Kizlaaaaarrrr nasilsiniz :) Sizi hep izliyorum ama malum ders calismam gerektigi icin arkadasima sifremi degistirmistim giremeyim diye
Atart ataaaartttttt fal istiyorummmm bennn fal olmazsa his istiyorum
Bu arada kizlar yaklasik 10 gun once falci semaya katina attim. Sok oldum. Icinde bulundugum durumu benden guzel ozetlemis, su da cikan sey oldu ama an vs olaylar katinadaki kadar iyi degildi. Bu arada birseyler duycaksin dedi duydum bakalim devami cikarsa itinayla yazarim
tamam bebek zaten sen bakmıcaksın, bilhassa bakıcaktı hani bize onu diyorum:):))İyi de ben fal bakmıyorum ki baktırıyorum
Bizdeki iyileşme harcadığımız para ile oluyor bence.Ahaaaa falcılar bu kez bizim peşimize akın edermiş, bize de bakın diye
Ya hiçbirimiz kendimizin kelinin merhemi olacak kadar şifalı değiliz ne yazık ki, öyle olsa Topik 10.000 sayfaya doğru koşar mıydı :)
Bizdeki iyileşme harcadığımız para ile oluyor bence.
Klasik depresyona giren kadının alışverişe gitmesi gibi :)
Eminim ki fallara sardığımızdan beri alışveriş oranımız azaldı
Canim gormedim etiketini, zaten arkadasim sifremi degistirmisti. Bir kac gune yine kacacagim cok vakit harcaniyor burada :) Ama takipteydim hep zaten. Bu arada ben serkan tek e attim ve semaya aylar onde attigim hesaptan attim, sema ile ortak bisey dediler hatta olmayacak bisey ben yok artik dedim ama biri olumsuz biri olumluydu. Gerci sema da artik olumlu. Yani hop bacim aylar once su falinda bunu dedin dedim, fallar dusunceler degistikce degisir dedi. Ben zaten gelecegin degiskenligine inaniyorum da, atart yasananlari benim sinirime kadar ozetlemisti ya. Gercekten bu sefer katinasinda anina denk geldim galiba. Bakalim o kadar huzurluyum ki bir aydir evimde dinleniyorum, dera calisiyorum, siir okuyorum siir yaziyorum. Epeydir sakin vakit geciremiyordum yaklsik 2 yildir, cok iyi geldi bu surec :)Amanın da amanın kimler gelmiş, Kıığğğzzz seni bayağı oldu etiketlemiştim nirdesin diye.
Leeenn yoğğ öle bişi hislerim çok kuvvetli olsa Ferhat Göçerin yıllarının gittiği gibi, benim de binlerim gitmezdi
Falcı Sema nın Serkan Tektek beyefendiii olduğunu sezenler olmuş ama
Sema bende de olumsuz bişiyi çımıştı burda paylaşmıştım.
Fallar da yalnız diziler gibi bölüm bölüm çıkıyo haa tam güzel sezon finali yapcaz diyoruz, dizi bi şekilde seyir değişiyo
Canim gormedim etiketini, zaten arkadasim sifremi degistirmisti. Bir kac gune yine kacacagim cok vakit harcaniyor burada :) Ama takipteydim hep zaten. Bu arada ben serkan tek e attim ve semaya aylar onde attigim hesaptan attim, sema ile ortak bisey dediler hatta olmayacak bisey ben yok artik dedim ama biri olumsuz biri olumluydu. Gerci sema da artik olumlu. Yani hop bacim aylar once su falinda bunu dedin dedim, fallar dusunceler degistikce degisir dedi. Ben zaten gelecegin degiskenligine inaniyorum da, atart yasananlari benim sinirime kadar ozetlemisti ya. Gercekten bu sefer katinasinda anina denk geldim galiba. Bakalim o kadar huzurluyum ki bir aydir evimde dinleniyorum, dera calisiyorum, siir okuyorum siir yaziyorum. Epeydir sakin vakit geciremiyordum yaklsik 2 yildir, cok iyi geldi bu surec :)
Sen de ne var ne yok nasilsin :)
