Binnaz Abla

Amanın da amanın kimler gelmiş, Kıığğğzzz seni bayağı oldu etiketlemiştim nirdesin diye.
Leeenn yoğğ öle bişi hislerim çok kuvvetli olsa Ferhat Göçerin yıllarının gittiği gibi, benim de binlerim gitmezdi
Falcı Sema nın Serkan Tektek beyefendiii olduğunu sezenler olmuş ama
Sema bende de olumsuz bişiyi çımıştı burda paylaşmıştım.
Fallar da yalnız diziler gibi bölüm bölüm çıkıyo haa tam güzel sezon finali yapcaz diyoruz, dizi bi şekilde seyir değişiyo

Ahaaaa falcılar bu kez bizim peşimize akın edermiş, bize de bakın diye
Ya hiçbirimiz kendimizin kelinin merhemi olacak kadar şifalı değiliz ne yazık ki, öyle olsa Topik 10.000 sayfaya doğru koşar mıydı :)

Ahaaaa falcılar bu kez bizim peşimize akın edermiş, bize de bakın diye
Ya hiçbirimiz kendimizin kelinin merhemi olacak kadar şifalı değiliz ne yazık ki, öyle olsa Topik 10.000 sayfaya doğru koşar mıydı :)
Bizdeki iyileşme harcadığımız para ile oluyor bence.
Klasik depresyona giren kadının alışverişe gitmesi gibi :)
Eminim ki fallara sardığımızdan beri alışveriş oranımız azaldı

Bizdeki iyileşme harcadığımız para ile oluyor bence.
Klasik depresyona giren kadının alışverişe gitmesi gibi :)
Eminim ki fallara sardığımızdan beri alışveriş oranımız azaldı

Zorunlu olarak azaldı maalesef , almasam da olur ama baktırmasam olmaz oldu :)))

Canim gormedim etiketini, zaten arkadasim sifremi degistirmisti. Bir kac gune yine kacacagim cok vakit harcaniyor burada :) Ama takipteydim hep zaten. Bu arada ben serkan tek e attim ve semaya aylar onde attigim hesaptan attim, sema ile ortak bisey dediler hatta olmayacak bisey ben yok artik dedim ama biri olumsuz biri olumluydu. Gerci sema da artik olumlu. Yani hop bacim aylar once su falinda bunu dedin dedim, fallar dusunceler degistikce degisir dedi. Ben zaten gelecegin degiskenligine inaniyorum da, atart yasananlari benim sinirime kadar ozetlemisti ya. Gercekten bu sefer katinasinda anina denk geldim galiba. Bakalim o kadar huzurluyum ki bir aydir evimde dinleniyorum, dera calisiyorum, siir okuyorum siir yaziyorum. Epeydir sakin vakit geciremiyordum yaklsik 2 yildir, cok iyi geldi bu surec :)

Sen de ne var ne yok nasilsin :)

Önclikle inşallah çıkan şeyler senin varolan huzurunu devam ettirecek şeylerdir kuzuum bu biir

İkiiii Ben de Semaya 2 mi üç mü ne katina attım ama Serkan a değil de Vanga-Fama-Sema ve belki Meryem dörtlemesi bence hala muamma. çok isterim yoksa çıkmasını

Vee üüççç sana bir iyi bir kötü haberim var : Kötü haber; verecek iyi bir haberim yokkk, iyi haber ; felaket yok artçılar devam ediyo :)
Ben ve Yılan Hikayem kuzu kuzu anlaşıp gidiyoruz.Attırıver şuraya bi kuple şiir bakalım bu benden :

Doğup büyüdüğü yere ait değil insan… Acı çektiği ya da çok mutlu olduğu yere de ait değil… İnsan, olmak isteyip de olamadığı yere ait… Şey gibi bir his işte bu; çok, çok susamak gibi…

Hayatim valla yilan hikayesi kadar insani yoran bir sey yok, insalllah tez zamanda en olumlu haliyle sakin dingin huzur ask dolu bir hayata merhaba ben atart dersin

Bakalim bakalim insallah bir gun herkes olumlu haberini yazacak suraya

Bu arada size odamin duvarina bugun yazdigim Didem Madak dizesini yazayim ben de, her sabah bu dizeyi gordukce boyle bir sapsik gulumseme sariyor suratimi, bana cok iyi geliyor

"Ben sizin ruhunuza cicek asisi yapayim da cicekler acsin ruhunuz"

Didem Madak yaaa kadınım çok severim ben de..

Yıllardır kendini bulutlarda saklayan illegal bir yağmurum.

Bir yağsam pahalıya malolacağım.

Ben ufaktan vazgecyorm kizlar 4 aydir yasamadigm depresyon kalmadi, kabus gbi bi hayat.. Duzelir diye umsam da bir turlu duzelemedi.. Dualar ettim cok istedim. Olmadi tek bisey de degil bi cok sey. Hepinize gonlunuzden gecenij olmasini diliyorum ama en 'benim' diyen falcilarin bile cikmadi iste olmadi.. Sorun bende yani.. Olmuyor. Her seyi biraktm teslim oluyorum bu kdri yeter ne umudum ne hevesim hiccbiri kalmadi.

Tısssss amin inşallah sübhaneke dinimiz.Ya ya bigün buraya herkes kayınvalidesini, eltisini, harika işini,patronunu, eşini, çocuklarını anlatmaya gelecek, yemek tarifleri verecek merecek :)))

Yaa bu kadar olumsuz olma lütfen .. ona bakarsan hepimizin farklı konularda belki yakın beşki uzun zamandır çok istediği olaylar istediği gibi şekillenip, sonuçlanmıyor.Umudunu ve nancını yitirirsen asıl o zaman ölürsün .. Sana da Selena ruh kartı gelsin, her gün koyduğun taşın üstüne bir taş koy ve şimdiye kadar aslında ne çok yol katettiğini hatırla.sahip oldukların için sevinmeli, geride bıraktığın ve henüz bırakamadığın seni üzen her ne varsa şimdi yolun kenarına bırak .Selena nın ruhu o zaman sana mutluluk sözü vermiş olacak.

Didem Madak yaaa kadınım çok severim ben de..

Yıllardır kendini bulutlarda saklayan illegal bir yağmurum.

Bir yağsam pahalıya malolacağım.

Yag kiz yag, valla gecen cherrycan bdv de kizin birine gaz verip bomba koydurdu, sey yazmis ben bombayi koyuyorum donup gidiyorum diye. Valla aynen haa uzulmuyor muyuz elbette uzuluyoruz ama benim bombalama da fena olmuyor, en azindan karsiya da geciriyorum. Sen de az sabret olmadi yag tepelerine. Bak Didem Madak ne guzel yagmis siirlere, ne acilardan gecmis. Yeter bizim de saklandigimiz

Ay yine kendi kendime gaza geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…