorumunu. Evet arkadaşlar yeni bir Falci doğuyor, siraya girin ilk fal benim
Valla yok Tatlıcım hiç olmadı, ama garip bir şekilde bakın bunu görmeden hiç yapamam ama hep bahsettiğim arkadaşım bu alanda çok çok aşmış kendini ama ne yazık ki dışarı yapmıyor, başımdan geçen bikaç olayı anlattığımda algıların yüksek ve okuyosun demişti sanki farkediyosun çoğu şeyi ve çok ilginç bunu Saraylı da demişti geçen yıl .. ne zaman başın sıkışsa içindeki sesin rehberin olsun bu konuda hiçbir falcıya bile danışmana gerek yok diye ama ben hala baktırıyorum :)
Burca yorulacak olursa Boğa, İkizler ve Yengeçten oluşan Güneş-yükselen-Ay etkisi etkili olabilir.Karşımdakinin de ne hissedebildiğini hissedince işte -mış gibi yapamadığım için çok zorlanıyorum bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?