Önclikle inşallah çıkan şeyler senin varolan huzurunu devam ettirecek şeylerdir kuzuum bu biir
İkiiii Ben de Semaya 2 mi üç mü ne katina attım ama Serkan a değil de Vanga-Fama-Sema ve belki Meryem dörtlemesi bence hala muamma. çok isterim yoksa çıkmasını
Vee üüççç sana bir iyi bir kötü haberim var : Kötü haber; verecek iyi bir haberim yokkk, iyi haber ; felaket yok artçılar devam ediyo :)
Ben ve Yılan Hikayem kuzu kuzu anlaşıp gidiyoruz.Attırıver şuraya bi kuple şiir bakalım bu benden :
Doğup büyüdüğü yere ait değil insan… Acı çektiği ya da çok mutlu olduğu yere de ait değil… İnsan, olmak isteyip de olamadığı yere ait… Şey gibi bir his işte bu; çok, çok susamak gibi…
Saol kuzum hepimiz insallah cok cokk mutlu oluruzBlueDaisy ne yapiyorsun bakalim
Bu arada B BASAKZ yeni iliskin varmis cok cook mutlu ol canim :)
VivianLeigh marplos semaya attigin katina miydi ? Cunku bana katinada fena iyiydi merak ettim acaba katinasi mi iyi diye :)
Hayatim valla yilan hikayesi kadar insani yoran bir sey yok, insalllah tez zamanda en olumlu haliyle sakin dingin huzur ask dolu bir hayata merhaba ben atart dersin
Bakalim bakalim insallah bir gun herkes olumlu haberini yazacak suraya
Bu arada size odamin duvarina bugun yazdigim Didem Madak dizesini yazayim ben de, her sabah bu dizeyi gordukce boyle bir sapsik gulumseme sariyor suratimi, bana cok iyi geliyor
"Ben sizin ruhunuza cicek asisi yapayim da cicekler acsin ruhunuz"
Ya bildi kiz banaBlueDaisy ne yapiyorsun bakalim
Bu arada B BASAKZ yeni iliskin varmis cok cook mutlu ol canim :)
VivianLeigh marplos semaya attigin katina miydi ? Cunku bana katinada fena iyiydi merak ettim acaba katinasi mi iyi diye :)
Benim azaldıBizdeki iyileşme harcadığımız para ile oluyor bence.
Klasik depresyona giren kadının alışverişe gitmesi gibi :)
Eminim ki fallara sardığımızdan beri alışveriş oranımız azaldı
Hayatim valla yilan hikayesi kadar insani yoran bir sey yok, insalllah tez zamanda en olumlu haliyle sakin dingin huzur ask dolu bir hayata merhaba ben atart dersin
Bakalim bakalim insallah bir gun herkes olumlu haberini yazacak suraya
Bu arada size odamin duvarina bugun yazdigim Didem Madak dizesini yazayim ben de, her sabah bu dizeyi gordukce boyle bir sapsik gulumseme sariyor suratimi, bana cok iyi geliyor
"Ben sizin ruhunuza cicek asisi yapayim da cicekler acsin ruhunuz"
Canim tesekkurlerTısssss amin inşallah sübhaneke dinimiz.Ya ya bigün buraya herkes kayınvalidesini, eltisini, harika işini,patronunu, eşini, çocuklarını anlatmaya gelecek, yemek tarifleri verecek merecek :)))
Ben ufaktan vazgecyorm kizlar4 aydir yasamadigm depresyon kalmadi, kabus gbi bi hayat.. Duzelir diye umsam da bir turlu duzelemedi.. Dualar ettim cok istedim. Olmadi tek bisey de degil bi cok sey. Hepinize gonlunuzden gecenij olmasini diliyorum ama en 'benim' diyen falcilarin bile cikmadi iste olmadi.. Sorun bende yani.. Olmuyor. Her seyi biraktm teslim oluyorum bu kdri yeter ne umudum ne hevesim hiccbiri kalmadi.
Ya bildi kiz banaBaldankabak
Didem Madak yaaa kadınımçok severim ben de..
Yıllardır kendini bulutlarda saklayan illegal bir yağmurum.
Bir yağsam pahalıya malolacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?